Pereiti prie turinio
Snapė

Kaip mes lepinam savo vyrelius?

Rekomenduojami pranešimai

Mazai lepinat savo vyrus,oi mazai :pana3: :D

o ar žmonos pakankamai lepinamos? :doh:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na as visa laiak darau pusrycius.

Na kol i darba nereikia eit. Paskui nezinau kaip bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As savo vyra lepinu daznai, bet jam kartais primenu kad ir jis turi kai ka del manes padaryti. Jis kai grysta po sunkios darbo dienos as jam padedu ant stalo jau paruosta vakariene, apsikabinu kakla ir pabuciuoju i zanda, ir siaip daug demesio jam skiriu, niekada nesilaikiau tokio principo, kad gimus vaikui sumazeja demesio vyrui, priesingai, stengiuosi po lygiai skirti laiko abiem.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galvoju, kad visų namų ruošos darbų atlikimas ir yra vyrų lepinimas, nes įpranta ir nebesupranta, galvoja, kad sėdi su vaiku visą dieną ir nieko neveiki, o jei dar vakarienės nespėji padaryt, nu tai jau... išvis apsileidimas <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kam juo lepinti tuo vyrus ?? nemanau kad to reikia :D :lol:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as irgi is tu kurie lepina savo vyra, rytais kavute i lova,vakare (ne visada iseina)svelnus nugaros masazas ir siaip daug svelnibiu .ir taip jau septineri metai,nemanau kad cia kas blogo :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o kam juo lepinti tuo vyrus ?? nemanau kad to reikia :rolleyes::rolleyes:

Na,kaip...Tu jam-jis tau...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na,kaip...Tu jam-jis tau...

nebutinai rodiklis, kad jai lepinsi vyra tai ir jis tave lepins :cocktail: , aplink daug ieskoti nereikia, matau tik kaip mano drauges lepina, o ju nelepina ^_^ , o kodel taip yra nesuprasi :)

as vyra palepinu tik tuomet kai jis serga :geda: , o seip tai tiesiog viens kitam padedadam ir tiek, bet tai nereiskia kad mes nesutariam ar nera svelnumo tarp musu, tiesiog lepinimu neusiimam :lol:

nu cia aisku, kaip kam tas lepinimas- lepinimu ar nelepinimu atrodo :victory:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nebutinai rodiklis, kad jai lepinsi vyra tai ir jis tave lepins :wub1: , aplink daug ieskoti nereikia, matau tik kaip mano drauges lepina, o ju nelepina :) , o kodel taip yra nesuprasi :)

Va būtent. Buvau saviškį išsilepinus... Teko žemėn grąžinti...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Va būtent. Buvau saviškį išsilepinus... Teko žemėn grąžinti...

nepyk bet oij, kad prajuokino :D

as tai nelepinu, aisku valgyti stengiuosi padaryti, kad jam tiktu, nes labai isrankus jis jau, tai tenka gerokai galva pasukti ka padaryti. na bet to as neskaitau lepinimu, nors... :wub1:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.