Pereiti prie turinio
Snapė

Jūsų draugė "lenda" prie jūsų vyro...

Rekomenduojami pranešimai

tai cia jau seniai aisku :mirksiukas::mirksiukas::mirksiukas:

man tai jos nuosirdziai gaila :mirksiukas:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
mes tai nebendraujam bet kad ji lenda ir prie mano vyro ir net prie dukros, isvaizduojat viena karta mano dukra su draugem buvo picerijoj prie vieno staliuko o mano sese su draugem prie kito bet jas mate, norejo paneles vienos pabuti as cia apie mazasias :mirksiukas:

tai ta priejo prie mano dukros ir sako zinai tavo mama yra k.....

kaip jum tai :mirksiukas:

Siaubas :mirksiukas: Dar ir tokiu bobu yra... :mirksiukas:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo siais laikais ivairiu nesveikuojanciu yra :mirksiukas::mirksiukas: taip ir norisi kad tokios dingtu is akiracio :mirksiukas:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip tai padaryti kad dingtu nebeisivaizduoju :hm:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kaip tai padaryti kad dingtu nebeisivaizduoju :geda:

ne neisivaizduoju.... viena dings, bet atsiras kitu.... :D :D :geda: :D

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kitos dar tiek ne perzengia ribu :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
mes tai nebendraujam bet kad ji lenda ir prie mano vyro ir net prie dukros, isvaizduojat viena karta mano dukra su draugem buvo picerijoj prie vieno staliuko o mano sese su draugem prie kito bet jas mate, norejo paneles vienos pabuti as cia apie mazasias :D

tai ta priejo prie mano dukros ir sako zinai tavo mama yra k.....

kaip jum tai :geda:

manau, kad ji psicihine ligone :D o taip elgdamasi saves nevertina, leidzia laikyti mazgotes vietoje.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
tai kitos dar tiek ne perzengia ribu :lol:

tai kad man ir buvo vienas labai nemalonus nutikimas, kai mes dar buvome nezenoti, bet jau ilgai draugavome....

buvome pas vyro broli gimtadienyje ir atejo tenais viena mergycka...pasikelusi, kad atrode kaip ant jos zeme stovi :o :geda::geda: ir isgerusi pradejo normaliai prie mano akiu koketuoti su mano vyru tuo metu vaikinu.... poto jam skambinti(ta pati vakara) jinai buvo kolidoriuje, o jis saleje sventimo.... jis nesuprato su kuom kalba, o jinai visai raitesi pries ji.... kad ant galo as nesusivaldziau ir pamaitinau ja labai gerai ir matyt skaniai tortuku, kad jinai daugiau nieko nenorejo.... ir po to karto buvo tyla. atsoko kaip apsideginusi nuo ugnies..... :hm::hm: :lol: :lol: :geda: :D :D :geda: :D :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
manau, kad ji psicihine ligone :doh: o taip elgdamasi saves nevertina, leidzia laikyti mazgotes vietoje.

jai viskas dzin svarbiausia kad mus nervina tai jos laimejimas o kad to jau seniai nebera tai vargsele nesuvokia, vakar kaip tik su vyru apie tai klabejom tai jsi sako idomu kaip dar ji mums nustebins nes itartinai jau menesi ramu :lol: bet jauciu kad per dukros gimtadieni mestels kokia bombike :lol:

tai kad man ir buvo vienas labai nemalonus nutikimas, kai mes dar buvome nezenoti, bet jau ilgai draugavome....

buvome pas vyro broli gimtadienyje ir atejo tenais viena mergycka...pasikelusi, kad atrode kaip ant jos zeme stovi :o :geda::geda: ir isgerusi pradejo normaliai prie mano akiu koketuoti su mano vyru tuo metu vaikinu.... poto jam skambinti(ta pati vakara) jinai buvo kolidoriuje, o jis saleje sventimo.... jis nesuprato su kuom kalba, o jinai visai raitesi pries ji.... kad ant galo as nesusivaldziau ir pamaitinau ja labai gerai ir matyt skaniai tortuku, kad jinai daugiau nieko nenorejo.... ir po to karto buvo tyla. atsoko kaip apsideginusi nuo ugnies..... :hm::hm: :lol: :lol: :geda: :D :D :geda: :D :P

tai gerai kad suprato nes nevisada tokios taip greitai supranta kas prie ko ir su kuo :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

buvome pas vyro broli gimtadienyje ir atejo tenais viena mergycka...pasikelusi, kad atrode kaip ant jos zeme stovi :doh::doh::doh: ir isgerusi pradejo normaliai prie mano akiu koketuoti su mano vyru tuo metu vaikinu.... poto jam skambinti(ta pati vakara) jinai buvo kolidoriuje, o jis saleje sventimo.... jis nesuprato su kuom kalba, o jinai visai raitesi pries ji.... kad ant galo as nesusivaldziau ir pamaitinau ja labai gerai ir matyt skaniai tortuku, kad jinai daugiau nieko nenorejo.... ir po to karto buvo tyla. atsoko kaip apsideginusi nuo ugnies..... :doh::doh::doh: ;) :victory::super::mirksiukas::geda::geda: :lol:

na cia tai geras ;) :super:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kas beliko kai ant mano akiu jinai vos nelindo buciuotis su mano busimu vyru tuo metu :victory::super::mirksiukas: teko pamokyt siek tiek, kad jai butu nejauku visai istepliotai ir kad daugiau nelistu :lol: :doh::doh::doh: uztat apsiramino greitai :doh::doh::doh::super::geda::geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.