Pereiti prie turinio
Snapė

Draugės vyras neištikimas

Rekomenduojami pranešimai

Panasioje situacijoje teko susidurti, ir tikrai galiu pasakyti kad jei drauge yra tikra ji neuzpyks kad jai pasakysi ar uzsiminsi kad jos vyras krypsta kazkur i sona.. Na nebutina gi tiesmukiskai drepti tiesa, galima pradzioje tiesiog uzsiminti ir po kiek laiko pasakyti kad pastebejei si ta..

Pagal savo prigimtį visos moterys yra angelai.

Tačiau kai joms aplaužo sparnus, tenka skraidyti ant šluotos..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bagyyra1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
jauciu, kad negaleciau NEpasakyti draugei... manau kad pati jausciausi kvailai, jei matyciau kad kaip yra veidmainiaujama... Bet velgi- turbut reiktu labai stipriai apgalvoti zodzius- kaip TAI pasakyt, gal netgi su ta pacia drauge aptarti ir galimas pasekmes, t.y. KAS BUS JEIGU... bet negaleciau tyleti :mirksiukas:

būtent negalėjau nepasakyti ir aš, bet daugiau TIKRAI NIEKADA nesakyčiau

Panasioje situacijoje teko susidurti, ir tikrai galiu pasakyti kad jei drauge yra tikra ji neuzpyks kad jai pasakysi ar uzsiminsi kad jos vyras krypsta kazkur i sona.. Na nebutina gi tiesmukiskai drepti tiesa, galima pradzioje tiesiog uzsiminti ir po kiek laiko pasakyti kad pastebejei si ta..

draugė lieka drauge, bet ar suprantat, kad draugė su savo vyru gyvena toliau, jie susitaiko, tu lieki durnės vietoj, ir dar plius draugės vyras draugei uždraužia su tavim bendrauti

aišku, mano draugė ir toliau bendravo su manim, bet vėliau iš kito žmogaus sužinojau kad ji tai darė paslapčia, įsivaizduojat koks jausmas, o kiek skausnmo aš jai sukėliau tai pasakydama, nors jinai ir pati žinojo visą situaciją dar prieš man pasakant, ji man pati pasakojo, o gavosi vistiek taip kaip gavosi

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
draugė lieka drauge, bet ar suprantat, kad draugė su savo vyru gyvena toliau, jie susitaiko, tu lieki durnės vietoj, ir dar plius draugės vyras draugei uždraužia su tavim bendrauti

aišku, mano draugė ir toliau bendravo su manim, bet vėliau iš kito žmogaus sužinojau kad ji tai darė paslapčia, įsivaizduojat koks jausmas, o kiek skausnmo aš jai sukėliau tai pasakydama, nors jinai ir pati žinojo visą situaciją dar prieš man pasakant, ji man pati pasakojo, o gavosi vistiek taip kaip gavosi

suprantu mana situacija tokia pati.. drauge pradzioje buvo links skirybus su savo vyruku, bet paskui susitaike atleido jam nuotiki (nors net neabejoju kad ir dabar palaksto). Jos vyras nepatenkintas kad mes susitinkam ir t.t, bet mes susitinkam kartais slapcia o jau kaip sakant viesai labai retai, tai tikrai jausmas ne is maloniuju net sakyciau liudna, kaip ir sakei jautiesi kaip paskutine kvaile..

bet tiesiog geriau jau pasakyt negu paskui save graust kad va nieko nesakiau neuzsiminiau..

palaipsniui arba susitaikai su esama situacija arba tiesiog nutrauki rysius su drauge taip yra..

Pagal savo prigimtį visos moterys yra angelai.

Tačiau kai joms aplaužo sparnus, tenka skraidyti ant šluotos..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bagyyra1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tyleciau,nesakyciau draugei :kadaryt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.