Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Vaiko gimtadienis

Rekomenduojami pranešimai

Eina sau, Laukine, kaip fainai gimradienio stala padariai :priekompo: tos žvaigždės įspūdingai atrodo, o padaryti šitiesų nėr kas :(

Papasakok kaip dariai baronkas su grybais, kaip jas daryt aš žinau, man įdomu tik grybai :pix: ką jiem dariai?

Sumuštiniai su tuno salotom taip apetitnai atrodo :D su mielu noru kelis sukirsčiau, o iš ko tos salotos?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveikutes ,mano dukrytes nebeuzkalnu 2 gimtadienis,tai dabar galvos skausmas "ka ant stalo padet" :blink: bet cia uzsukau ir visai neblogu ideju radau nors ir nelabai daug :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ir dar keletas desertu ideju :mention:

o siaube kaip skaniai ir graziai atrodo

as dukrytes gimtadieniui dariau

kaip viskas graziai atrodo, o kiek prigaminus :whistling:

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai grozybes ir skanybes turbut...saunuoles jus mamytes, mes irgi svesim gimtadieni, bet vaiku bus maziau nei suaugusiu, tai tokiu sumustiniu butu per mazai, greit viskas butu nusluota, teks gaminti puodais ir ant stalo deti pilnas salotines... :sird: :) :) :super:

Jei norite, kad gyvenimas jums šypsotųsi, iš pradžių dovanokite jam savo gerą nuotaiką. (B. Spinoza)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

koks faina stalas laukine ;) geros idejos ;)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

LAbai labai reikia patarimo ir pagelbos.... :ps:

Tuoj mano angeliukui bus metukai...ir vis lauzau galva kaip ir kur ir ka darytit..... ?

Tema zinau :( bus is disnejaus multiko "winnie the pooh",nes man labai grazu....prisipirkau puodeliu ,lekstuciu,kepuriuku...taigi kaip ir butu aisku,bet va problemele... : yra tik vos keletas drauguciu su vaikuciais(leliukais)tai jie dar lopsiukuose tik guli....o juk norisi kad butu pirmas ir grazus gimtadieniukas....o suaugusiu -draugu,nesutalpinu visu namie <_ gal jus patarsite kaip ir gerai susukti si baliuka>

Labai lauksiu Jusu patarimu....ideju...pasamprotavimu...

ACIUKAS :rolleyes:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
LAbai labai reikia patarimo ir pagelbos.... :)

Tuoj mano angeliukui bus metukai...ir vis lauzau galva kaip ir kur ir ka darytit..... ?

Tema zinau :) bus is disnejaus multiko "winnie the pooh",nes man labai grazu....prisipirkau puodeliu ,lekstuciu,kepuriuku...taigi kaip ir butu aisku,bet va problemele... : yra tik vos keletas drauguciu su vaikuciais(leliukais)tai jie dar lopsiukuose tik guli....o juk norisi kad butu pirmas ir grazus gimtadieniukas....o suaugusiu -draugu,nesutalpinu visu namie :( gal JUS patarsite kaip ir gerai susukti si BALIUKA?

Labai lauksiu Jusu patarimu....ideju...pasamprotavimu...

ACIUKAS :rolleyes:

na man priimtiniau vaiko gimtadieni daryti namuose.... vaikas pavargo, atsigule ir miega namuose. kai mano mazulkai buvo pirmas gimtadienis tai sveciu buvo nedaug. senele, senelis, teveliai, kryksto tevas ir teta, nes kiti sveciai negalejo.... mazulkai tai buvo geriausia dina-maciau pagal ja. ji gavo dovaNeliu ir jai tikrai nereikejo tu sveciu ar vaiku. antra gimtadieni sventeme anglijoje, be artimuju, bet susirinko draugai-musu draugai-vaiku nebuvo,nes nera draugu su vaikais...... bet jinai vistiek buvo laiminga,nes mens su ja puoseme namus balionais, puoseme stala, torta, jinai gavo tiek dovanu, kad ojojoj ir vaikas soko linksminosi-pajaute savo gimtadieni <_ manau vaikui svarbiausia kad ne vaikai o pati aplinka dovanos src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_ps.gif" alt=":ps:"> stalas pas mus buvo paprastas-kaip ir paprastame baliuje, bet tortas buvo isskirtinis, nes tortus turejome du- vienas buvo suaugusiems, o kitas grynai mazules.... kur jinai pute zvakutes, kur buvo jos vardas, metu skaicius ir t.t.t.t.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na man priimtiniau vaiko gimtadieni daryti namuose.... vaikas pavargo, atsigule ir miega namuose. kai mano mazulkai buvo pirmas gimtadienis tai sveciu buvo nedaug. senele, senelis, teveliai, kryksto tevas ir teta, nes kiti sveciai negalejo.... mazulkai tai buvo geriausia dina-maciau pagal ja. ji gavo dovaNeliu ir jai tikrai nereikejo tu sveciu ar vaiku. antra gimtadieni sventeme anglijoje, be artimuju, bet susirinko draugai-musu draugai-vaiku nebuvo,nes nera draugu su vaikais...... bet jinai vistiek buvo laiminga,nes mens su ja puoseme namus balionais, puoseme stala, torta, jinai gavo tiek dovanu, kad ojojoj ir vaikas soko linksminosi-pajaute savo gimtadieni :rolleyes: manau vaikui svarbiausia, kad ne vaikai, o pati aplinka, dovanos <_ stalas pas mus buvo paprastas-kaip ir paprastame baliuje bet tortas isskirtinis nes tortus turejome du- vienas suaugusiems o kitas grynai mazules.... kur jinai pute zvakutes jos vardas metu skaicius t.t.t.t.>

Aciu,kad pasidalini kaip buvo,nes man tikrai reikia apsispresti.... :ps:

erika1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As savo vaikams uzsakiau Kaune vaiku kambari.Yra kur pazaisti,nepervargsta,nes ten galima uzsibuti pora valandu.Pats tas.Nebent jusu sveciukai,ieka,bus per mazi dar visokiems laipiojimams :flowers:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aciu,kad pasidalini kaip buvo,nes man tikrai reikia apsispresti.... :flowers:

ir dar.... metuku vaikas nesupranta, kad tai jo gimtadienis :flowers: galima daryti ir be ivairiausios fntazijos.... vat kai sueidines dveji tada reikes pafantazuoti, nes dvieju vaikas jau pradeda suprasti kas vyksta aplinkui :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

per mazosios 2 gimtadieni :flowers: prikepiau vistu slaunyciu, viniotiniu pripjausciau tai vaikai issiduke kirto tai net ausys linko :D nupirkus buvau vynuogiu tai jas po kelias ant pagaliuku suneriau vaikams ir valgyt skanu buvo o ir patiko labai nuo pagaliuku nuimynet :D popkornu prikepus buvau bet paskui gailejaus nes ju pilnas kambarys buvo...ka cia dar padarius buvau :D na tortas buvo privalumas apie misraines nesneku :D saldainiu nebuvo pas mazaja gimtadieni nes susirinko tokie vaikuciai kuriems geriau mesytes pavalgyt nei saldainiu :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu Zmonike,Oksana ir Sirdute uz Jusu pasidalinimus....o sveteliai tai tikri leliukai vos po keleta menesiuku...nu bus kaip bus....vistiek zinau kad bus luxxxxxxxxxxxxxxx

Aciu JUMS :coffee: ;) :super:

erika1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.