Pereiti prie turinio
Svečias kicule

Ka padovanoti vyrui

Rekomenduojami pranešimai

Labai gera dovana vyrui yra skrydis keturviečiu lėktuvu. Gali ne tik grožėtis vaizdais, mėgautis aerodinamika, bet ir vairuoti lėktuvą, t.y. pavėžinti savo brangiausiuosius :lol: Įspūdžiai tikrai ilgam. :lol: Prie Vilniaus pramoginius skrydžius organizuoja Domus Lt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mano vyrui dabar geriausia dovana butu tai kas susije su zvejyba :flowers:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Labai gera dovana vyrui yra skrydis keturviečiu lėktuvu. Gali ne tik grožėtis vaizdais, mėgautis aerodinamika, bet ir vairuoti lėktuvą, t.y. pavėžinti savo brangiausiuosius :blink: Įspūdžiai tikrai ilgam. :geda: Prie Vilniaus pramoginius skrydžius organizuoja Domus Lt.

sutinku :yes: man tokios dovanos irgi labai prie sirdies. Siandien MB gimtadienis, tai dovanosiu jam mokomaji skrydi sklandytuvu. Ji labai traukia visokie tokie dalykai - buriavimai, skraidymas parasparniais ir pan. Galima buvo ir skrydi parasparniu uzsakyt, bet pabijojau kazkaip, man rodos, rizika siek tiek didesne. Dar maciau labai fainas turetu but skrydis virs Traku arba i savo teviske :geda: Isvis, tam puslapy laisvalaikio dovanos tokiu nerealiu dovanu yra (visokie sokoladu fondiu, vyno, sampano degustacijos, romantiska nakvyne senam dvare ir t.t.) :) Tik nepagalvokit, kad reklama uzsiimu, tikrai ne :D Dar viena labai idomu pasiulyma maciau, manau, kad su darbo kolektyvu faina pasiorganizuot toki dalyka:

http://www.laisvalaikiodovanos.lt/spektakl...sgyvenimo-drama

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi jau audžiu mintį ką vyrui padovanoti. Labai AŠ norėčiau paskraidyti oro balionu :blink: , bet kad nerealiai brangu mūm trim būtu(nes tuo metu pas mus bus mano dukterėčia). Tikriausiai reiks užsakyti skrydį lėktuvėliu kokiu dviems, tegu jie abu su dukterėčia paskraidys, lėktuvėliu tai aš nenoriu :)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
tegu jie abu su dukterėčia paskraidys, lėktuvėliu tai aš nenoriu :)

a kodel nenori, bijai? :blink:

as tai labai noreciau kokiu kariniu naikintuvu praskrist, nu tik be vartymusi visokiu :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
a kodel nenori, bijai? :blink:

as tai labai noreciau kokiu kariniu naikintuvu praskrist, nu tik be vartymusi visokiu :geda:

Aha aš tų vartymūsi ir bijau, o rezgu mintį užsakyti akrobatinį skrydi :)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aha aš tų vartymūsi ir bijau, o rezgu mintį užsakyti akrobatinį skrydi :)

ot gudrute, pati, matai, bijo, o savo brangiausiam uzsakys toki kaifa :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ot gudrute, pati, matai, bijo, o savo brangiausiam uzsakys toki kaifa :)

Aha :blink: žinau kad kol skris prakeiks mane bet paskui tikrai padėkos, tikiuosi :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aha :blink: žinau kad kol skris prakeiks mane bet paskui tikrai padėkos, tikiuosi :geda:

as nebuciau tuo tikra :geda:

kazkaip ziuriu, kad as gan daznai dovanoju vyrui ne kazkokius daiktus, o tokias visokias dovanas - tai koki apsilankyma spa centre, tai mini kelione (kazkada i Latvija varem 2 dienom). Gaila, kad MB iki siol nesusipranta, kad ir man tokios dovanos labai patiktu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai prakeiks tai prakeiks, nors rimtai gal reiks tada užsakyti šiaip tik pažintinį skrydi virš kauno :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ai prakeiks tai prakeiks, nors rimtai gal reiks tada užsakyti šiaip tik pažintinį skrydi virš kauno :)

ne ne, uzsakyk ta akrobatini, as tau nieko nesakiau :geda: o jei rimtai, taigi tu pati zinai ir jauti, koks taviskis yra zmogus - ar megsta adrenalina, yra stipriu nervu, neturi kazkokiu sveikatos problemu, ar toks prie jautresniu :blink: Jei jauti, kad gali but per daug to ekstrymo, tai gal tada ir neverta, bet jei megejas astriu pojuciu, tai cia ju gautu su kaupu :yes:

as tai vienintelis dalykas del kurio dvejojau uzsakydama ta skrydi sklandytuvu, buvo ta kazkokia, kad ir minimali rizika :geda: uzsigrauzciau save negyvai, jei neduokdie kokia nelaime. Bet mane patikino, kad ta rizika labai jau minimali, tai apsisprendziau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Antradienį vyro gimtadienis, ką padovanoti nežinau :rolleyes:

Greit duokit daug idėjų gal ką atsirinksiu.

Skrydžio persigalvojau, nes jau prisikraidė sakė metam į priekį kol skridom į egiptą su nepatogiu lektuvu 5val. :geda: tai kažkaip nenoriu to skrydžio.

Gal sakau užtektų tik ir namie padaryti kokteilių vakarėlį, su kokia nors tematika, kad ir krūva visokiausių užkandžių, užsikurti kaljana, pasmilktyti smilkalus :wacko: bet čia labiau tiktų kad būtume dviese, nes tokie vakarai paskui audringai baigiasi :doh: o dabar pas mus vieši mano dukterėčia, o gyvenam vieno kambario bute, tad...

Nebežinau ką ir bedaryt :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.