Pereiti prie turinio
kicule

33 priežastys, kodėl negyvenu Lietuvoje

Rekomenduojami pranešimai

Aš sutinku, kad LT yra labai daug blogo, bet ir kitur jo labai daug. Mes išskirtiniai esam tik keliose srityse (savižudybės, korupcija, gal dar kas), žmogus pas mus tikrai nevertinamas, čia atėję iš sssr laikų.. man nesuvokiama tik kodėl emigrantai visad pabrėžia tik blogasias LT vietas, o nepapasakoja kas pas mus gražaus, kas gero...

na vat ir vel nereikia kalbet uz visus :unsure:

Turiu labai daug pazystamu ir draugu kurie gyvena svetur ir tikrai daugelis is ju noretu gristi... bet deja cia nieko netures... nera galimybiu...

Jei kazkas ir pabrezia bloga puse tai ir lai... bet tikrai ne visi :mirksiukas:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kažkodėl man šovė tokia mintis, kad Eitvyde išvarytum tu į anglija ar airija, dėtum skersą ant tos lietuvos kaip ir daugelis lietuvaičių, ir lygiai taip pat juodintum ją.

Nes tavo šnekos lygis tai viena boba sakė :mirksiukas:

Nu sorry, bet negalėjau nesusilaikyt taip nepasakius :unsure:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai nedėčiau ir nejuodinčiau, jei jau nesumąstyčiau kažko gražaus tuo momentu apie LT (kai paklaustų), tai sakyčiau, kad kaip ir visur...

Pas mus pusė miestelio išvažiavę + internete daug apie tai rašo, nu vienetai pasako kažką gražaus...iš mūsiškių niekas nenori grįžti.. parvažiuoja tik į laidotuves ar vasarai savaitei poilsio, nes pas mus "baisu".. galbūt matom tai ką norim matyti.. vienas žiūrėdamas į tą pačią pievą pirmiausia pamatys joje žydinčią gėlę kitas gi šiukšlę...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mergaites tik nepradekit pyktis :victory:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jo pas mane irgi pusę gimninės daugiau nei pusę draugų gyveną kažkur kitur tik ne lietuvoje.

BET, jau tikrai pradeda gryžinėt ir čia įsisukti į gan neblogus verslus :victory:

Nes visi matom kad lietuvoj pragyvenimo lygis žymiai vis gerėja ir gerėja :super: O tie kas čia prieš išvažiavimą nieko neturėjo, bijo rizikuot ir t.t. aišku negryš čia niekad ir dar keiks lietuvą.

Beja, vis dar noriu priminti kad mano mama ir sesės šeima net nežada gryšt į lietuvą.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nematau reikalo pyktis :victory:

Indrute, o kodėl nenori grįžti?

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute, o kodėl nenori grįžti?

Todėl kad man lietuvoje labai gerai :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nea. Kodėl tavo mama su seserim nenori čia grįžti? :victory:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau kiekvienas mes turime teise rinktis kur gyventi ,ar cia lietuveleje ar svetur,tuo labiau kad isvykes zmogus gali bet kada grysti i savo tevyne :victory:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pritariu :victory:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na nezinau, per daug jau isgrazintai skamba, nors smagu zinoti, kad vis dar yra keletas zmoniu, kurie taip mano..bet kategoriskai nesutinku su faktu, kad jei nusisypsosi nepazistamam zmogui 99% atsakys tuo paciu, nes galiu pasakyti, kad pati stengiausi tai daryti ir buti maloni zmonems, bet sulaukiau tik kreivu zvilgsniu :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.