Pereiti prie turinio
Snapė

Šašlykai

Rekomenduojami pranešimai

Dažniausiai marinuoju su majonezu. Dedu majonezo, svogūnų ir prieskonių. Dar labai skanu marinuoti svogūnų sultyse, tik reikia gerokai paverkt kol jas išspaudi. Svogūnų sultimis užpilu mėsa dedu prieskonių, bet NEDEDU DRUSKOS, ji dedama likus 15 min iki kepimo )tada mėsa būna labai minkšta). Išsimarinuoja per 2 val. Skanaus


e700be267b32.jpg

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.