Pereiti prie turinio
kicule

Zodiako ženklai

Rekomenduojami pranešimai

Avino ragai gerklej uzstrigs... :D :D

A, nu jo :blink: O jei "iš užpakalio" puls B) Tada jau tik kanopom :wacko: jei spėsiu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mes su vyru abu Sauliai. Tarpusavyje sutariam. Tikiuosi ir toliau taip bus ;)

an1cA6k0g410010MjA3OTlkfDMxNzU1NjBkYXxEdWtyeXRl.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pagal zodiaka tai tinkam, ale gyvenime tai jau klausimas kitas :blushh: bo jau tie zodiakai tik fludas, paliginus, kokie visi skirtingi negti to pacio zodiako, net kartais panasumu bent menkiausiu su ziburiu reik ieskot. :)

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveikutes as vel cia:)) na ka pagaliau ryzomes kraustytis. Valiooo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano brangusis yra oziaragis o as jautis tai pagal horoskopa ideali santuoka,tik jeigu vyras sugebes aplauzyti mano ragus tai gryna teisybe ir tikrai bent jau 4metai gyvenam puikiai :mirksiukas: bet nemanau kad vien horoskopais reikia pasikliaut reikia ir patiems labai stengtis kad butu gera kartu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano vyras yra saulys,o as zuvyte kolkas viskas tarp musu ciki,kas laukia ateity tai nzn....bet pries tai turejau net tris draugus kurie buvo zuvytes,tai su visais pjovemes ciut nekasdien... :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as esu liutas vyras dvinys-jam daznai sakau kad yra dvisiknis :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Vargu, ar pamilę vienas kitą du žmonės pirmiausia pasiklausia, po kokiais Zodiako ženklais jie yra gimę :lol: Aš turiu visų ženklų suderinamumo horoskopus , pateiksiu kelis pavyzdžius pagal savo zodiaką :

VANDENIS – VANDENIS ( tokia yra dabar santuoka ) :geda

Reta sąjunga, kuri gali remtis tik draugyste, bet ne meile. Jei Vandenis susituokia su Vandeniu, bendras gyvenimas nepavyksta, nes ir vienas ir kitas jaučia, kad namai tušti.

VANDENIS – ŽUVYS ( ši tinkama ) :super:

Šiuos ženklus jungia idealizmas ir noras pažinti tai, kas dar nepažinta, fantazijos ir svajonės. Jie ir vienas kitam atrodo tarsi “nepažinta šalis”, tačiau “sienų peržengimas” ne visada įmanomas – trukdo asmeniškumo praradimo baimė bei nenoras prarasti laisvę. Paprastai tokios poros išgyvena daug išbandymų, kurie arba suartina, arba išskiria.

ŠAULYS – VANDENIS ( ideali ) :wub

Santykių lengvumas, niekuo neįpareigojanti draugystė, avantiūrizmas ir tarpusavio supratimas stiprina šią sąjungą. Jei susituokia Vandenis ir Šaulys, jų draugystė bėgant metams dar labiau stiprėja. Tiek Šaulys, tiek Vandenis mėgsta keliauti, vertina kompanijas, dievina permainas. Jiems kartu nenuobodu.

Labai didelės aistros nebūna, sąjunga labiau primena draugystę nei įsimylėjėlių aistrą. Svarbiausia tai, kad Šaulys Vandeniui suteikia laisvę. Už tai Vandenis labai dėkingas ir net ypatingai nemylėdamas gali būti kartu su Šauliu, nes supranta, kad niekas kitas leis taip nevaržomai gyventi.

nors šiaip aš netikiu tais horoskopo suderinamumais. na štai čia parašyta, kad VANDENIS ir ŽUVYS - tinkama, čia mano tėvų horoskopo dermė - o santuoka tai ką aš galiu pasakyti... na mano tėvai seniai išsiskyrę, santuoka jų laiminga tirai nepavadinčiau...

dbr VANDENIS ir ŠAULYS - ideali.. nu gerai kodėl čia atsiminiau, o todėl kad vienas vaikinas yra ŠAULYS o aš VANDENIS, ir jisai jau visus horoskopus sustaęs kaip mes vienas kitam tinkame kokia ideali pora ir panašiai, o ką aš gakiu pasakyti - man tas ŠAULYS labai ne, ir labai NE.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Avinas su kuo ?.. rašau vienodus ženklus , parašyk kokie abu ženklai jei ne taip supratau

AVINAS – AVINAS

Dviejų Avinų sąjunga panaši į gyvenimą ant parako statinės. Netgi tada, kai vyrauja abipusė pagarba ir supratimas, dviejų ugnies ženklų, negana to, labai užsispyrusių ir impulsyvių, bendravimas panašus į amžiną karo lauką. Abu nuolat tarpusavyje konkuruoja, įrodinėja savo tiesas. Dviejų Avinų sąjunga pasaitaiko labai retai.

na retai ne retai, bet pasitaiko, nes tokia sajunga yra mano seimoje- vyras ir as esame avinai :D viskas beveik tiesa- yra kas ne kas nesamones, bet siaip apibudinta gerai..... :( man gerai gyvent su avinu :D

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano vyras dvynys, o aš esu vėžys. Pagal horoskopus lyg ir nelabai suderinami esam, bet realiam gyvenime NUOSTABIAI sutariam.

e700be267b32.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as esu liutas vyras dvinys-jam daznai sakau kad yra dvisiknis :victory:

:wub1: :wub1:

as ir esu liutas o B dvynys :wub1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

VĖŽYS – OŽIARAGIS

Sąjunga problematiška ir retai pasitaikanti, nes šie ženklai beveik nesuderinami. Ožiaragis Vėžiui kelia didžiulius reikalavimus, mėgina įvesti savo tvarką, perauklėti partnerį pagal save. O Vėžių perauklėti neįmanoma, jie nelionkę net truputėlį pasikeisti. Jei ir užsimezga tokie santykiai, tai greit nutrūksta su griausmu.

as vezys, vyras oziaragis kartu jau beveik 8metai, tik sis apibudinimas agal mus turetu buti atvirkstinis :wub1: na o santykiai kol kas nenutruke ir tikiuosi niekada nenutruks :D

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.