Pereiti prie turinio
useris

Abortas

Rekomenduojami pranešimai

Kiek žinau,tai abottas ir valymas yra vienas ir tas pats,tik pastarojo pavadinimas gražesnis.tačiau yra dar atsiurbimas(taip ir daktarai vadina),kuris atliekamas iki 14 - tos nėštumo dienos

na nezinau kiaip iki 14 nestumo dienos daromas atsiurbimas....keik pazistamu darai joms jau buvo daug daugiau negu keturiolika dienu nestumo-gal jau virs menesio ir dare atsiurbima....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vakuumaspiracija (dažniau vadinama atsiurbimu) yra plačiausiai naudojama technika.

Iki 6 savaičių ši procedūra atliekama rankiniu vakuuminiu švirkštu nuskausminus vietiškai be gimdos kaklelio praplėtimo (dilatacijos). Procedūra gali būti atliekama ambulatorinėmis sąlygomis.

Nuo 6 iki 9 savaičių gali prireikti gydytojui išplėsti gimdos kaklelį. Jei reikalinga, jis skirs raminančius vaistus ir/arba vietinį nuskausminimą (peracervikalinę blokadą). Po procedūros tave gydytojas turi stebėti toliau - tai yra numatyti tavo tolimesnius vizitus pas jį, kad įsitikintų, jog viskas yra taip, kaip turi būti. - Tai labai svarbu.

Esant 9- 12 nėštumo savaičių

Dažniausiai atliekamas gimdos kaklelio išplėtimas, vakuumaspiracija arba kiuretažas. Procedūra būtų daroma, atlikus vietinį ar bendrą nuslkausminimą.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet kokiu atveju vaizdas tai žiaurus...

Jei galit gimdyti tai ir gimdykit. Aš taip manau.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš tai prieš abortus, ir esu sau prisiekus kad niekada gyvenime, jokiomis aplinkybėmis nesidarysiu aborto. man vaikelis yra švenčiausias dalykas.

mum dar mokykloj rodė filmą kaip daromi abortai, kas lieka iš leliukų, man per žiauru

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

,,,vaizdas tikrai ne ką žiauresis, nei darant bet kokią operaciją, tik čia daugiau suveikia psichologiniai faktoriai ir motinystės instinktas....yra aibė veiksnių kurie pateisina medicininį nėštumo nutraukimą, ir būna aibė veiksnių kurie nepateisina moters, paliekančias nėštumą toliau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš taipogi prieš abortus... Nebent būna labai išimtini atvejai... Baisus dalykas.

sitas2.gif

Diskusijų forumas - www.forumas.vhost.lt ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai labai žiaurus moters pasirinkimas bet kartais būna neišvengiamas.Aš manu jei tik nėra svarbios priežasties moteris privalo gimdyti.

Labai jau graudus filmukas, negimusio kudikėlio laiškas mamai :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.