Pereiti prie turinio
Nicole

Digital Scrapbooking-1

Rekomenduojami pranešimai

pypsė, visada prašau :rolleyes:

fresh_summer_qp.jpg

vorschaunature.jpghalloween.jpg

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nelabai draugauju su kompiuteriu,tai man nalbai aišku ką daryt su tais scrap rinkinukais.Pvz.kaspinėlį kokį reikia iškirpt ir ''priklijuot''norimoj vietoj ar kaip? :cray:

Sakėt,kad greit jums parsisiunčia,o kiek tas greit?Man per 20-30min,vienas,o man tai čia laaabai ilgai :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal aš kažkaip netaip siunčiu,nes būna parašyta pvz Size: 3,471 KB,o pradėjus siųst rodo tikrą dydi t.y. jau MB,o tai,žinoma,ir užtrunka ilgai :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nelabai draugauju su kompiuteriu,tai man nalbai aišku ką daryt su tais scrap rinkinukais.Pvz.kaspinėlį kokį reikia iškirpt ir ''priklijuot''norimoj vietoj ar kaip? :sauna:

Sakėt,kad greit jums parsisiunčia,o kiek tas greit?Man per 20-30min,vienas,o man tai čia laaabai ilgai :unsure:

Taip , butent :sauna:

Ten yra jau parinktos spalvos poperiaus ir kitu detaliu remelio papuosimui, toliau jau musu fantazijos :D

Gal aš kažkaip netaip siunčiu,nes būna parašyta pvz Size: 3,471 KB,o pradėjus siųst rodo tikrą dydi t.y. jau MB,o tai,žinoma,ir užtrunka ilgai :cray:

Ziurint koks inetas :) Visi venuodai siuncia :)

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
norejau paklausti, Nicole, gal kartais kompe turi nors viena i siu scrap'u labai butu faina gauti, nes jau nebeduoda siusti :flowers:

Gal galetum parasyti tikslius pavadinimus, nes man atvercia visa puslapi su scrapais :mirksiukas: Siaip man atrodo tureciau visus tureti..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
African-sunsets-Freebie4-000-Page-1.jpg African%20sunsets3.jpg

African-Sunset-freebie-2-000-Page-1.jpg African%20Sunsets%20preview.jpg

stai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Stai cia 1 dalis ir 2 dalis (as juos visus buvau sudejus kartu, tai padalinau i dvi dalis kad greiciau atsisiustu :hm: )

aciu labai :rolleyes:

04369fddfcbb.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

DSF_AllTornUp_Papers300.jpg DSF_LabelTrader_AllTornUpl300.jpg

Grazus poperius ir detales prie jo :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
93cb322e7a1b.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
0127a45537d0.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
56fc057b0fa4.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.