Pereiti prie turinio
Snapė

Draugės vyras neištikimas

Rekomenduojami pranešimai

as uz tai , kad reikia pasakyti, kad geriau tegu suzino, o tiketi ar ne, jos reikalas, as irgi kaip skyriausi, drauges sake,tiesa, bet nenorejau tiketi, ir kvailai dariau, nes tai buvo tiesa....

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o as nesakyciau...cia ju asmeninis reikalas...kad paskui nebut nei kaltu, nei teisingu...

meiles akys buna uzmerktos...ir trukumu nesimato...

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasakyeiau, bet pridureiau, kad nenoriu likt kalta ir, kad tiket ar ne - jos paeios reikalas.

Menas būti išmintingu – tai žinoti, į ką nereikia kreipti dėmesio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Arlene
:mirksiukas: ?mones visi skirtingi , a? asmeni?kai nemegstu kai ki?asi a mano gyvenima ir a drauges pasakyma taip sureaguoeiau nors mes jau 20 meto draugaujam . A? ja gerbiu ir negaleeiau jos skaudinti dar labiau , be to ?inau , kad ji labai protinga moteris ir tokios pat nuomones ji apie mane . Mane supa daug draugo , kurie patiki man savo paslaptis . Draugyste ir ?eimos santykiai du skirtingi dalykai . Jei drauge jam atleis jus tampate ?eimos prie?u nr.1 , sakau tai i? savo gyvenimi?kos patirties :) ?mogi?ka yra klysti ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As vis del to pasakyciau, nors ir rizikuociau tapti priesu Nr.1, bet zinociau, kad mano sazine draugystes atzvilgiu rami.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Indre, tai o tu pati kaip manai? Sakei draugei apie tai ar ne?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vienai draugei pasakiau, bet gavosi taip kad arba a? ne teisingai supratau, arba ka?ka negero noriu jo ?eimai.

Kitai draugei taip ir nesakiau. I? ?ono atrodo kad jie ideali pora. Ir kam ta ideala geiaut :mirksiukas: ? O tuo labiau, kad pati turiu patirta kad pasakai, todel ir nenorejau sakyt. Tikiuosi ta drauge, jeigu kada nors su?inos kad a? ?inojau, ant man?s labai nepyks.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

net jau nezinau kas geriau, ar nutyleti ar pasakyti tiesa, ir taip ir kitaip ne kas

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tarkim jei mano vyras butu neistikimas as tai noreciau suzinot.... nes buti kvailinamai...

bet jei man reiktu paciai pasakyt "kad klausyk drayge tavo vyras neistikimas..." :bigsmile:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko nėr blogiau, nei jaustis kvailinamai :super: (tfu tfu tfu) ir tikrai nenorėčiau, kad nuo manęs tai nuslėptų. Be to, nematau ko čia pykti ant draugės, tikrai dar ačiū pasakyčiau. O ar tai, ką ji pasakė, yra tiesa ar nevisai, toliau jau mano reikalas išsiaiškinti bei spręsti kaip toliau elgtis. Nusprendęs sukt į kairę ir pamint šeimos orumą lai ir pasirūpina, kad jokiais keliais apie tai nesužinočiau ne tik aš, bet ir mano aplinkos žmonės. Nes tikrai nenorėčiau būt aptarinėjama už nugaros, "vargšelė, va jos koks vyras kuilys, o ji nieko nemato, negirdi...".

Na o jei tai nutiktų su drauge (tfu tfu tfu), manau iš pradžių užvesčiau neutralią temą, padiskutuojant ta tema, ką darytum, jeigu... ir kaip norėtum kad kiti darytų, jeigu..., ir paprasčiausiai išsiaiškinčiau, nori ji tai žinot ar ne. Priklausomai nuo jos atsakymo ir matyčiau, kaip elgtis.

Man pavyzdžiui, būtų pikčiau, jei draugė žinotų, bet nesakytų, o yra tokių žmonių, kurie ramiau gyvena kai nežino, jų norus tp reikia gerbti, tokiu atveju geriau nesikišti ir patylėti. Beje, jei po kiek laiko išgirsčiau iš draugės nors kokį priekaištą, kad žinojau, bet nesakiau, turėčiau pagrindo apsiginti - ji nenorėjo girdėt.

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet dažniausia ta neištikimybė būną tarsi griaustinis iš giedro dangaus. Ir per tą šoką ar širdgėla, žmogus nori užsimerkti ir nieko nematyti. O jau va tada pareina kaltinimai ton pusėnm kas atvėrė akis.

O ir tokiu atvėju pvz. susitaikymo, rizikuoji likti už draugystės borto, nes nebenorės ir draugė tau į akis žiūrėti, nei tuo labiau vyras.

Situacija ne iš lengvųjų niekam. Bet aš ir kaip Nijoliux norėčiau viską žinot, jeigu jau aplinkiniai žino, jau geriau anksčiau viską išsiaiškint, negu būt ilgą laiką kvailinamai.

Pasakysiu vieną dalyką, kad vieną kartą nutylėjau, ir tikrai žinau kad padariau gerai. Niekur visa tai neiškilo, na nebent tarp kelių vyrų šnekų. Bet tas vyras kuris nuėjo į kairę puikiai žino kad nutylėjau, tad iš pradžių visaip stengėsi mane ignoruoti, paskui gerbti, paskui vos ne prašyti kad ne duok diev neprasitarčiau, nes šeimos reikalai dabar tapo kaip pasakoj.....

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ir noreciau viska zinoti.... nenoreciau gyventi seimoje, kurioje vyras apgaudineja- tai kosmaras......

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.