Pereiti prie turinio
kicule

Aš nėščia !

Kokia buvo jūsų reakcija  

48 nariai prabalsavo

1. 1. sužinojus, kad esate nėščia?

• apsidžiaugiau
      28
    • nusiminiau
      0
    • pasimečiau
      14
    • kita...
      6

Rekomenduojami pranešimai

Indrute, aš, matyt, ekstrasensė...Vakar kažkodėl pamąsčiau- kažin ar tu nesilauki...O dabar radau šią temą...:wub1:

eik eik? Dėl ko taip pagalvojai? Ar tiesiog šiaip mintis šovė tokia? :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
eik eik? Dėl ko taip pagalvojai? Ar tiesiog šiaip mintis šovė tokia? :flowers:

Nežinau pati kodėl, bet vakar pagalvojau...

Paklausyk daugiavaikės: jeigu jau du kartus dvi juostelės- viskas tvarkoje...Dabar reikia melsti Dievulį, kad tik viskas gerai būtų, nes pradžioje daug persileidimų būna...Pati jų krūvą turėjau...Pabandyk šalia savęs pajusti vaikučio sielelę- jei ji yra, viskas bus gerai...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute, pritariu GEISTEi visu 100% :flowers:

Aisku po apsilankymo pas gydytoja dar kitaip bus, pagal save zinau... norisi kad gydytoja tiesiog patvirtintu :wub1:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pabandyk šalia savęs pajusti vaikučio sielelę- jei ji yra, viskas bus gerai...

Kažkaip sudėtinga man įsivaizduoti šalia savęs sielą žmogaus :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kažkaip sudėtinga man įsivaizduoti šalia savęs sielą žmogaus :flowers:

Tik mama ir turi tokį sugebėjimą :wub1:

Aš pas gydytoją ėjau ne anksčiau kaip 7-8 savaitę...Galima ir dar vėliau... Nes prasidės visokie kraujo ėmimai, šlapimo nešimai, lakstymai per gydytojus...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš pas gydytoją ėjau ne anksčiau kaip 7-8 savaitę...Galima ir dar vėliau... Nes prasidės visokie kraujo ėmimai, šlapimo nešimai, lakstymai per gydytojus...

Na man kitą savaitė bus jau beveik 6 savaitės, gal ir ansktokai bet noriu albai įsitikint kad vaikiukas gimdoje, ne kažkur kitur.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei labai nori, gali ir nueiti kita sav.,

Tik kartais gydytojos pacios paziuri kad mazai laiko ir liepia dar uz kokios sav., ateiti (man taip buvo) nu ir pykta tada as buvau :wub1:

Po keliu dienu pas kita nuejau, tada padare echoskopija ir pasake kad tikrai esu nescia :flowers:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš jau esu užsirašius pirmadienį. Jeigu lieps ateiti vėliau, važiuosiu privačiai kad padarytu echo, nežadu tiek kankintis :wub1: be to labai norėčiau per kūčias pranešti savo mamai bei vyro tėvam. Bus tikra dovana :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai nuėjau, kai buvo 12 savaičių, nes iš pradžių dar neįtariau, kad laukiuosi.

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad turbūt tik privačiai ir daro echo... Nežinau, kaip Kaune, bet Vilniaus gimdymo namuose echo reikia iš anksto užsirašyti, o privačiai nueini ir iškart pažiūri, tik reikia nueiti gerai vandenuko prisigėrus, kad matytųsi :flowers:

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Arba kaip tik gerai issisisiuoti :wub1:

Jei ziures su nauju aparatu :wub1: Nors dazniausiai su jo visi dabar ir ziuri, nes jis viska tiksliau nustato, mato :wub1:

tada gali prigriebti priezervatyva :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad man kiek darė kažkada, tai jie patys turi tu prezikų, ne gi dar pirktis ir neštis reikės? Bet čia dariausi kitoj poliklinikoj, dabar užsirašiau toj kur ir šeimos daktaras dirba, net nežinau kas čia per daktarė dirba, bus matyt :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.