Pereiti prie turinio
kicule

Spalvos bute,namie

Rekomenduojami pranešimai

f859b33ca2a0719977.jpg

man per rysku :flowers:

pasakysiu savo nuomone, ta persikine, jau <_ kieno bepaklausi visi megsta persikine spalva niekada nedzayciau taip kaip ir vaiku vardus nedesiu o apie violetine kur nuotraukyte yra pirmam puslapy labai negrazu per tamsi galetu but kart sodresne.>

pati labai myliu ruda, geltona spalva, man tinka visa siu spalvu palete ( atspalviai )

nepykit jei ka izeidziau cia mano nuomone

line_baby1-FF6699.gif_beg_vaik9-slank.gif_time_1152133200_text_Milutei%20.gif

line_vest6-229A3E.gif_beg_vest4-slank.gif_time_1136584800_text_Kartu%20jau.gif

line_born1-CC9966.gif_beg_nest_slank1.gif_time_1236549600_text_mano%20leliui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as mastau, kokia spalva man nudazyti maza virtuveles kambariuka, ten yra atitverta, tai ten bus kriaukle ir indai. kaip manot , kaip ten nudazyti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man labai grazios spalvos yra zalia, violetine, ruda, kremine...vat tokiom noreciau isdazyt kambarius :cray:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai va, priejoms sprendima, kad jokiu ryskiu spalvu nebus. tik bus ramios, sviesios spalvos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
tai va, priejoms sprendima, kad jokiu ryskiu spalvu nebus. tik bus ramios, sviesios spalvos

kai sviesios spalvos namuose, tada ir kambariai sviesiai atrodo...tad ir mes tik uz sviesias spalvas :D

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O as niekada nebuciau pagalvojusi,kad man patiks juodas tualetas,bet kai pamaciau pas draugus,pakeiciau nuomone.Plyteles tokios tamsios melynos spalvos,kad beveik juodos.grindys irgi.Tik ,kaip sake,lygtais matine spalva.Nei trupiniu nesimato...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gryzau katik is naujo buto ir likau nusivilusi,be nuotaikos ir pykta.... kaip pamaciau savo stenu spalvas... :mirksiukas: Visai gavosi e tai ko norejosi! Kai rinkau spalvas atrode lig viskas gerai,o ant sienu visai kitas vaizdas... :rolleyes: maza to,dazytoja supaine sienu spalvas,ten kur turiejo buti tamsesne,padare svesesne,okita atvirksciai.... :D siaubas! O baisiausia,tai,kad vyras net i kalbas nesileidzia,kad dazyti per nauja! :doh: Visai likau nepatenkinta....

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

5083_i19_b.jpg

Norejau butent tokiu spalvu,o gavosi kazkokie kreminiai i persikine (ko labiausiai nenorejau,tai persikines,kur be ateitum vis ta persikine)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Užjaučiu Mellysa, gal kai baldai bus kitaip atrodys :hm:

Šiaip labai dažnai kam gaunasi kitą spalva. tą prasme gaunasi tamsesne negu turetu buti :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As isvis nesuprantu kas ten gavosi,ar tamsesne ar svesesne...tiesiog dabar supratau,kad spalvas nereikejo rinkti is orandzines paletes,nes kaip bebutu,jos vistiek tures persikine ar tokia kaip i morkine atspalvi! :) Reikejo rinkti is neutraliu spalvu,stai ten ir yra ko man reikejo! :( Cia ziuriejau tam puslapiiuke,kurr tu idiejai Kicule,pirmam puslapi.

Aisku nieko nepadarysi,o dar su tokiu vyru..... :hm: teks susitaikyti! Veliau,kai atsikraustysim ten,butinai imesiu foto!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is tikruju tai ir yra baisiausia kai gaunasi ne taip kaip norejai planavai.... uzjauciu Mellysa- bet kicule teisi-gal kai baldais apstatysit-gal kitaip atrodys :hm: nesinervink :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal... o kas is to? Juk sienu spalvos,tai nepasikeis..... :hm: ta spalva nera baisi,tiesiog ji netokia... :(

Aciu mergaites uz palaikima! :) :( :) :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.