Pereiti prie turinio
Snapė

Majonezas

Rekomenduojami pranešimai

Naudoju Vilniaus majoneza - pats skaniausias! Vilniaus_Majonezas_0375.jpg


inga2.gif

 

ok31.gif

Laiko akimirka yra kaip trupinėlis aukso: brangink ją, saugok, nes ji prabėgs ir nebegrįš…

Loi Čingjuenas (Loy Ching-Yuen)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Šita ir mes naudojam, nors ragavom daugybe, Hellmann's majonezas susigadino neskanus dabar, tai kažkaip link Vilniaus ir susitojom


Dovanėlėflow14.gif

 

image-26137.gif

 

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nevalgau majonezo. Taciau kada jau reikia, tai helmans light. Nors vistiek man pats skaniausias remaulder ar kazkaip taip rasosi :)


Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip dėl idomumo :)

 

1. Majonezas - Ne mažiau kaip 78,5 % aliejaus ir ne mažiau kaip 6% kiaušinių trynių* sausųjų medžiagų.

 

2. Mažesnio riebumo majonezas - Ne mažiau kaip 60 %, bet ne daugiau kaip 78,5 % aliejaus

 

3. Pusriebis majonezas - Ne mažiau kaip 25 %, bet ne daugiau kaip 60 % aliejaus.

 

4. Neriebus majonezas - Ne mažiau kaip 18 %, bet ne daugiau kaip 25 % aliejaus.

 

tai jau kaip ir geriau valgyti pirma varianta :)


Dovanėlėflow14.gif

 

image-26137.gif

 

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
tai jau kaip ir geriau valgyti pirma varianta :)

 

Kodel? Kad kiausinio trynio milteliu yra?


Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Kodel? Kad kiausinio trynio milteliu yra?

uuj ne ta parašiau norejau rašyti paskuti varianta arba trečia bet dėl mažo aliejaus kiekio :mirksiukas:


Dovanėlėflow14.gif

 

image-26137.gif

 

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.