Pereiti prie turinio
useris

Abortas

Rekomenduojami pranešimai

siap ar tai nuo pat pradzios tai yra vaikas. Zinau kaip atrodo vaisius persileidus, nes pries pries gera pusmeti pati laukiausi, bet...

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
siap ar tai nuo pat pradzios tai yra vaikas. Zinau kaip atrodo vaisius persileidus, nes pries pries gera pusmeti pati laukiausi, bet...

uzjauciu haski :this[1]:

mane po isvalymo 3 men. depresija kankino,o dabar po penkiu metu liudesys apima prisiminus , tada buvau jauna ir kvaila ,jeigu buciau nepasidarius tai dabar buciau vienisa mama ir nezinau kaip gyvenimas butu pasisukes....

jeigu nesi dar beviltiska useri, nesidaryk nes sirdi draskys prisiminimai ....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

a? net i enciklopedijas alindau...

haske cituoju: "Dirbtinis abortas ? tai dirbtinis ne?tumo nutraukimas moteriai pageidaujant (iki 12 ne?tumo savaites), atliekamas gydytojo aku?erio-ginekologo medicinos astaigoje. "

tai kokie skirtumai tarp i?valymo ir aborto...protinga knyga apie tai nieko nemini...abortas ir yra abortas...o i?valymas tai moters sukurtas mitas...kad paeiai lengviau buto...

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vakar nei?sirinkau sau testo...bus man ?akes

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
vakar nei?sirinkau sau testo...bus man ?akes

Deje, nuo ?ioplumo vaistai dar nesukurti.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Dimidrolis

Mylekites, darykites drasiai abortus ir nesukite sau galvos..

O jei ka, sakykite, kad del ligos teko pasidaryti.. :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai eia buto papraseiausias budas...taip neadomu...

?iande pagalvojau, kad dar nulexiu pas mamania pasikalbet...?iuresim ka mano sengalvele pasakys...o tada darysim i?vadas...arba eiupsiu tetu?a u? gerkles, arba palixiu viska taip kaip yra ir busiu vieni?a mama, arba eisiu procedurintis...

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
tai eia buto papraseiausias budas...taip neadomu...

arba eiupsiu tetu?a u? gerkles

pirma karta gird?iu, kad tokia procedura dar ir adomi turi buti :mirksiukas:

O tetu?a eiupk u? kitos vietos, gal tada geriau sureaguos :piktas

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
haske cituoju: "Dirbtinis abortas ? tai dirbtinis ne?tumo nutraukimas moteriai pageidaujant (iki 12 ne?tumo savaites), atliekamas gydytojo aku?erio-ginekologo medicinos astaigoje. "

tai kokie skirtumai tarp i?valymo ir aborto...protinga knyga apie tai nieko nemini...abortas ir yra abortas...o i?valymas tai moters sukurtas mitas...kad paeiai lengviau buto...

Medicinos inciklopedijoj ne viskas parasyta. Manau, kad gydytoja protingesne uz inciklopedija.

Aciu paslaptis,

Mane paliete labiausiai prisiminimai, tada kai laidojau drauges vaikeli, tai buvo bloga, kad po siai dienai atrodo, kad viskas ivyko vakar. Sukylo motiniski inkstinktai :hm:

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Medicinos inciklopedijoj ne viskas parasyta. Manau, kad gydytoja protingesne uz inciklopedija.

Aciu paslaptis,

Mane paliete labiausiai prisiminimai, tada kai laidojau drauges vaikeli, tai buvo bloga, kad po siai dienai atrodo, kad viskas ivyko vakar. Sukylo motiniski inkstinktai  :drinks_drunk[1]:

MEDICINOS ENCIKLOPEDIJA yra pagrindas...ten daktarai viska sura?e profesine kalba..

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

istikro koks skirtumas ,bet kuriuo atveju tai yra naujos gyvybes nutraukimas ir didele trauma moterei :this[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka?kodel ?ioje temoje kalbate tik apie moteris... Vyrukai mat deda a kojas ir t.t., ir pan. ...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.