Pereiti prie turinio
Siunka

Papūgos

Rekomenduojami pranešimai

visko gali buti :dance:

Sėdi patenkinti ... vyrukas "masažuoja" Čiką (kaip mano dukryte sako) :flowers: Kaso vienas kita :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveikos,

sveikinu kicule su nauju gyventoju :flowers:

O mano papūgėlė serga :dance:, dabar neužilgo vešiu pas veterinarą, bijau kad ji neišgyvens :D :victory::doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dory, o kas nutiko? :flowers:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau vakar visą dieną tupėjo pasišiaušęs, nieko nevalgė, ant vakaro trupučiuką pradėjo lesti, bet vos daėjo iki maistelio, labai nusilpęs. O vakare prasidėjo traukuliukai ir taip visą naktį traukuliai buvo ir cypė visą naktį, prieš rytą nutilo, tai galvojau jau rasiu nebegyvą... šiandien nuvežiau pas veterinarą tai apžiūrėjo išrašė vitaminų, tai žiūrėsim kaip bus :flowers:

Labai gaila į tokį žiūrėti, ir kai niekuom padėti negali, baisu..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikekimes pades vitaminai...

Kaip tavo papugele?

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dory, gal peršalo? Kaip jaučiasi dabar?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na peršalti negalėjo, namie nėra taip šalta, be to kai būna vėsiau padedu į šiltesnę vietą, užvalgyti irgi nelabai ko galėjo, nes nieko naujo nedaviau. Manau kad kažkas jam su vidaus organais, nes jei nakti tiek cypavo reiskia kažkas skaudėjo...

Šiaip visą dieną toks sergantis ir tupi, bet nors karts nuo karto po biski palesa.

Tikiuosi kad vitaminai padės :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įdomu.

Linkiu kad ko greičiau pasveiktu :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dory, kaip laikosi tavo papūgiukas?

Mes jau ir namuka perėjimui turime :victory:

Pradėjo Čika dėl kiaušinius narve, šiandien galvojau,galvojau ką čia daryt, prikabinus namuką įdėjautuos du kiaušinius į namuką. Po kiek laiko Čika jos sudaužė :lol: Pradėjo "lizdą sukti" sukasi, vis daro kažka ten :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano papūgiukui jau geriau, po truputį sveiksta :victory: (dar parveš man specialių vitaminų iš užsienio, tai dar greičiau tikiuosi pasveiks)

O kaip pas tave linksma :wub1:, greit prisiveisit papūgiukų :lol:. Bet Čika kokia bloga mama :sird: ir ko ji daužo tuos kiaušinius :doh: (gal kad tu juos perkėlei)

Aš norėčiau savo Mikiui irgi merginą nupirkti :D, bet taip nesinori man tų rūpesčių su kiaušiniais :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ištikruju man reikėjo iškarto jos išmesti,bet galvoju įdėsiu (o pauksčiai nemėgsta kai žiūri, imi kiaušiniu) nemanau kad bloga :lol: Suka,suka lizdą :unsure:

Pas mane va kiek metu Čika viena buvo ir užėjo gi jai kad ji mama nori būti, ptadėjo kiaušinius dėt ir perėti narve.

Prdėjom mastyt apie patynėlį, gaila paukščiuko...O čia netikėtai zmonikė pasiūle :sird: Tai ir parnešiau vyruką :wub1:

Labai, labai fainas papūginas,džiūgu kad butent ji išsirinkau :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įkelk nuotraukytę, parodyk saldžiąją porelę :victory: . O kaip patinėlis priprato gal prie rankų jau?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.