Pereiti prie turinio
snieguolyte

fotodepiliacija Lietuvoje

Rekomenduojami pranešimai

na as tik isreiskiu savo nuomone, nepykit ant manes :mirksiukas:

tai jau taip, as irgitaip manau :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kazkur girdejau:

neoatinka plaukai ant koju? nusipjauk jas :rolleyes::mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nagi mergaites kalbam, kalbam :rolleyes:

Taigi,taigi...kalbam :super: .Jau temelė apmirė gal nupliko visos :rolleyes: Atleiskit už tokį jumorą,neleisčiau sau taip juokauti jei pati negyvenčiau su šia problema.Na iš ko pasijuoksi jei ne iš savęs :geda: .

Aš šiandien eisiu antrajam seansui.Po pirmojo,kažkaip nelabai pajutau poveikį.Gal todėl,kad pirmas -nemokamai :laugh4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Taigi,taigi...kalbam :lol: .Jau temelė apmirė gal nupliko visos :super: Atleiskit už tokį jumorą,neleisčiau sau taip juokauti jei pati negyvenčiau su šia problema.Na iš ko pasijuoksi jei ne iš savęs :super: .

Aš šiandien eisiu antrajam seansui.Po pirmojo,kažkaip nelabai pajutau poveikį.Gal todėl,kad pirmas -nemokamai :laugh4:

o neskauda?kuria vieta uzmirsau ar sakei, daraisi? :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o neskauda?kuria vieta uzmirsau ar sakei, daraisi? :pana3:

ne tikrai neskauda,o vieta pakankamai jautri-viršutinė lūpa :sird:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sindi ♥,kaip vakar tau sekesi?

Kaip ten paskuj viskas vyksta :sird:

Tie plaukiukai iskrenta ar kaip :pana3:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ne tikrai neskauda,o vieta pakankamai jautri-viršutinė lūpa :lol:

na taip papasakok, kaip kosmetologe, ar faina (man tai ypac svarbu per procedura) ? kas dar? :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Sindi ♥,kaip vakar tau sekesi?

Kaip ten paskuj viskas vyksta :hm:

Tie plaukiukai iskrenta ar kaip :D

Po pirmojo seanso praėjus maždaug 10 dienų -keletas plaukelių iškrito,bet kaip minėjau ,nedaug.Pažadėjo po šio karto ,geresnį rezultatą :hm: matysiu :D

Tiesa,jie šiaip sau neiškrenta juos reikia skusti,negalima nei pešioti nei depilioti.

na taip papasakok, kaip kosmetologe, ar faina (man tai ypac svarbu per procedura) ? kas dar? :)

Na imant tokius pinigus,manau kad jau vien tai įpareigoja kosmetologę elgtis taip,kad klientui būtų malonu pas jį sugrįžti :D

Iš tikro ,jau rašiau,kad dirba jos dviese ir abi super malonios ir švelnios :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as buvau uzsiregistravus, bet persikeliau i kita savaite .labai dabar jau laukiu :) taip norisi vasarai atsikratyti plaukeliu :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na as buvau uzsiregistravus, bet persikeliau i kita savaite .labai dabar jau laukiu :super: taip norisi vasarai atsikratyti plaukeliu :(

Tai,kad jau nepavyks šiai vasarai,paskaičiuok min.5 seansai kas mėnesį,jau bus ir ruduo.Na žinoma jų kažkiek sumažės jau po 1 ar 2 karto.Tačiau nusiminti neverta.Sėkmės,užeik pasidalinti įspūdžiais po apsilankymo.Lauksiu :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na as buvau uzsiregistravus, bet persikeliau i kita savaite .labai dabar jau laukiu :super: taip norisi vasarai atsikratyti plaukeliu :super:

snieguolyte,o ka tu nori depilioti?

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.