Pereiti prie turinio
uogyte

Kaip reikia atpratinti nuo sauskelnių?

Rekomenduojami pranešimai

mano mazoji su puoduku pradejo draugauti tik nuo 1 metu ir 10 menesiuku. verciau-bandziau graziuoju,bet graziuoju nmesigavo-ji vistiek darydavo savo, o viena diena pries einant man dirbti susiemiau grieztai. padaro i kelnytes-gauna barti....ir taip vaikas kita diena i vakara prasesi i puoduka :rolleyes:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As kada sodinu ant puodo tai sedi, ir kartais vadaro. Bet visa diena nelaikysiu jos ant puodo, o sneketi dar nemoka, o kaip ji pasakys kad nori :unsure:

Dar koki pusmeti tegul paauga :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano mergina jau nuo septyniu men ant puoduko tupdoma na ir siai dienai mum jau savaime suprantamas dalykas rytai ,pietai vakarai sest ant puoduko jau gal ir nebepamenu kada "dideli"padarem i pamperiuka

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano didzioji, lygiai nuo metu laiko neleisdavo uzdet pamperso, tad tekdavo pratintis ant puoduko. O jei uzdedavau kartais(kai eidavom kur nors toliau lauke), tai kai jau noredavo siusiuko pradedavo taip rekt, kad reikedavo eit namo ir nutraukt visus pasivaiksciojimus. O parejus namo nuimdavau pampersa ir sodindavau ant puoduko, aisku padarydavo ir visos asaros baigdavosi. Taip ji protestavo pries pampersus. O nuo 1metu ir 4men,kai pradejo eit i darzeli,pampersu atsisakem galutinai.

o mazaji ant puoduko pradejau sodint kai tik ismoko kiek sedet, na nuo 6men, is pradziu daznai i ji ir padarydavo. Paskui kuri laika ji apleidom, nes daug sirgom, o namuose buvo labai salta,o "avariju pasitaikydavo", teko vel labiau bendrauti su sauskelnem. O dabar suejus metams,praktiskai vyksta tas pats kaip ir su didziaja.Mielai draugauna su puoduku,labai patinka padarius ispilti, o dar kai pagiri tai is laimes akys net ziba. sauskelnes prisimenam tik atejus vakarui,nes vakare,o ir nakti vis dar geriam arbatu, tad tektu 2-3 kartus keltis ir daryti i puoda. Tiesa buvo ir tokiu naktu, kad kelemes ir darem, bet greitai jis suprato kad tokiem pokyciams dar nepasiruoses.

5_3_1167685200_4b524953545550454c495549.png

ineta.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes irgi dabar atpratinėjam. Bet nelabai gaunasi. Dieną pampių nebededu, bet ji varo į kelnes ir viskas. Jokio pasistumėjimo į priekį. Tiesa vakar labai nustebau. Atejo, sako man "kaka", pažiūrėjau- triusikėliai švarūs. Po kelių minučių žiūriu- krauna į kelnes. Vadinasi pasakyti moka, bet va ant puodo nesisėda visai. Ant klozeto dar pasėdi, bet nieko nepadaro...

Vyras kaip pašto ženkliukas, gerai palaižius ilgam prilimpa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš savaja metuku norejau sodinti, bet buvo daug asaru, tad netraumavau. Dabar atejus vasarai, is kambario isnesiau visus kilimus, o ja paleidau basikom, pliku uzpakaliu, kambary padejau puoduka. Na ir po keletos avariju, Aukse sedasi ant puoduko ir daro visus reikalus. Pampersa dar dedu tik miegant ir kur nors toliau keliaujant.

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes jau nuo puses metuku draugaujam su puoduku ir kaku padaro ir visada siusiuku :D zinoma buna avariju ir sauskelnes uzdedu jei einam i svecius i laukuti ar pas gydytoja vaziuojam :rolleyes:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Maniškė irgi anksčiau su mielu noru sėdėdavo ant puodo. Nežinau, kodėl dabar ji taip priešiškai nusiteikus. Tiesa, draugė man patarė, kad palaukčiau iki 2 metukų. Jos berniukai būtent tada pradėjo ir ant puodo sėdėt ir buteliuko atsisakė, ir čiulptuko. Aišku kiekvienas vaikas skirtingas, bet vis neprarandu vilties, kad tuoj ir mes išmoksim. :D Tiesa laukan einam irgi be pampio. Kartais būna padaro, kartais sausos grįžtam. :rolleyes:

Vyras kaip pašto ženkliukas, gerai palaižius ilgam prilimpa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Maniskei balandi trys metai.Diena buna be pamperio,pietu miega irgi be jo,bet negaliu atpratinti nakti miegoti be jo.Vakare dantis valom,tai pripliumpia vandens,nors ir neleidziu.Paskui,tik atsigula,prasideda-noriu vandens.Jei neduodam,"ijungia savo sirena",duodam-pamperis pilnas :whistling:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ilgai...Mano ir bernai 3 m be pamperių buvo...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ilgai...Mano ir bernai 3 m be pamperių buvo...

tai vat...Diena tai jau seniai,bet nakti-niekaip...Ar cia palikti,kad pajustu kas yra slapia lova?... :whistling:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pamenu, pripirkau krūvą pėdkelnių ir trusikėlių ir leisdavau pajusti, kaip nesmagu šlapiam...Tiek, kad tekdavo vaikščioti paskui ir balas valyti...Bet suveikė...Dukra jau pusantrų metų būdama be pamperių miegodavo...Vienas sūnus nuo 2 m, kitam dar ilgiau naktį dėdavau...Jis retkarčiais pasišlapindavo į lovą iki 10 m. Bet medikai rado nedidelį sutrikimą- inkstuose šlapimas užsilaiko...Kai užmiega, atsipalaiduoja ir šlapia lova...Nelabai kreipiau dėmesį į tai...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.