Pereiti prie turinio
Snapė

Draugės vyras neištikimas

Rekomenduojami pranešimai

žinot aš irgi norėčiau viską žinoti ir net labai supykčiau ant draugės jei man nepasakytų.

bet man buvo tokia situacioja kai pamačiau draugės draugą su kita panele ir jai pasakiau, kaip manot kas buvo? ogi likau pati kaalta, aišku draugė buvo patenkinta kad pasakiau, bet jos draugas uždraudė su manim matytis, kalbėtis ir t.t. ji visą laiką turėjo slėpti, kad su manim bendrauja. antrą kartą - NIEKADA nebesakyčiau.

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
antrą kartą - NIEKADA nebesakyčiau.

Va va, apie ką ir kalba vyksta. Kad visos norėtų žinot, o sužinoję apkaltiną savo draugę, arba tiesiog ryšiai nutrūkta dėl įvairių aplinkybių.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tada geriau nežinoti ir širdies neskauda, dažniausiai vyra sugeba įtikinti, o tas kas pasako lieka kaltas

galvoju, kad geriau tegu niekas nieko man nesako bus rami galva

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
žinot aš irgi norėčiau viską žinoti ir net labai supykčiau ant draugės jei man nepasakytų.

bet man buvo tokia situacioja kai pamačiau draugės draugą su kita panele ir jai pasakiau, kaip manot kas buvo? ogi likau pati kaalta, aišku draugė buvo patenkinta kad pasakiau, bet jos draugas uždraudė su manim matytis, kalbėtis ir t.t. ji visą laiką turėjo slėpti, kad su manim bendrauja. antrą kartą - NIEKADA nebesakyčiau.

kas keisciausia, kad kai kurios atleidzia tiems nusizengeliams.....abejoju ar taip padaryciau.....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kartais mes galvojame ne protu o širdimi, turbūt dėl to taip ir atsitinka

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turi pagalvoti ar drauge nepyks jei suzinos, kad tu zinojai ir nuslepei. skaudi tiesa kartais geriau uz saldu mela. jei supyks uz informacija, vadinas tokia tau ir drauge buvo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
turi pagalvoti ar drauge nepyks jei suzinos, kad tu zinojai ir nuslepei. skaudi tiesa kartais geriau uz saldu mela.

o iš kur žinoti, kaip ta draugė sužinojusi tokią informaciją sureguos :D

man geriau tiesa kokia ji bebūtų :D bet aš turiu vieną draugę kuri sako "man tegul geriau jau meluoja"

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

situacija is tikruju sudetinga, nezinau, kaip pasielgciau... Galbut kazkam galeciau pasakyti, o kitai Ne.. daug priklauso nuo situacijos ir panasiai. Nenoreciau buti apkaltinta, kad ardau seima ir kad cia ne mano reikalas, bet pati tai Tikrai noreciau isgirsti tiesa, kad ir kokia ji skaudi butu.. Neteko kol kas patekti i tokia situacija, kad pamatyti drauges vyra su kitu, tai ir apie savo veiksmus kalbeti is dalies sunku :D

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
situacija is tikruju sudetinga, nezinau, kaip pasielgciau... Galbut kazkam galeciau pasakyti, o kitai Ne.. daug priklauso nuo situacijos ir panasiai.

tikrai tau pritariu visu 100proc. Vienai galima pasakyti, o kitai ne.

Vyras visada turės savo pasiaiškinimą :flowers: ir dar pačią gali apkaltinti kad prisigalvoji nesąmonių ir t.t.

situacija labai sudėtinga, aš vieną kartą nudegiau :geda: daugiau nebenorėčiau :mirksiukas:

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nemanau, kad verta kištis.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as suzinojau, kad drauges vyras buvo jai neistikimas, bet tai jau buvo po laiko, ta prasme ne tuo metu kai tai vyko, bet as jai nesakiau... nusprendziau nesikisti, ir vienas dalykas, kai pati pamatai, jog jis neistikimas, o kitas dalykas, kai tau tai pasako... nenoreciau issikriti seimos...

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jauciu, kad negaleciau NEpasakyti draugei... manau kad pati jausciausi kvailai, jei matyciau kad kaip yra veidmainiaujama... Bet velgi- turbut reiktu labai stipriai apgalvoti zodzius- kaip TAI pasakyt, gal netgi su ta pacia drauge aptarti ir galimas pasekmes, t.y. KAS BUS JEIGU... bet negaleciau tyleti :coffee:

LAIME- tai lyg brangus kvepalai..Jei nesikvepinsi - niekas nezinos, kad juos turi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.