Pereiti prie turinio
Snapė

Kokias depiliacijos priemones naudojat?

Rekomenduojami pranešimai

Geriausia vis tik naudoti kremus...Ir ?variai nudepiliuoja,ir skausmo nesukelia.

O ledas pvz nuo tokio skausmo po va?kinio depiliavimo ar nepadeda?

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Geriausia vis tik naudoti kremus...Ir ?variai nudepiliuoja,ir skausmo nesukelia.

O ledas pvz nuo tokio skausmo po va?kinio depiliavimo ar nepadeda?

Na a? tai prie? kremus.Man vien ta smarv? vimdo :blink: O dar laukti turi kelias minutes, ir plaukeliai atauga lygiai taip pat kaip po skutimo peiliuku.

Visd?lto geriausia yra va?kas arba epiliatorius. Po to por? savai?ių nors ramu. Bet ai?ku ir skausmas geras jau?iu, jeigu pa?astis ir bikini zon? depiliuoiti taip...

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man kvapas kaip tik labai patinka...

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O man kvapas kaip tik labai patinka...

Bet kaip tas kremas sureaguoja su plaukeliais tai tokia smarv? :blink:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kartais geriau kai bi?k? pasmirdi, nei kai skauda... :blink:

asmeni?kai a? ten jokios smarv?s nejutau..keistas kvapas ir tiek...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kartais geriau kai bi?k? pasmirdi, nei kai skauda... B)

asmeni?kai a? ten jokios smarv?s nejutau..keistas kvapas ir tiek...

a? ne?inau gal per daug esu jautri uoslei, nu bet negaliu a? kent?t tos smarv?s :blink:

A? skausmui esu gan pakanti, tai jau man geriau tegu trumpai paskauda ir paskui por? savai?ių ramu.

Bet a? tikrai nieko prie? tai neturiu, pati kiek kent?jau t? kvap?, manau kiekvienas pasirenka kas jam geriausia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Va va va.. Kuo tas "vibrance" ypatingas? Kuo skiriasi nuo to paprasto venus irgi lyg ir naujo..? :angry:

ypatingas tuom kad vibruoja,o tai suteikia malonu skutimasi.nejauti kaip skuti plaukelius,o tik svelnu vibravima-man labiau patinka....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ypatingas tuom kad vibruoja,o tai suteikia malonu skutimasi.nejauti kaip skuti plaukelius,o tik svelnu vibravima-man labiau patinka....

A? ir turiu tok? dar i? USA parsive?us. Bet jis niekuom nesiskiria nuo paprasto. Reklamoj sako kad tuo pa?iu ?velniai masa?uoja od?.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paskai?ius apie kitų patirt? depiliuojant kojas va?ku, baisu net bandyt. Nebent kas kitas nup??tų :lol:

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nors sakiau kad daugiau jokiu pleistru dagiau nenaudosiu,bet vis del to vel nusipirkau :grin: Apie pasekme parasysiu veliau :lol: :grin:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai laukiam :grin:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O j?s ?ia apie kok? krem? kalbat? Tie buteliukai ?ydras ir ro?inis..? Ar kok? kit?? :grin:

Menas būti išmintingu – tai žinoti, į ką nereikia kreipti dėmesio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.