Pereiti prie turinio
*aguonele*

Ar megstate burtis?

Ar tikite burtais?  

42 nariai prabalsavo

1. 1. Ar tikite burtais?

• Taip
      17
    • Ne
      8
    • Ne visada...
      17

Rekomenduojami pranešimai

as tai manay,kad yra tokiu bureju kurios galbut pasako kiek nors tiesos,taciau yra labai dauk tokiu kurios nieko neismano apie tai.tiagi,manau kad ir kur eini burtis reikia i tai neziureti labai rimtai,nes pasakys ka nors blogo tai o to ir bijosi kad taip neatsitktu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O gal geriau pirmiausia sužinoti, pas ką eini, o ne eiti aklai, nes tokie žmonės ir pakenkti gali...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas supranta rusiskai :lol:

BURIMAS

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriausia ismokti burti paciam, bent nereikes pastalu klausytis. O kam negaila pinigu nusipirkit knyga "Orakulas". Galesit uzsiimti bibliomantija. Nors sako galima burtis bet kokia knyga. Tereikia uzduoti klausima i kuri butu atsakymas "taip" arba "ne", braukti nyksciu per puslapius ir atsiversti, kai jau atrodys, kad radote atsakyma ir perskaityti

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nelabai tikiu aš tom būrėjom.Aišku yra vienetai,kurios sugeba,bet daugiau ... :geda: Kai kurios jos geresnės psichologės nei būrėjos.Stebi žmogų ir gaudo iš jo informaciją.Kiti žmonės patys to nepastebėdami pusę savo gyvenimo papasakoja,tai jinai ir varto tą informaciją.Išmeta kortas ,ką nors pasako ir stebi ar žmogus patvirtins,kad gali būti ,ar paneigs,kad ne,pas mane ne tas ar anas,kitokia situacija.O joms tik to ir reikia.Aš kartą nuėjau ir nieko nieko nesakiau,nerodžiau jokių emocijų,tai ,kad prigrybavo jinai man nesąmonių ir iš praeities,ir iš ateities.O apie ją buvau girdėjusi,kad gerai kortas meta.Tik pinigų gaila po to buvo,daugiau tai nieko :nea:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žinai aš irgi taip galvoju, nors kai kurių būrėjų kai kurios pranašystės išsipildė :nea: bet tik kaikurios, esminės :geda: Nors ir vėl aš noriu pas kokią nors nueit :geda:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai kurie dalykai ir issipilde, bet gal tai ir sutapimai ,gal pats paskui apie kazka per daug galvoju ir taip gaunasi :nea:

As ir vienu metu labai norejau nueiti, yra pas mus viena moteriske ,labai jau ja giria kas buvo...

Bet paskui galvoju... nu pasakys ji man ka nors "tokio" ir kas tada? Paskui apie ta negera dalyka is galvosi pastoviai...

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as pas tris buvau,..Paskutine, kuri bure is kavos tirsciu, labai pataike..Dabar net keista, kai prisimenu, ka pasake, tas ir issipilde.. :smi:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu buvusi pas kelias burtis kortomis.Kai kas issipilde,o kai kas nei i tvora,nei i mieta.Dabar kai pagalvoju,juk jei buciau po keliu minuciu nuejusi vel,tai kitos kortos butu krite.Tada kas?Kitoks likimas?Dabar eiciau tik buriancia is rankos.Ranku linijos juk nesikeicia.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesu buvusi pas jokia bureja ,bet labai noreciau is smalsumo idomu ka pasakytu gero ar blogo.

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Esu buvusi pas kelias burtis kortomis.Kai kas issipilde,o kai kas nei i tvora,nei i mieta.Dabar kai pagalvoju,juk jei buciau po keliu minuciu nuejusi vel,tai kitos kortos butu krite.Tada kas?Kitoks likimas?Dabar eiciau tik buriancia is rankos.Ranku linijos juk nesikeicia.

Esu girdejusi, kad ranku linijos keiciasi....

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Esu girdejusi, kad ranku linijos keiciasi....

I

Ir aš apie tai skaičiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.