Pereiti prie turinio
Snapė

Jūsų draugė "lenda" prie jūsų vyro...

Rekomenduojami pranešimai

Jeigu akivaizdžiai pastebit, jog jūsų draugė rodo dėmesį jūsų vyrui? Kaip reaguojat? Ką darot?

cia priklausytu nuo situacijos, jei tik "kvailai" akutem mirkcioja, tai paprastai patyliu...

bet jei kazka daugiau suktu tikrai kazka leptelciau :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ramiai pakalbėčiau su drauge. Ko gero ji taip elgtųsi spontaniškai it toliau niekas neitų - nes visi tik žmonės ir mums rūpi priešinga lytis. Tai, matyt, savaime "prasimuša" nepaisant, kieno tai vyras ar vaikinas. Bet toks elgesys dar nereiškia, kad ji ant rimto vyrą vilioja ir kažko nori iš jo.

Taigi, pakalbėčiau.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Buvo tokia situacija ir ne viena, kaip elgiausi kąskart vis kitaip :geda: vieną kartą išsakiau viską vyrui (dar tuomet vaikinui) draugei nesakiau nieko tik rodžiau savo nepasitenkinimą ir neabėjingumą šiai situacijai, ji matyt laukė, kol aš kažką sakysiu ta tema, bet nesulaukė :D ir aplamai daugybė moterų/merginų rodo mano vyrui dėmesį, bet ir ji yra toks plėpsius,tai aš nesistebiu, bet moku atskirti kuri mergina man "kelia pavojų" o kuri man tikrai ne konkurentė :D

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano viena draugė irgi intensyviai karts nuo karto rodo dėmesį mano vyrui, bet su mano tiesmukiškumu ir sakymo viską į akis, tai apsiramina greit, bet paskui vėl užsiveda :geda: dabar susimasčiau kas ją tam įtakoja? :D

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mano viena draugė irgi intensyviai karts nuo karto rodo dėmesį mano vyrui, bet su mano tiesmukiškumu ir sakymo viską į akis, tai apsiramina greit, bet paskui vėl užsiveda :) dabar susimasčiau kas ją tam įtakoja? :grin:

na priezasciu gali buti daug del ko ji taip elgiasi, vat ydomu kaip elgiasi tavo vyras kai ji lenda prie jo ir is to galima pasakyti preizasti :mirksiukas:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai tokiu atveju (o toks sykeli buvo) tiesiai sviesiai pasakiau, kad nelistu,,,, o kai ji man pasake, kad tikrino mano vyra...tai man net juokas sueme... zinau kad ji super sekso istroskusi manjake...tai nemanau, kad reikru tylet...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau kad net nebendraučiau su tokia, nes čia tai tikrai nedraugė

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nors pastebėjau, kad tik su kokiu vaikinu būnu, ypač kokiam bendram rate, tai prisistato draugių. Tai visų pirma labai jom įdomu su tuo vaikinu pakalbėti, praktiškai taip net labai, kažkokių bendrumų rasti. Nors nežinau, kadangi kažkaip pastebėjau, kad man įdomu pasidaro, kaip vaikinai reaguoja <_ tai gi a nei mama kokia k pats bernas galv turi jam jai sakau. ne ar koks d tr>

o įdomiausias variantas buvo, kad turėjau eiti į pasimatymą, tai draugė kelis kartus kartu su manim pasiprašė eiti :glare: Truputį šokiravo, bet kadangi man vaikinas tas nu kaip draugas, nei aš jo išskiriu nei ką, tai pagalvojau, akd gražu būtų jiems pasimatymą suorganizuoti. Bet ji be manęs nenorėjo eiti.. Aišku, aš jos į pasimatymą neapėmiau . Nu ką padarysi. Sakau, galiu tik vietoj savęs tave užleisti, ne kitaip. Nu bet čia niekis. jei vaikinas patiktų labai ,tai net kalbos nebūtų ;) Nors aš pati nežinau, kas man į galvą šautų, tiesą sakant...

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o įdomiausias variantas buvo, kad turėjau eiti į pasimatymą, tai draugė kelis kartus kartu su manim pasiprašė eiti :D Truputį šokiravo, bet kadangi man vaikinas tas nu kaip draugas, nei aš jo išskiriu nei ką, tai pagalvojau, akd gražu būtų jiems pasimatymą suorganizuoti. Bet ji be manęs nenorėjo eiti.. Aišku, aš jos į pasimatymą neapėmiau . Nu ką padarysi. Sakau, galiu tik vietoj savęs tave užleisti, ne kitaip. Nu bet čia niekis. jei vaikinas patiktų labai ,tai net kalbos nebūtų :D Nors aš pati nežinau, kas man į galvą šautų, tiesą sakant...

nu jo čia tai geras, nebloga draugė sakyčiau :rolleyes:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip jau išėjo, kad tas vaikinas vis rašinėdavo ir skambinėėdavo, tai ir kai su ja būdavau, ji girdėdavo pokalbius. Nors buvo ir kitų variantų.. kad vaikinas vienas dirbo, o mes pro jo darbą praeinam karts nuo karto, tai vis sako, tai užsukam pas jį :rolleyes: sakau, o ko? Neisiu aš į jo darbą ir dar su kompanija :D :D

bet šiaip niekis ta draugė, gera ji mergina, tik kartais užblūdija velniažin neiį tvorą, nei į mietą.

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.