Pereiti prie turinio

Rekomenduojami pranešimai

Nu jūs tada man merginos atsakykit, kas yra sunkus flirtas? :victory:

nu tu cia paklausei :D tai gal tada pablogina nuotaika :rolleyes:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
nu tu cia paklausei :hm: tai gal tada pablogina nuotaika :bredis:

Oi pasijjuokiau gerai :lol: :lol: :lol:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Oi pasijjuokiau gerai :lol: :lol: :lol:

tu cia nesijuok, geriau pasakyk kas tas sunkus flirtas :bredis:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ką žinau aš čia pas jus klausiu, jeigu sakot kad lengvas flirtas nuotaika pakelia, tai man įdomu pasidarė kas yra sunkus :bredis:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tai ką žinau aš čia pas jus klausiu, jeigu sakot kad lengvas flirtas nuotaika pakelia, tai man įdomu pasidarė kas yra sunkus :bredis:

tai gal tada tokio kaip sunkus flirtas ir nebuna? Arba gal buna tada, kai su tavimi bando flirtuoti vyras, su kuriuo tu visai nenoretum flirtuoti.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu jau taip mastant, tai manp blondiniška galva neša taip: lengvas tada kada tik mirkt akytėm, oro koks bučkis ir viskas.

O jau sunkus flirtas tai tada kada jau būną ir kalbos, ir gestai ir pojučiai aštrsni kokie :bredis:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Jeigu jau taip mastant, tai manp blondiniška galva neša taip: lengvas tada kada tik mirkt akytėm, oro koks bučkis ir viskas.

O jau sunkus flirtas tai tada kada jau būną ir kalbos, ir gestai ir pojučiai aštrsni kokie :coffee:

o kodel tada sunkus, ka sunku mirkseti, gestikuliuoti..... :wub1: man toks flirtas jau asocijuojasi su maloniu flirtu. :flowers:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o kodel tada sunkus, ka sunku mirkseti, gestikuliuoti..... :ninja: man toks flirtas jau asocijuojasi su maloniu flirtu. :whistling:

Nu Ledi, paskaityk dar kartą, ką aš rašiau apie lengvą flirtą ir sunkų, tu čia sumaišiai abu. :mention:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ar flirtuojat dar vis? :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.