Pereiti prie turinio
uogyte

Kokios šukuosenos šiuo metu madoje?

Rekomenduojami pranešimai

"Toni & Guy"

54.jpg

Vidal Sassoon

14.jpg

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kicule, norėčiau savo ilgaplaukį sūnų gražiai apkirpti, nes dabar jis panašus į Mauglį, bet nieko nesugalvoju. Gal gali ką patarti?

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

a3918374f391.jpg

O sunus pats kaip nori?

Nori trumpiau apsikirpti ar tiesiog kirpima padaryt, kad forma butu? :D

Man patinka dabartiniai vyru kirpymai ( ilgesniu plauku) bet kazkaip ne visi moka graziai padaryt ta kirpyma :victory: Bet jau pas mus taip. Vilniuje bet kokiam normalesnem salone turetu neblogai apkirpti, parinkti ir pan.,

Stai cia 2008 metu madingi vyru kirpimai kurie nereikalausio labai didelos prieziuros :ps:

1a9144bf15d6.jpg6e81c925521c.jpg

d521800f2249.jpg388b4cd4ac5f.jpg

386323f738d0.jpg

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jam tik 11 m., jis nori ilgų plaukų ir kad plaukai ausis dengtų... Su kirpėjom man nesiseka- jos apkerpa taip, kaip joms norisi... O jo plaukų labai daug- tiesiog kupeta...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O saket kad plaukus auginat? Kad trumpai nenori :D

Tie kirpimai ( kurios idejau) tinka ir berniukams ir vaikinukams :ps:

Pabandykit nueiti i koki geriasni grozio salona ( ne siaip "zabegalovka" kokia :flowers: pvz., ESlauda, Bolero, Bomond, Femina Bona :flowers:

Pati pamatysi kad skirtumas bus :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kainų skirtumas taip pat bus... Paskutinį kartą mokėjau 30 Lt už jo kirpimą ir likau nepatenkinta...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kainų skirtumas taip pat bus... Paskutinį kartą mokėjau 30 Lt už jo kirpimą ir likau nepatenkinta...

Cia priklauso nuo kirpejos sugebejimu ir mokejimo suprasti ko nori klientas ( bet ir klientas turi gerai nupasakot ko tikisi ) :flowers:

As nezinau kiek kainuoja Vilniuje salonuose :flowers: Aisku kad ne tiek kiek moketum eiliniam salone :flowers:

Jums manau geriausiai butu surasti nuotrauka internete ir atspausdinti, tada lengviau busir nupasakot :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau senokai dairausi internete, bet nerandu...

Aš pati už kirpimą moku 50-60 Lt.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Long4.JPG

man tai šita labai graži aš irgi taip noriu, tik bėda kad pas mane plaukų labai nedaug

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir man sita sukuosena labai grazi... as ir buciau nieko pries taip apsikirpti tik man gaila ilgu plauku :mirksiukas:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane plaukai iki pečių gal čiut ilgesni, bet jie labai ploni, tai man visai jų negaila tik kažin ar man tiktų

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As kirpausi rugpjucio pabaigoje

is virsaus kirpymas yra toks (labiausiai mano kirpima atitinkanti nuotrauka buvo tik sita)

gallery_5620_7000_8344.jpg

nuo kirpciuku eina vis ilgesni plaukai bet is galo taip stipriai neiskirpinejo, tik truputi nes plauku galiukai buvo sausoki

Man vyriskos sukuosenos kur kicule ikele pirma patinka ir to blonfino su ilgesniais plaukais bet pirmoje nuotraukoje jo plaukai garbanoti tai ne visiems toks kirpimas tinak bet siaip labai grazu nors as nemegstu ilgaplaukiu vyriskiu :rolleyes:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.