Pereiti prie turinio
kicule

Zodiako ženklai

Rekomenduojami pranešimai

mes su MB esam tokia pati pora - aš šaulys, jis dvynys. Sutariam puikiai, vedę jau 8,5 m. Šaulys ir Dvyniai yra visiškoje opozicijoje (6 ir 12 metų mėnesiai), tačiau esu girdėjusi, kad tokioje poroje sutuoktiniai arba puikiai papildo vienas kitą (kaip matyt yra mūsų atveju), arba, jei labai skiriasi jų pažiūros, išsilavinimas, aplinka, iš kurios yra kilę, tuomet ima

"naikinti" vienas kitą

... mes lygiai taip pat....Šaulys ir Dvynys....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Čia tas tikimas ar netikimas pagal ženklus - tai tik palyginimas pagal Saulės padėtį Zodiake. bet juk kiekvieno žmogaus horoskope yra visos planetos ir tik padarius abiejų žmonių sinastriją - kaip sutinka visos planetos, koks tarp jų santykis, galima gana tiksliai pasakyti, kaip abu žmonės sutars tarpusavyje. Kas skaito angliškai, tai yra puikus puslapis www.astro.com. Suvedus abiejų žmonių gimimo duomenis, nemokamai pateikiama sinastrija. Kiek žinau, ten dirba tikri profesionalai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visa tai pasakos,tiems,kurie nori,kad ju gyvenimus planetos tvarkytu :blush:

ABAR7_E0.GIF

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Visa tai pasakos,tiems,kurie nori,kad ju gyvenimus planetos tvarkytu :blush:

Kur parašyta, kad planetos tvarko? Ar šviesoforas sankryžoje labai tvarko jūsų gyvenimą? Jis tik perspėja, leidžia susiderinti su kitais eismo dalyviais. Astrologija ne nurodomoji, tik konsultacinė pagalba. Juk žmogus gyvena ne vienas, kartais būtina su kuo nors pasitarti. Vieni bėga pas būrėjas, pas raganas. Astrologija gana įdomus mokslas, paremtas simbolių aiškinimu ir ilgamečiu pasaulio stebėjimu. Būtų labai gerai, kad jo nepainiotų su tikėjimu, burtais, ekstrasensais ir pan.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kur parašyta, kad planetos tvarko? Ar šviesoforas sankryžoje labai tvarko jūsų gyvenimą? Jis tik perspėja, leidžia susiderinti su kitais eismo dalyviais. Astrologija ne nurodomoji, tik konsultacinė pagalba. Juk žmogus gyvena ne vienas, kartais būtina su kuo nors pasitarti. Vieni bėga pas būrėjas, pas raganas. Astrologija gana įdomus mokslas, paremtas simbolių aiškinimu ir ilgamečiu pasaulio stebėjimu. Būtų labai gerai, kad jo nepainiotų su tikėjimu, burtais, ekstrasensais ir pan.

Prie ko cia sviesoforas ir astrologija?Palyginimas i pievas.

Tai tu man paaiskink,kokio velnio dauguma zmoniu rytais puola skaityt tuos horoskopus?-"ka cia siandien man zvaigzdes paruose,kaip sia diena nugyvent?,Vaje,kokia bloga siandien diena ir vel nepasiseks" .Visiskas briedas.Tas pats liecia ir kitus sarlatanus.Kad tik babkes nuraut.

O paskaicius tai ka tu rasai,susidaro vaizdelis,kad taip rasyt gali tik toks zmogus,kuris fanatiskai tiki tokiomis nesamonemis.

ABAR7_E0.GIF

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet pats gi irgi paskaitai? :blush:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Bet pats gi irgi paskaitai? :hm:

Paskaitau,bet uz tikra piniga nepriimu :)

ABAR7_E0.GIF

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vienas dalykas skaityti eiliniam laikraštyje sukurtus pačių žurnaliūgų horoskopus, arba sukurtus astrologų bet visai didžiuliai masei. O kitas dalykas asmenninis horoskopas.

Ir palyginimas su šviesaforu sakyčiau labai taiklus buvo, nori nežiūrėk ką jis perspėja, važiuok ir per raudoną, stovėk per žalią ir t.t. Lygiai taip pat perspėtų horoskopoas, tik tavo vieno norų dėką tu į juos žiūrėtum arba ne, "sustotum" arba ne.

:hm: Labai jau agresyviai Slaider nusiteikes.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute,sviesoforas ne gyvenima reguliuoja,o eisma.Beje,ne karta esu pralekes per raudona :hm:

Na netikiu as tokiais dalykais,nei asmeniais nei ne asmeniniais horoskopais.Ir man tik juoka sukelia tokie sapaliojimai kaip Jolciko

ABAR7_E0.GIF

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Indrute,sviesoforas ne gyvenima reguliuoja,o eisma.Beje,ne karta esu pralekes per raudona :hm:

O ir horoskopas gyvenimo nereguliuoja, pas esi savo gyvenimo kalvis.

P.S. Esu ir aš pralėkus kelis kart per raudoną, ačių dievui viskas laimingai baigėsi.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O ir horoskopas gyvenimo nereguliuoja, pas esi savo gyvenimo kalvis.

P.S. Esu ir aš pralėkus kelis kart per raudoną, ačių dievui viskas laimingai baigėsi.

Daug kam nereguliuoja,o daug kas ir zingsnio nezengia kol neperskaito horoskopo.

P.S ta ir noriu pasakyt,kad zmogus yra pats savo gyvenimo kalvis :hm:

ABAR7_E0.GIF

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o gal zinai kaip dvynys su jauciu???? :hm:

GYVENIMAS GRAZUS TIEM KURIE PASTOVEI SYPSOSI......

TAD SYPSOKIMES IR DZIAUKIMES GYVENIMU...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.