Pereiti prie turinio
Snapė

Šašlykai

Rekomenduojami pranešimai

O šonkaulius ant laužo bandė kas nors kepti?

Būtent, kad ant laužo :blink: Neparašiau iki galo... :hm:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
O šonkaulius ant laužo bandė kas nors kepti?

Būtent, kad ant laužo :blink: Neparašiau iki galo... :geda

O nuo šampūrų jie nenudrimba?


Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Svečias Arlene
O šonkaulius ant laužo bandė kas nors kepti?

Taip ir labai skanu dažnai kepam , o marinuoju kaip šašlykus. Jie kepami ant grotelių .

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na man patinka senasis receptas su actu, bet niekas jo prisimint negali. Todel darau savu receptu.

 

Kazkada sove i galva ir gavosi visai skanus marinatas.

 

Kiaulienos kumpis, majonezas, santa marijos prieskoniai mesai, saslyku priekoniu misinys, soju padazas, svoguniukai. Skaniausi buna pamarinavus dvi dienas. O marinatas man asmeniskai buna toks skanus, kad pilu ji ant iskeptu saslyku, vietoj ketciupo. :pack2_thumbup[1]:


Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš ir taip norėčiau to seno gero receptėlio kur su actu raigiama...


Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Svečias Arlene

Kiaulienos šašlykas

 

2 kg neriebios kiaulienos (sprandinės, kumpio),

2 svogūnai,

4 skiltelės česnako.

 

Marinatui:

0,5 l vandens,

0,5 stiklinės obuolių acto,

1 šaukštas druskos,

6 juodųjų pipirų grūdeliai,

3 gvazdikėliai,

2 laurų lapai.

 

 

Kiaulieną nuplauname, išpjauname plėves (jei jų yra), supjaustome gabalėliais. Svogūnus supjaustome žiedais, česnako skilteles - į keletą dalių. Viską sudedame į dubenį su mėsa, užpilame marinatu ir labai gerai išmaišome. Suspaudžiame, kad marinatas apsemtų mėsą. Uždengiame ir marinuojame 12 vai. Po to, jei reikia, laikome šaltai. Sumauname ant iešmų ir kepame ant žarijų, palaistome marinatu.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Svečias Arlene

Kiaulienos šašlykas II

 

 

2 kg kiaulienos sprandinės,

0.7 l sauso raudono vyno,

1 kg svogūnų,

pipirų, druskos, kiaulienos prieskonių.

 

 

Mėsą supjaustome gabaliukais.

Stambiai supjaustome svogūnus.

Supjaustyta mėsa sumaišome kartu su svogūnais, druska ir prieskoniais. Supilame vyną.

Geriausia palaikyti per nakt.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Svečias Arlene

ANT GROTELIŲ KEPTI ŠONKAULIUKAI

 

 

1,2 kg kiaulienos

šonkauliukų,

druskos.

Uždarui:

2 šaukštai aliejaus,

šaukštas citrinos sulčių,

šaukštas sojos padažo,

šaukštas medaus,

1-2 skiltelės česnako.

 

 

Paruošti uždarą: česnakus nulupti, smulkiai sukapoti. Supilti aliejų, citrinos sultis, sojos padažą, sudėti medų ir viską gerai išmaišyti.

Mėsą nuplauti, nušluostyti, padalinti porcijomis, pasūdyti ir 3-4 valandoms sudėti į uždarą. Paskui išimti ir po 15 min. iš abiejų pusių kepti ant grotelių.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O mes kepam vištienos šašlykus, marinuojam su majonezu, kečupu svogūnais ir dar kai kuo, irgi labai skanu.


Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Man patinka iš sprandinės šašlykas . O marinatą ruošiu taip : naturalias obuolių sultis užvirini ir užpili ant jau paruoštos mėsos ir po pusvalandžio jau galima kept  :pack2_thumbup[1]:

Išbandžiau :clap: Labai skanu ir greita :clap: :clap:


Nedera elgtis ir kalb?ti it miegantiems...(H?rakleitas)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As dedu visko ka turiu :lol: Geriausi iseina su majonezas+gazuotas mineralinis + pipirai+vegeta+lauro lapai butinai+ svogunai+cesnakas+truputis garstyciu. Jei dedi garstyciu, tai minkstuciai gaunasi.

Pamirsau prideti kad vistiena raugiu panasiai, tik be mineralinio, imetu keciupo slakeli.Karbonadai ant groteliu :)


meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

apie kiaulienos saslyka cia jus kalbate, bet man pats skaniausias paukstienos saslykas , tai va gal kas zinote koki receptuka paukstienos saslykui, kazkaip visada teko pirkta kepti , bet kaip paciai pasiruosti ,varysiu siandiena jauciu raugti ir ryt i gamta sausim :clap:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.