Pereiti prie turinio
Snapė

Jūsų draugė "lenda" prie jūsų vyro...

Rekomenduojami pranešimai

o kas beliko kai ant mano akiu jinai vos nelindo buciuotis su mano busimu vyru tuo metu :victory::super::mirksiukas: teko pamokyt siek tiek, kad jai butu nejauku visai istepliotai ir kad daugiau nelistu :lol: :doh::doh::doh: uztat apsiramino greitai :doh::doh::doh::super::geda::geda:

pamokei manau visam laikui ;) ;) :D

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
pamokei manau visam laikui :victory::super::mirksiukas:

bent jau prie maniskio nelys :super::geda::geda: :lol:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dinariuk, o tai ji pakviesta i gimtadieni, ar tik siaip sakai, kad ka nors padaryt galetu :victory:

jai pakvietimu nereikia :super:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as lygiai taip pat pasielgciau- konkreciai duociau i kaulus jai...... kitaip elgciausi tik tuo atveju jeigu vyras pats noretu to demesio ir pats prie jos listu..... na bet vistiek karve gautu i kaulus :super: :blink: :doh::doh::super::doh: :lol: :lol: :lol:

. kad ant galo as nesusivaldziau ir pamaitinau ja labai gerai ir matyt skaniai tortuku, kad jinai daugiau nieko nenorejo.... ir po to karto buvo tyla. atsoko kaip apsideginusi nuo ugnies.....

o man toks elgesys atrodo žemas, tavo ir tik tavo vyras (draugas) turi ją pastatyti į vietą.. pasakyti jai labai aiškiai, kad ji jo nedomina.. o taip besielgdama tik parodai nesugebėjimą susitvardyti ir savo žemą kultūrą... ar tavo vyriškis toks mėmė, kad pats nesugeba apsiginti?

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o man toks elgesys atrodo žemas, tavo ir tik tavo vyras (draugas) turi ją pastatyti į vietą.. pasakyti jai labai aiškiai, kad ji jo nedomina.. o taip besielgdama tik parodai nesugebėjimą susitvardyti ir savo žemą kultūrą... ar tavo vyriškis toks mėmė, kad pats nesugeba apsiginti?

Na įdomiai tu čia Eitvyde susakei :blink: Bet žinok pagalvojus ištikrųjų teisybę ir sakai :doh: Tikrai vyrelis jau galėjo pasakyt kad varyk kad ir į visas keturias puses..... Nes aš rašiau vieną situacija, tai iš šono nu klaikiai atrodo, kaip žmonos taip puolą vyrus saugot :super:

Nors vėl gi, vyrai kaip vaikai....

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau, kad labai sunku moteriskei susivaldyti tokioje situacijoje. kai buvau jauna as taip pat galejau akis iskabinti kitai, jei tik maciau tam reikala, bet dabar taip niekada nedaryciau ir saves nezeminciau. Pasak Eitvydes, vyras turi pats pastatyti ikyria merguzele i vieta, o jei jis taip nedaro, vadinasi jam patinka. Kartais kai moteriai atrodo, jog kita moteris kabinasi prie jos vyro, vyrui tai kaip normalus dalykas, jis tame nemato nieko blogo.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Manau, kad labai sunku moteriskei susivaldyti tokioje situacijoje. kai buvau jauna as taip pat galejau akis iskabinti kitai, jei tik maciau tam reikala, bet dabar taip niekada nedaryciau ir saves nezeminciau. Pasak Eitvydes, vyras turi pats pastatyti ikyria merguzele i vieta, o jei jis taip nedaro, vadinasi jam patinka. Kartais kai moteriai atrodo, jog kita moteris kabinasi prie jos vyro, vyrui tai kaip normalus dalykas, jis tame nemato nieko blogo.

Ai mato jie viską ir tik mėgaujasi tuom, tik jeigu moteris pasako kažką kad ir ji mato, geriausia ginybą yra puolimas, apsimesti kad nieko nevykstą arba jis nieko nemato.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ai mato jie viską ir tik mėgaujasi tuom, tik jeigu moteris pasako kažką kad ir ji mato, geriausia ginybą yra puolimas, apsimesti kad nieko nevykstą arba jis nieko nemato.

Aisku, kad mato, todel reikia, kad matytu jog ir ju zmonos gali paflirtuoti su kitias vyrais :hm:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eitvyde-mano vyras tikrai ne meme..... jis jai sake, kad atsoktu, bet ji.... o mano elegys tikrai nezemas visai....as jjos nedraskiau, ar nerekiau ant jos, taip pat nepuoliau....ji paprase torto as ja ir pamaitinau.... :victory::flower::flower::flower::flower:

kiekvienas zmogus mato ir galvoja savaip...jeigu tai zema vienam kitam gali buti tai visai normalus dalykas.....

dauzyti kita moteri del vyro man taip pat zema, bet grazioje formoje pamaitinti ja-man normalu :) :lol: :lol: :lol: :lol: :hm::hm::victory:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Teisingai pasakei, Oksana :doh: -_- :lol:

aciu Nicole uz palaikyma :geda: :lol: :lol: :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
mes tai nebendraujam bet kad ji lenda ir prie mano vyro ir net prie dukros, isvaizduojat viena karta mano dukra su draugem buvo picerijoj prie vieno staliuko o mano sese su draugem prie kito bet jas mate, norejo paneles vienos pabuti as cia apie mazasias :)

tai ta priejo prie mano dukros ir sako zinai tavo mama yra k.....

kaip jum tai :mirksiukas:

Nenormali boba :) tokiais žodžiais prie vaiko.

Šaunuolė, oksana85. O ta tai pati prisiprašė. Bet aš taip visvien negalėčiau.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.