Pereiti prie turinio
Snapė

Nekaltybė, tai vertybė?

Rekomenduojami pranešimai

Mano vyras išsaugojo nekaltybę... O aš ne. Tada, kai dar buvau studentė, neturėjau jokio supratimo apie kokias nors telegonijas...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Mano vyras išsaugojo nekaltybę... O aš ne. Tada, kai dar buvau studentė, neturėjau jokio supratimo apie kokias nors telegonijas...

Kažkodėl to nesitikėjau. Va kad tu turi "SAVO" vaikus buvau garantuota. Nors netikiu nei procentu ta telegonija...

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Keista man skaityti,kad Geistė gina tas tiesas,kurių visiškai nesilaikė...o aš visiškai nepritariu teorijai apie telegoniją,bet taip išeina,kad praktiškai aš jos principų laikiaus,tik gal dėl kitų motyvų.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip gali laikytis to, ko nežinai? Norėtųsi, kad kiti žinotų ir nekartotų mano klaidų. Todėl ir kalbu apie tai.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai pagalvojau ir sugalvojau kad dabar turbūt vertybė ta nekaltybė. nes tų nekaltų ieškoti ilgai tenka. o ir nevisada pasiseka surasti. jau net draugės penkemetis sūnus darželyje su grupės drauge sexsą daro tai kuo toliau tuo... dar blogiau bus. :huh:

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jo...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai vertybė, kurios jau nebeturiu visada sakiau, kad pirmam vaikinui atsiduosiu tik po kokių metų, kad įsitikinčiau, kad aš jam ne tik del sexo reikalinga, bet atsitiko taip, kad atsidaviau po mažiau nei dviejų mėnesių Jei būčiau vaikinas, man tai būtų pati didžiausia dovana. Bet pati mylėtis su nekaltu vyru nenorėčiau :schmoll:

u040.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
man tai vertybė, kurios jau nebeturiu visada sakiau, kad pirmam vaikinui atsiduosiu tik po kokių metų, kad įsitikinčiau, kad aš jam ne tik del sexo reikalinga, bet atsitiko taip, kad atsidaviau po mažiau nei dviejų mėnesių Jei būčiau vaikinas, man tai būtų pati didžiausia dovana. Bet pati mylėtis su nekaltu vyru nenorėčiau   :schmoll:

smalsu, o kodel su nekaltu nenoretum? :hm::geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
smalsu, o kodel su nekaltu nenoretum?  :hm:  :geda:

nes visko reiktų mokyti, greičiausiai labai greit baiginėtų, o aš pati baigiu labai negreit, žodžiu :schmoll:

u040.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nes visko reiktų mokyti, greičiausiai labai greit baiginėtų, o aš pati baigiu labai negreit, žodžiu  :blink:

aj jo, su tuo baigimu tai isties :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kuo greiciau, tuo geriau............

Tai čia tik tau taip. O mums kuo ilgiau tuo maloniau :grin:

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.