Pereiti prie turinio
uogyte

Kaip reikia atpratinti nuo sauskelnių?

Rekomenduojami pranešimai

As kai vyresne dukryte atpratinau nuo pampersu, kuri laika dar dejau nakciai ;)

Paskui paprasiau kad jei tik pajus kad nori sisiu, tai iskarto eitu i tualeta, arba zadintu mane ir mums tikrai pavyko susitarti :) Prabusdama sauke sisiu-sisiu :)

Kazkaip nebuvo labai dideliu problemu :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kartais ji man atsikelia,o kartais miega stipriai ir net nejaucia...Sia savaite kiekviena nakti pamperis pilnas ir jokiu nubudimu nakti... :super:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kartais ji man atsikelia,o kartais miega stipriai ir net nejaucia...Sia savaite kiekviena nakti pamperis pilnas ir jokiu nubudimu nakti... :super:

zmonike,o kiek metu tavo mergytei?

na o as tai nededavau nakciai- nuemiau ir viskas.... diena pratinau prie puodelio tai man nakti per visa laika- beveik dvejus metus - prisiusiojo tik 5 kartus maksimum :)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Balandi 3 metai bus

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Maniskei balandi trys metai.Diena buna be pamperio,pietu miega irgi be jo,bet negaliu atpratinti nakti miegoti be jo.Vakare dantis valom,tai pripliumpia vandens,nors ir neleidziu.Paskui,tik atsigula,prasideda-noriu vandens.Jei neduodam,"ijungia savo sirena",duodam-pamperis pilnas :victory:

del to gerimo nakti tai kosmaras kazkoks. maniske- tik atsigulam miegoti, isjungiam sviesas tai duok jai litrais gerti- vienu momentu isgeria visa buteliuka sulciu. poto vis neatstoja- noriu siusiuoti ir viskas.....

o as nakti nededavau jau nuo 1.10men. pampersiuku. padaro i pizama-jaucia kad nemalonus jausmas...kita syki paprasys arba nueis pati....

kantrybes zmonike- visi vaikuciai skirtingi ir skirtingai rodo savo kapriziukus :super: :) :flowers:

cia viena diena- visai nesenai-nupirkom Emilijai lelyte ir kartu buvo pampersas. Emilija sako- mama uzdek man.... as pradejau juoktis- ir sakau: mazule tu jau didele mergaite, o tavo lelyte dar mazyte, todel jai reikalingas pampersiukas, o tau jau ne.... tu turi grazius triusikelius,o pampersiukai negrazus ir nepatogus :victory: tai ji man- kai as busiu mazyte, tai tada desi pampersiuka man? sakau taip taip mazule, bet deja tu jau nebusi mazyte-tu busi vis didesne ir didesne :victory:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na o mes vis dar su pampersu :rolleyes:

ant puodo nesedim visiskai, tik ant klozeto. buvom jau pradeje daryti pavasari, bet susirgom laringitu tai tuo metu nesodinom, o nuo tada ir nebesedim. atsisako sestis ir viskas. rekia baisiausiai, per prievarta nesinori sodinti, kad paskui sunkiau nebutu...

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As mazajai dedu tik kai kur nors vaziuojam ir i svecius einam.

Namie visa laika be papmpersu.

Ant puodo taip pat neseda, tai kai didele i tualeta daro :rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano mergina psantru metuku,bet ant puoduko nesedi.Net nepasodinsi.Nebent nori kad nuimciau pampi.Atsinesa puoda,pasodinu,o jinai tikopa ir mauna i kojas :victory: Jei be pampio tai ir daro i kelnes.Ir nieko jai nepadarysi. :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

palaukit mergaites iki 2 metuku... daugiau prades suprasti-pasidarys geda, kad su pampersiuku bei nepatogu :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano vis dar irgi su pampersais laksto, padaro kaku į kelnes ar pampersą, sakau kur reikia daryti kaku, o jis rodo į kelnes ir sako "čia" :lol: :doh::doh:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
mano vis dar irgi su pampersais laksto, padaro kaku į kelnes ar pampersą, sakau kur reikia daryti kaku, o jis rodo į kelnes ir sako "čia" :flowers::flowers::super:

:flowers:

oksana sutinku, kad reikia palaukti iki 2 metuku, del to ir neverciu, o ir neskubam labai :geda:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano vuresnėlis sūnus turbūt apie 1.5 metukų būdamas jau darė ant puodo kaip turi būti, jam dabar 13 metų jie net nė karto nėra prisiusiojęs į lovą, o šitas turbūt iki 3 pampersus nešios

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.