Pereiti prie turinio
Snapė

Kepsniai

Rekomenduojami pranešimai

Na pribandziau ir as Indrutes receptuku .Na tikrai skanu -mesyte tokia sultinga minkstute gaunasi tai visai seimynai labai patiko :flowers: .Vistienos file -rageliai viskas man butu skanu labai tik man truputi truko riebumo nors manasis kaip sako -tau visur lasiniu turi buti :rolleyes: .Krabu lazdeles su suriu ir cesnaku jau vos nevisa savaite kepliojau -visiem labai patiko ir draugai ateje ragavo vis klausia kaip gaminti .Ačiu tau Indrute uz saunius receptukus ir tokia issamia informacija su visom nuotraukytem .Idedu ir as savo gaminukus pagal Indrutes receptukus 26531794391806fbff.jpg Na tik pas mane krabu lazdeles ir rageliai mazai apkepe -megstu viska tik toki vos vos pagelsvusi -mazai apkepusius . Daugiau kepinu tik laukdama sveciu <_>

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jaaazau kaip smagu :mirksiukas:

Čia kaip balzamas mano širdžiai :rolleyes:

Labai nuoširdžiai džiaugiuosi kad viskas patiko :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
labas vakarelis

niu kol temele perverciau tai seile istyso :whistling:

parasysiu ir savo receptuka :rolleyes:

idarui reiks:

kietai virto ir smulkiai pjaustyto kiausinio

duonos pjaustytos mazais kubeliais ir apkepintos,

svoguno pjaustyto smulkiai ir apkepinto

surio fermentinio smulkiais gabaliukais arba tarkuotu

idedu ir kubeliais pjaustytos rukytos desros arba kumpelio

siuos produktus sumaisyt ir paskanint prieskoniais

isimusu karbonada ir iprastai papriekoniuoju, tik reik labai plonai ismust ir kad gautus labai didelis :rolleyes: nemoku paaiskint bet itariu suprantat ka noriu pasakyt :rolleyes:

dedu idaro gera sauksta ir uzlenkiu kitu krastu,(kepsniukas ulenktas gaunasi kaip ceburekas)paspaudziu sonus apvolioju miltuose ir kiausinyje ir kepu aliejuje.patiekiu su bulvem ir pievagrybiu padazu (nors patiekt galima ivairiai) :Plabai tykiuosi kad suprantamai paaiskinau :blush:

is tikruju net seile nutyso paskaicius tavo receptuka..... viska supratau ir butinai kada pagaminsiu ;)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.