Pereiti prie turinio
kicule

Tiesiog liudna...

Rekomenduojami pranešimai

Sidabrine Vilnke aciu tau uz grazius zodzius :)

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

prasom Butaforija, svarbu kad tai pildytusi :)

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prasom Butaforija, svarbu kad tai pildytusi :flowers:

matai as pastebiu, kad man sunku susisneketi su mylimu zmogum, jis nezino ko nori, del to kenciu as, gal ir jis, nemokam sneketis o tai labai skaudina :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau,kad visi vyrai tokie- kartais jiems uzplaukia. laikykis- tikekimes,kad praeis sitas sunkus jusu seimai momentas ir bus viskas gerai :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
manau,kad visi vyrai tokie- kartais jiems uzplaukia. laikykis- tikekimes,kad praeis sitas sunkus jusu seimai momentas ir bus viskas gerai :flowers:

dekoju uz paguoda :( noretusi dziaugtis gyvenimu kai uz lango toks pasakiskas metas, bet kazkas vis aptemdo mano laime

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
matai as pastebiu, kad man sunku susisneketi su mylimu zmogum, jis nezino ko nori, del to kenciu as, gal ir jis, nemokam sneketis o tai labai skaudina :(

suprantu kaip jautiesi Butaforija, ir visiskai nesutinku su Oksana, kad viskas praeis reikia tik laukti. Jai lauksi situacija gali tik astreti. KArtais reikia priimti nevisai patinkancius sprendimus ir ieskoti laimes kitur.

Moterys dznai viliasi kad su laiku viskas pasikeis, deje taip nenutinka, o gyvenimas praeina veltui!!!

As nesakau kad zinau kaip reikia gyventi, ir man ne viskas iseina tik i gera, bet as pasirengusi viska keisti, kad ir kaip butu sunku.

Linkiu ir tau rasti savyje stiprybes gyventi taip kaip nori :flowers:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
suprantu kaip jautiesi Butaforija, ir visiskai nesutinku su Oksana, kad viskas praeis reikia tik laukti. Jai lauksi situacija gali tik astreti. KArtais reikia priimti nevisai patinkancius sprendimus ir ieskoti laimes kitur.

Moterys dznai viliasi kad su laiku viskas pasikeis, deje taip nenutinka, o gyvenimas praeina veltui!!!

As nesakau kad zinau kaip reikia gyventi, ir man ne viskas iseina tik i gera, bet as pasirengusi viska keisti, kad ir kaip butu sunku.

Linkiu ir tau rasti savyje stiprybes gyventi taip kaip nori :flowers:

as nerasiau,kad viskas praeis tik reikia laukti...... klaidinga informacija...

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as darau taip kaip tikiu, kad bus gerai, o gerai elgiuosi ar ne parodys laikas....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
matai as pastebiu, kad man sunku susisneketi su mylimu zmogum, jis nezino ko nori, del to kenciu as, gal ir jis, nemokam sneketis o tai labai skaudina :kalba:

sunku ilyst i kita seima ir patart ka nors, bet , zinai, Butaforija, kiekvienam is musu juk buna tokiu akimirku kai nieko nesinori ir kartais nezinai nei kaip elgtis nei kaip kalbet, buna juk visokiu minuciu. Aisku, svarbiausia tai issikalbeti ir suzinoti, kas guli jam ant sirdies. Mes, moterys, isrekti viska galim, o vyrai kitokie. O as tikiu, kad reikia Laiko viskam, galbut spontaniskas poelgis ir santykiu pabaiga, tik sugadintu viska. Aisku, jei tai tesiasi jau amzinybe, tai tada reikia jau apsisprest konkreciai. As tau patarciau dabar Savim Labiau rupintis ir stengtis kuo maziau galvot apie ji. Nueik i kirpykla, pasikeis sukuosena ar net plauku spalva pasikeisk.. Turek paslapties.. Elkis taip, kaip niekados nesielgdavai.

Nelaikyk, o paleisk ji is savo minciu, maziau demesio kreipk i tai, ka jis veikia.. Kartais tai suveikia, nes gyvenimo rutina uzliuliuoja. Vyrai yra patinai :bash:, kaip sakoma, kai jie uzkariauja grobi, jis jiems pasidaro nebeidomus.. Taip, kad reikia nuolatos nenuleist ranku

Ir Nuolatos kartok, kad tu Esi pati Sauniausia ir Nuostabiausia :bara:

:flowers: ;) :flowers::piktas::swoon2:

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
sunku ilyst i kita seima ir patart ka nors, bet , zinai, Butaforija, kiekvienam is musu juk buna tokiu akimirku kai nieko nesinori ir kartais nezinai nei kaip elgtis nei kaip kalbet, buna juk visokiu minuciu. Aisku, svarbiausia tai issikalbeti ir suzinoti, kas guli jam ant sirdies. Mes, moterys, isrekti viska galim, o vyrai kitokie. O as tikiu, kad reikia Laiko viskam, galbut spontaniskas poelgis ir santykiu pabaiga, tik sugadintu viska. Aisku, jei tai tesiasi jau amzinybe, tai tada reikia jau apsisprest konkreciai. As tau patarciau dabar Savim Labiau rupintis ir stengtis kuo maziau galvot apie ji. Nueik i kirpykla, pasikeis sukuosena ar net plauku spalva pasikeisk.. Turek paslapties.. Elkis taip, kaip niekados nesielgdavai.

Nelaikyk, o paleisk ji is savo minciu, maziau demesio kreipk i tai, ka jis veikia.. Kartais tai suveikia, nes gyvenimo rutina uzliuliuoja. Vyrai yra patinai :D, kaip sakoma, kai jie uzkariauja grobi, jis jiems pasidaro nebeidomus.. Taip, kad reikia nuolatos nenuleist ranku

Ir Nuolatos kartok, kad tu Esi pati Sauniausia ir Nuostabiausia :D

;) :flowers::piktas::swoon2::kalba:

aciu, aciu, aciu dabar taip ir darau :flowers::bye::bash::bara:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai labai liūdną šiandien dėl mano šuns. Net verkiau kartu su juo pas veterinarą :mirksiukas:

Vakar pastebėjau kad padidėjus išangė, o per kelias valandas išsipūtė kaip reikalas vienas šonas, net uodegytė tiesiai eit negali. Staigiai skambint veterinarui, bet jau nebedirbo sako duok analgino ir ryt atlėkit. šiandien dar ryte nulėkėm į veterinarijos akademija, ten pažiūrėjo eilinė daktarė sako reik chirurgo kad išleistų pūlius susidariusius lytinei liaukoj :super:

Tai paskui mano veterinaras juos leido, dieve dieve kiek jis vargšas mano šuo kaukė ......

Ta pati provedūra laukia ir rytoj, tikėkimies viskas praeis gerai.....

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai liudna :super:

O del ko taip buna? kame problema? :mirksiukas:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.