Pereiti prie turinio
kicule

33 priežastys, kodėl negyvenu Lietuvoje

Rekomenduojami pranešimai

Nemanau, kad bijo, tiesiog mato, kad kol kas yra beviltiska kazka pakeisti Lietuvoje, nes pirmiausia reiktu keisti zmoniu mastysena :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na taip "mes pabėgę šaunuoliai" jūsų pasilikusių reikia keisti mąstyseną.... tik pabėgusių yra žiauriai daug, tad jie visi būtų didžiulė jėga... tai kam bėgt? koperuokitės, mes banda pritarsim viskam...

:super::doh:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as visai nieko pries kooperavimasi, tik nors ir atrodo, kad cia musu daug, vis delto visi bega is daugelio skirtingu vieteliu, kuriose matyt vienam buvo per sunku kovoti su daugumos abejingumu :doh::super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nicole, kaip konkrečiai tu kovojai?

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beja, ar nematot kiek "tų pabėgusių šaunuolių" gryštą į lietuvą??? Masės :doh:

Reiškia ir lietuvoje gyvenimas gerėja :super:

Šiaip dar kartą noriu pasisakyt, kad nesu nei prieš emigrantus(kuom pati nesenai buvau) nei prieš likusius lietuvoje gyventi žmones(skamba kaip kad likusius kentėti pragare :this: ).

Visi renkamies sau patogesnį kelią, kur mūm patogiau ten ir patraukiam, nežiūrėdami nei pilietybės, nei religinių įsitikinimų, nei rasės....

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš labiau būčiau už, kad patraukę gyventi kitur žiūrėtume savo šaknų :super:

O dėl "rasės", tai tu mane, Indrut, nustebinai...

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O dėl "rasės", tai tu mane, Indrut, nustebinai...

Dėl ko? Dėl to kad "prieš" juodžius? Bet aš gyvenau "su" jais, nors ir kaip man jie nepatinka.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nicole, kaip konkrečiai tu kovojai?

na pavyzdziui, buvau studentu tarybos pirmininke kolegijoje ir mes labai daug ka nuveikem studentu labui, dabar i tai nesigilinsiu..bet puikiai prisimenu, kaip sunku buvo surasti zmoniu, kurie nebijotu issakyti savo nuomone ir kazka pakeisti gyvenime, kad butu ne tik tau geriau, bet ir kazkam kitam :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Valdžią renkam patys... kokius išsirenkam tokius ir turim... ir valdžia nėra visuomenė, jie tik maža dalelė tautos atstovų...kodėl žiūrima kaip elgiasi valdžia ir sakoma, o kodėl jiems taip galima, o man ne? ir sekama jų pavyzdžiu? Pradėt reikia nuo savęs :unsure:

O as del savo salies neturiu nieko pries,tik vat pradet reikia vis del to nuo valdzios,kol sedes visi tie kas sedi,tai ir bus nesamone!!!

, bet kaip pati ir paminejai, kitose salyse zmones labiau stengiasi pagerinti savo gyvenima, o Lietuvoje atvirksciai visi visko bijo ir sedi sudeje rankas, kol jiems kas po nosim viska ant lekstutes padeda :mirksiukas:

Vat butent :D

na taip "mes pabėgę šaunuoliai" jūsų pasilikusių reikia keisti mąstyseną.... tik pabėgusių yra žiauriai daug, tad jie visi būtų didžiulė jėga... tai kam bėgt? koperuokitės, mes banda pritarsim viskam...

:mda: :(

O jei man "ten" pabegus yra daug geriau? Jei as "ten" jauciuosiu pilnavertis zmogus? Tai koel as negaliu gyventi ten kur noriu? :super:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ar aš sakiau, kad negali?

Labai šaunu, kad žmonės ieško kur jiems geriau :mirksiukas:

Tik ar dera LT juodinti, jei nėra jau čia taip baisiai juoda (tam tikruose punktuose nėra baisiau nei kitur) kaip pateikiama?

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na is tu 33 priezasciu,zmones is vel gi savo nuomone issake...tai nera isgalvota :mirksiukas:

Eitvyde,as kol nebuvau isvykus i kita sali (kalbu apie paskutinius metus) mano nuomone buvo taip pat visiskai kitokia...

Bet kai pamatai viska realiai,tai nuomone pasikeicia.... ochoho kaip pasikeicia :unsure:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš sutinku, kad LT yra labai daug blogo, bet ir kitur jo labai daug. Mes išskirtiniai esam tik keliose srityse (savižudybės, korupcija, gal dar kas), žmogus pas mus tikrai nevertinamas, čia atėję iš sssr laikų.. man nesuvokiama tik kodėl emigrantai visad pabrėžia tik blogasias LT vietas, o nepapasakoja kas pas mus gražaus, kas gero...

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.