Pereiti prie turinio
Snapė

Šašlykai

Rekomenduojami pranešimai

Vištiena, svogūnai, tomatas, majonezas, pipirai, druska. Viską sumaišom, parą palaikom ir kepam. :lol:

As taip pat darau (tik nebutinai si vistiena ir tomata nevisada dedu) :D Man labai skanus saslykai su majonezu :lol:

 

Koks turi būti kečiupas?

 

Indre, stikliniam indeli, as dazniausiai perku "Daumantu" :lol:


DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Visai nesneai išgirdau naują marinavimo būdą, sakė šašlykai būną minkštučiai ir sultyngi ir laaabai skanūs. REik marinuoti kiviiuose trintuose, su įprastais prieskoniais, svogūnaisi ir t.t. kaip kas yra įprate.

Reiks kada nors išbandyti.


Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gavau nebloga saslyku recepteli, tai pasidalinsiu su jumis. Nezinau kaip gautusi jei marinuoti kiauliena, bet vistienai tai :geda: :

1. Rytietiski prieskoniai vistienai

2. 1 citrina

3. 1 saukstas aliejaus

4. 1 saukstas pamidoru tyres

5. 1 saukstas medaus

6. majonezo, cesnako, garstyciu, druskos, cukraus - pagal skoni.


Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o as visada marinuoju iprastai-vyras dievina mano marinatus, nors nieko ypatingo nedarau :lol: :lol: :lol:

 

visada saslykus darau is kiaulienos-man skaniausi,sultingiausi....

tai vat sudedu nesmulkaiais gabalais supjaustytus kiaulienos gabaliukus, pabarstau vegeta, cesnako daug, pipiru baltuju ir juoduju, tada paprikos cili milteliu siek tiek, svogunus kartais dedu, o kartais ir be ju..... tada uzpilu dar acto siek tiek, kad isigertu prieskoniai, ir ant galo majonezo idedu... pamarinuoju apie 2-5 valandas ir viskas kepame. labai skanus ir sultingi saslykai buna :super: :lol: :lol: :) toki pat marinata darau ir vistu sparnelems-taip pat labai skanu, bet kepame ant barbeq, o saslykus saslykineje :mirksiukas: :lol: :lol: :lol:


oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labukas :D

 

Susidomėjau ir aš šiuo forumu, tad ar priimsit į savo gretas :D

 

Pasiskaičiau jūsų šašlyko receptukų, tai savajį parašysiu :victory:

 

Kiaulienos sprandinę (apie 2 kg) supjaustau gabaliukais, svogūnus pjaustau grežinėliais, dedu vegetos, druskos, juodųjų pipirų, prieskonių šašlykams. Į puoduką su šiltu virintu vandeniu dedu pusę arbatinio šaukštelio citrinos rūgšties (tirpinu) ir 5-6 šaukštelius cukraus. Ištirpus ragauju. Turi gautis saldžiarūgštis vanduo. Jį supilu ant mėsos su prieskoniais. Labai gerai išmaišau, mėsa kiek pabala. Tada dedu 2-3 valg. šaukštus majonezo, sojos padažo, galima pilti ir 0,5 stiklinės alaus. Viską labai gerai išmaišau, paslėgiu, kad mėsa būtų apsemta.

 

Kepti galima po 2 val. :P

 

SKANAUS :pana3:


.png

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ramziuke, o kokius naudoji prieskonius šašlykinius? Nes visi skirtingi ir saldvos ir santa marijos ir t.t. ;)

Bet šiaip tai jaučiu labai skanu, labai skaniai skamba :mirksiukas:


Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
ramziuke, o kokius naudoji prieskonius šašlykinius? Nes visi skirtingi ir saldvos ir santa marijos ir t.t. :lol:

Bet šiaip tai jaučiu labai skanu, labai skaniai skamba :super:

Šiaip labiau toleruoju Santos Marijos prieskonius :doh: , bet nepagadinsi ir Sladva :super: Nors anksčiau dėdavau tokius iš Vokietijos vežtus, įtariu jų LT nėra. Bet dabar kai jie pasibaigė, labai tinka ir Santa Marija :super:

 

Beje pamiršau parašyti, kad taip paruošti šašlykai kuo ilgiau marinuojami, tuo minkštesni ir sultingesni :super:


.png

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dabar marinuojam tik su majonezu ir saldvos prieskoniais bei svogūnais,palaikom kol ugnis šsikurena ir lieka žarijos,skaniausi buna ne iš parduotuvines mesos bet kai nusiperkam parsiuka

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nors ir nevasara šiuo metu, bet nepamirštu uošvienės skaniųjų šašlykų, o jos marinatas labai paparastas: alus, prieskoniai ir svogūnai, liuks gaunasi, pabandykit :D


line_vaik5-663399.gif_beg_vaik5-slank.gif_time_1099346400_text_Edvinui.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

hmmm, kaip idomu, o kiek alaus ant vieno kg mesos? :D


Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
hmmm, kaip idomu, o kiek alaus ant vieno kg mesos? :rolleyes:

 

nusiperka pačio pigiausio bonkelę ar skarbonkę ir užpila kad apsemtų, va šiandien krūtinėlę marinuoju aluj, tai apie kg krūtinėlės (dvi išeitų) supyliau puse butelio alaus ir įdėjau prieskonių "SALDVA medžiotojų prieskonių mišinys" , ir truputį pipirų, ryt pasakysiu ar skanus šašlykas :) aišku kepsim namie elektrinėj, ant laužo skaniau žymiai gautųsi :rolleyes:


line_vaik5-663399.gif_beg_vaik5-slank.gif_time_1099346400_text_Edvinui.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.