Pereiti prie turinio
kicule

Spalvos bute,namie

Rekomenduojami pranešimai

kaip idomu,sakes :mirksiukas:

kaip jums cia?

2480_2_1174989737.jpg

vat atrodo spalvos grazios,o viskas kazkaip susilieja :P :D Ar cia tik man taip :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Spalvos tikrai gražios, bet kažkaip nesuderinta, gal baldai turėtų išsiskirti iš bendro vaizdo....

Tas violetinie, kur Indrutė įkėlė man per tamsus.. man bute privalo būti šviesu :D

Eitvyde,jei rasi tokiu nuotraukyciu,idel cia :P

mane labai domina persikine -melsva,persikene-violetine :mirksiukas:

aš ne nuotraukoj mačiau, o iš tikro :D

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aha kur aš įkėliau tai man irgi per tamsu, aš savo visus namus įsivaizduoju tik labai šviesius, nežinau tik kaip tai reiks įgivendint, kad nebūtų visas tamas toks pats :mirksiukas:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jei turit lyšnų pinigėlių, tai siūlyčiau dizainerį spalvų suderinimui nusisamdyti, tai ir namas bus šviesus ir viskas suderinta :mirksiukas:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na jei turit lyšnų pinigėlių, tai siūlyčiau dizainerį spalvų suderinimui nusisamdyti, tai ir namas bus šviesus ir viskas suderinta :mirksiukas:

Bet žinai gi viską norisi patiem pasidaryt :D

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei remontuociau nama ar nauja buta... gal but ir samdyciau dizaineri :rolleyes: bet dabar kazkaip patis lik nuspriandem pabandyti :mda: na nezinau aisku kas gausis... veliau parodysiu jums :geda:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute, noras yra gerai, bet norai ne visad sutampa su sugebėjimais. Jei nemoki pasidaryti puikiai, o turi galimybę, kad taip būtų už tai kažkam kitam sumokant, tai geriau sumokėt, nes rezultatas bus geresnis ir vistiek tam tikra prasme pati darysi, nes tavo nuomonė bus svarbiausia. Gi nebus taip, kad ateisi ir viskas padaryta, tau siųlys n variantų, o tu išsirinksi kaip tau geriau... aš bent jau taip įsivaizduoju...

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai idomus spalvu deriniai.

Gal kam pravers,reikes kada ideju :geda:

5083_i19_b.jpg4854_i11_b.jpg

4878_i26_b.jpg4900_i19_b.jpg

Indrute, noras yra gerai, bet norai ne visad sutampa su sugebėjimais. Jei nemoki pasidaryti puikiai, o turi galimybę, kad taip būtų už tai kažkam kitam sumokant, tai geriau sumokėt, nes rezultatas bus geresnis ir vistiek tam tikra prasme pati darysi, nes tavo nuomonė bus svarbiausia. Gi nebus taip, kad ateisi ir viskas padaryta, tau siųlys n variantų, o tu išsirinksi kaip tau geriau... aš bent jau taip įsivaizduoju...

Taip aisku, kaip sakoma kievienas turi daryt(dirbti) savo darba,yra savo darbo specialystas :rolleyes:

bet nevisi gali sau leisti ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
bet nevisi gali sau leisti ...
na jei turit lyšnų pinigėlių

:rolleyes:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dscn0476.jpg

dscn0471.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Namie nuo mano norų niekas nepriklauso :rolleyes:

O savo namuose dėčiau šviesias spalvas rausva, kreminė, persikas ir pan :geda:

Kartais neblogai atrodo kontrastai. Mačiau kambary kur pagrindas dvi spalvos mėlyna ir oranžinė + visoki įvariaspalviai aksesuarai (drugeliai, žvakės ir t.t.) labai gražu.

o kodel namie nuo taves niekas nepriklauso? :geda:

pas mane miegamajame sienos oranzines sviesios o lupos sviesiai melinos atrodo super :mda::tongu:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dinariuk,idek foto? :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.