Pereiti prie turinio
Snapė

Kaip valome kompiuterį?

Rekomenduojami pranešimai

Svečias Arlene

Ace Utilities 2.5.0.4016 atnaujintas Ace Utilities - programinio instrumento komplektas, skirtas valyti, derinti, optimizuoti ir pagreitinti Windows operacines sistemas. Parsisiuneiau tuoj i?bandysiu , kam reikia ?ios programos spaust eia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Ace Utilities 2.5.0.4016  atnaujintas Ace Utilities - programinio instrumento komplektas, skirtas valyti, derinti, optimizuoti ir pagreitinti Windows operacines sistemas.  Parsisiuneiau tuoj i?bandysiu , kam reikia ?ios programos spaust eia

Na ir kaip, Arlene, ?i programele? Gal jau ?inai i? kur parsisiusti system mechanik 5 v. :geda

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Arlene

Spy Emergency 2005 v 2.0.290 valo greitai ir saugiai ja rasite eia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Arlene, atsissiunciau as Spy Emergency, bet neivedziau key rakto, tu vaistuku, ir rodo kad si programa galios tik -15 dienu, bandziau instaliuoti is naujo ir tas pats, o ji tikrai gera, net trojana download man surado ir panaikino,ka dabar daryti?..ar po 15 dienu leis instaliuoti naujai su vaistais? dar as salia sitos programos pasilikau ir Tune Up Utilities 2004, o gal jos jau nebereikia?

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Arlene

Suinstaliuosi i? naujo , tik nepamir?k rakto panaudot ir viskas bus gerai , valo greit a? kol kas patenkinta ja :mirksiukas:

Tune Up Utilities 2004 gali but juk jos tarpusavyje nesipjauna .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Microsoft Antispyware - Active, sitas geriausias :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Arlene, pas mane jau window xp, susiinstaliavau tune Up Utilities, o gal butu galima suzinoti is kur siai programelei gauti vaistuku, ji man labai patinka

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ash tai su skudureliu, arba pashluoste kokia naudoju, kompo valymui. Bet nelabai dregna turi buti, nes jam gali kajuk ateiti. :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A? naudoju Ad - aware programa. Bet eia pasiskaieiau labai naudingo nuorodo. Arlene, gal dar gali pasidalinti kokiais nors puslapiais, kur buto avairio programo su vaistukais :wub .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal galite kas paai?kinti kaip ten reikia daryti su tais vaistukais? A? instaliuoju programa, tada parsisiuneiu vaistukus, juos nukopijuoju a ta vieta kur yra programa. Ir ka daryti toliau?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man neduoda parsisiust tos Tune up :rolleyes:

ABAR7_E0.GIF

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.