Pereiti prie turinio
dinariukas

Kokį indų ploviklį naudojate?

Rekomenduojami pranešimai

Naudoju Fairy, nes jo ilgam uztenka.

mes taip pat, labai gerai issiputoja , ir siaip jis man kazkaip geresnis , nes kitus nusiperki , biski paputoja ir baigiasi :lol: :mda:

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ploviklyje turbūt svarbiausia ne putojimas, o kad gerai plautų.. :D

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
mes taip pat, labai gerai issiputoja , ir siaip jis man kazkaip geresnis , nes kitus nusiperki , biski paputoja ir baigiasi :super::flowers:

ir jo reikia vos lasiuko o kad uzputoja paskui :super:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ploviklyje turbūt svarbiausia ne putojimas, o kad gerai plautų.. :flowers:

na man kuo daughiau isputoja , tuo geraiu isplauna :super:

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai jei neputotu tai ir neisplautu gal nieko arba reiketu labai daug jo sunaudoti :flowers:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

naudojam fairy :flowers:

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na man kuo daughiau isputoja , tuo geraiu isplauna :lol:

tai jei neputotu tai ir neisplautu gal nieko arba reiketu labai daug jo sunaudoti :hm:

tas galvojimas, kad kuo daugiau putoja, tai geriau išplauna gal labiau psichologinis dalykas :hm:

mano bendradarbė plauna indų plovikliu, kuris pasak jos beveik neputoja, reikia jo nedaug, o svarbiausia, tai plauna super, tik va brangokas (vienkartine įmoka, o užtenka labai ilgam) ir gauti mums gyvennčioms mažam miestuke sunkiau...

čia tos firmos, kur LOC gamina... kažkur forume apie ją aprašyta yra...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tas galvojimas, kad kuo daugiau putoja, tai geriau išplauna gal labiau psichologinis dalykas :hm:

mano bendradarbė plauna indų plovikliu, kuris pasak jos beveik neputoja, reikia jo nedaug, o svarbiausia, tai plauna super, tik va brangokas (vienkartine įmoka, o užtenka labai ilgam) ir gauti mums gyvennčioms mažam miestuke sunkiau...

o man kaipp tik atrodo kuris neputoja , visai neplauna gerai :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tas galvojimas, kad kuo daugiau putoja, tai geriau išplauna gal labiau psichologinis dalykas :super:

zinau sia firma ir si indu plovikli, mano viena drauge amway produkcija prekiauja, tik as vis neprisiruosiu sio indu ploviklio uzsisakyti kazkaip pripratus prie pirktiniu parduotuveje esu. :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man jeigu neputoja tai jau šlamštas :rolleyes::rolleyes: Gal ir psihologinis įsitikinimas, bet... Atsimenu prieš rinkimus ar kada čia dalino tipo indų plovikio, nu tokio šlamštiško, kad negaliu, jokių putų- išmečiau iškart.

Dabar Fairy atsibodes iki gyvo kaulo, vien jo kvapo jau pernešt negaliu, tai naudoju Pur(lyg ir taip rašosi, tyngiu eit į virtuvę pažėt) tai va jis man :mirksiukas::mirksiukas:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visi tie plovikliai ,o ypač Fairy, kenksmingi odai ir nagams.Man daktarę sakė,jei nemoki indų plauti su pirštinėmis ,tai naudoti Pur. Jis mažiau kenksmingas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visi tie indų plovikliai yra kenksmingi, kenkia nagams, rankų odai, nemaža jo dalis nusėda ir organizme... o memanau, kad kažkuris butent vienas indų ploviklis daugiau ar mažiau kenkia. aišku galime grįšti prie indų plovimo be plovikliu, o naudoti pvz. sodą :doh: o naudoju tai Fairi arba Pur..nemegstu tų pigių, kurių reik labai daug, nes jie neputoja normaliai, o dėl to tenka daugiau jo pilti ir greičiau senkia jo atsargos.. :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.