Pereiti prie turinio
Snapė

Kepsniai

Rekomenduojami pranešimai

net apetitas pakilo..na tu Indrute tikra kulinare..vis kazka naujo pateiki...reiks isbandyti

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Na ir vėl jum rodau savo šedevrus :flowers:

Kepsinai be pavadinimo :flowers:

Pirkau nugarinę su riebaliuku, pamarinavau ją kaip visada, ir palikau pastovėti per naktį.

Tada sudėjau gabaliukus į kepimo indą va taip:

DSC00609.jpg

apdėjau pjaustytom paprikom ir svogūnais:

DSC00610.jpg

Ant viršaus sūrį, ir ant sūrio majonezą, kad sūris nesudegtų:

DSC00612.jpg

Na va taip atrodo jau iškepe:

DSC00613.jpg

Skanaus :rolleyes:

eina sau kaip skaniai atrodo-reiks pabandyti ir man padaryti,nes kaip tik turiu tokia mesyte.....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute, o kiek mazdaug laiko kepei ir kokioje temperaturoje? O aliejaus visiskai nedejai kepimo inde? :flowers: Atrodo tai labai labai skaniai :rolleyes::flowers: O kazin, jei as kepciau siandien, pamarinavus tik kelias valandas :flowers: Manai uztektu skonio ??

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Indrute, o kiek mazdaug laiko kepei ir kokioje temperaturoje? O aliejaus visiskai nedejai kepimo inde? :flowers: Atrodo tai labai labai skaniai :flowers: :flowers: O kazin, jei as kepciau siandien, pamarinavus tik kelias valandas :flowers: Manai uztektu skonio ??

Pas mane orkaitė seno modelio, tai kepiau ant aukščiausios ugnies, apie 30-40 minučių. Aš tiksliai nepasakysiu, bet kaip ir viską reik ragaut ar jau gatava.

Aliejaus nedėjau nė lašo į kepimo indą, tik įpyliau vandens, aš viską orkaitei kepu ant vandens. Tiesa, mėsa aš visad marinuodama įpilu šlakelį aliejaus, tai va, kažkiek jo buvo reiškias.

O marinavimo tikrai tikrai užteks. Aš dažniausiai kepu iškart suprieskoniavus, tik praeitą kartą gavosi mėsą palaikyti per naktį :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau skanumelis gavosi, tai pasaka, net maniskio ausys lapsejo :geda: o ir mazule visa lekste suvalge :blink: reiks dazniau ju issikepti ;) Didelis aciukas Indrutei uz toki puiku recepteli :flowers::victory::super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Į sveikatelę Nicole tau ir tavo šeimynai :flowers:

Reik dažniau man čia savo kulinarinius sugebėjimus pademonstruoti :victory:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eina sau kaip atrodo skaniai :victory:

Kaip uzsimaniau :flowers: Gaila dar ilgai tokiu skanestu negalesiu ragauti :super: ;)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kicule, o kodel negalesi ragauti :hm: ar del skrandzio problemu?? Indrute, butinai pasireisk daugiau, labai jau skanus patiekalai pagal tavo receptelius :mirksiukas: :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute,o mesa iskepus nesuketeja????nes pqas mane orkaite elektrine....ar neisdziovins idomu. :mirksiukas:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oksana, as irgi su elektrine kepiau, ir tikrai nesudziovino..tik vandens tik truputi ipilk, nes nuo majonezo,paprikos ir svogunu ir taip sulciu bus :mirksiukas: o jose iskepus mesyte tokia minkstute labai faina gavosi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Oksana, as irgi su elektrine kepiau, ir tikrai nesudziovino..tik vandens tik truputi ipilk, nes nuo majonezo,paprikos ir svogunu ir taip sulciu bus :mirksiukas: o jose iskepus mesyte tokia minkstute labai faina gavosi :hm:

oi tai labai faina,nes siandien kepsiu situos kepsniukus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.