Pereiti prie turinio
kicule

Zodiako ženklai

Rekomenduojami pranešimai

o as esu avynas o vyras mergele 11m kazkaip isgyvenom nors as pastoviai savo ragus rodau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

EITVYDE kukų, kur tu pasilindai?

o as esu avynas o vyras mergele 11m kazkaip isgyvenom nors as pastoviai savo ragus rodau

Reiškia neužeini ant gero,tau tuoj juos aplaužytų :hm:

385864ad89a73b1431d1878d8d9ed828.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Daug kam nereguliuoja,o daug kas ir zingsnio nezengia kol neperskaito horoskopo.

P.S ta ir noriu pasakyt,kad zmogus yra pats savo gyvenimo kalvis :rolleyes:

Tie, kurie ir žingsnio nežengia be horoskopo, turi panašią priklausomybę, kaip ir nuo vaistų, alkoholio ar pan. Čia nekalbame apie nukrypimus. Priklausomybė bet kuriuo atveju yra nesveikas dalykas. Gal būt Tau astrologija iš viso nepriimtina, tai niekas per prievartą nekiša. Gyvenk sau laimingai!

O su raudona šviesa galėtum būti ir atsargesnis, nes nukentėti gali visai nekalti žmonės!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi avinas,bet kartu pagyvenus 5 metus teko "apibruzinti" savo ragucius :rolleyes: Pati pastebiu,kad nebesielgiu kaip tada,kai draugavom.tenka kompromisu ieskoti,o ne ragus atkisus eiti llaime:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš mergelė,-vyras dvynys, pagal horoskopą nesuderinama,bet mes puikiai sutariam :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai kaip ėjau ragais į priekį taip ir eina. Tik jau suprantu kad kartais reiktų apsibrūžint bet laaabai sunku būną. Užuojauta mano vyrui :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš tai kaip ėjau ragais į priekį taip ir eina. Tik jau suprantu kad kartais reiktų apsibrūžint bet laaabai sunku būną. Užuojauta mano vyrui :rolleyes:

Jei jau reiski savo vyrui uzuojauta,tai gal jau reikia mestis ant vainiko ? :wacko: :doh:

ABAR7_E0.GIF

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as oziaragis ir vyras oziaragis abu su ragais :victory: jau kaip susipykstam tai ojojoj stogas kilnojas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vandenis ir svarstykles...labai greitai randame kompromisus :glare: kazka bendradarbe kalbejo, kad esame abu oro zenklai....ai, bet as tuom netikiu, taip kad... :wacko:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As mergele, o jis liutas :unsure: pagal zodiaka nelabai suderinami, o mes sau puikiai sutariam aisku pasitaiko ir barniu bet puikiai randame kompromisus ir puikiai sutariame ;)

as1cCvQ0g410001NTE1MThzfDE1M3N8zeD44CDx4uDk-OHgIPfl8OXn.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš - avinas, jis - liūtas :blush: Šiaip viskas tvarkoj, tik bijau kad kokį kartą "nesuėstų" :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Avino ragai gerklej uzstrigs... :) :)

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.