Pereiti prie turinio
Siunka

Papūgos

Rekomenduojami pranešimai

Svečias kicule

As pirkau Jonavoje zoo parduotuvej, man atrodo ten pigiausiai nes Kaune tikrai 10-20 lt., brangiau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ar nebuvo tavo papuga kokia i?gasdinta ar psichika jos stabili? nes sako kad pardese jos buna i?gasdintos...ir geriau pirkt i? turgaus ar pan.

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Pirmas dienas buvo labai jau rami ir tyli bet as skaiciau kad pirmas dienas, o gali net ir savaites papuga gali but tokios busenos.

Dabar vikas gerai bendraujam, draugaujam :laugh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O mano Pugis ka?ko bendrauti nenori,vienas plavineja aplink narva.Beveik neeir?kia,matyt,patele pasitaike.Valgo tai gerai,baigia skanesta nugrau?ti.

Useri,maeiau Kikoj ?ako papuga u? 1500, va ten tai ?veris...ir narvo nema?o reikia...

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule
maeiau Kikoj ?ako papuga u? 1500, va ten tai ?veris...ir narvo nema?o

Jooo zako fainas paukstelis :pack2_thumbup[1]: noreciau ir as zakucio, tik labai jau brangiai kainuoja :huh:

Reta, o kaip daznai tu ji isleidi is narvo? Ir kiek tavo papuginui laiko? :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Narvelis visa diena atidarytas,tai pramogauti jis gali,kiek tik nori.bet vis tiek arba narve sedi,arba ant narvo lipa ir vaik?tineja pirmym atgal.

O kiek laiko,tai ne?inau,ja mama rado lauke priklydusa,i? prad?io bande ?eiminko ie?koti,bet nesekmingai,tada mums pasiule,tai mes ir priglaudem.Nupirkom narvela,visokio maisto,ir gyvena dabar pas mus.Man sake,kad patekio snapas rausvas,o patinelio-labaiu melsvas.Tik man viena diena tas snapas labiau ro?inis,kita diena labiau ?ydras atrodo.Tik eir?kina labai ma?ai,tai pagal tai sprend?iu,kad greieiausiai patele.Narve veidroduka pakabinom,tai i? prad?io labai su veidrod?iu bendravo,taip juokinga buvo,bet dabar jau tas veidrodis jai atsibodo.

Labai jurines kriaukleles megsta,tai jau baigia dukros atsargas sunaikinti,o kreida lesa nelabai.

Kicule,o tavo papuga ar labai plunksnas meto...Mano kartais paplasnoja,kelios plunksneles nubyra,vyras vis galvoja,kad neturi jos byret ir pas veterinara nori ve?ti.O man atrodo,kad viskas su ja tvarkoj-lesa gerai,visur vaik?tineja,guvi.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Reta, pirmas patarymas tai nuimkite veidrodi :this[1]:

Mano papugiukas buvo visai rankinis ir nebijodavo musu ir bendraut norejo ir t.t. na as galvoju padarysiu gera darba, nusipirkau veidrodeli, kad papuginui liudna nebutu, kad bendrautu. Veidrodukas jam aisku patiko, bet ir bendrauti pradejo tik su veidrodziu, liudnas pasidare, is narvo jei islypa tai sedi kur kampe :mad: As veidrodeli nuemiau, jau apie men., laiko ir pradejo atigauti jis, daugiau cirskia.

Reta, pas nimfa ne pagal snapa sprendzia (jis ar ji) o pagal zandukus kazkaip. Pas patinuka atrodo ryskeni zandukai, o pa patele blankesni.

Maniskis vienu momentu taip pat daug plunksnu mete, bet cia nieko blogo :huh: Jie taip keicia plunksnas :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Veidrodela gal tikrai reikes nuimti,gal tada daugiau a mus reaguos.O ?andai pagal mane labai ry?kus...na,neturiu su kuo palyginti,gal ir ry?kesnio buna.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Papugos niekada gyvenime, na nebent ta didele uz keletas shtukiu kuri netriukshmauja ir shika vienoje vietoje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man kaip tik nepatinka,kad ma?ai triuk?mauja,noretus,kad daugiau balsela rodyto.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Man taip pat patinka kad triuksmauja, namie gyviau :hm:

O a savo papuginui snapa patrumpinau :this[1]:

Nerealiai ilgas jis buvo, o nelabai ir matosi per plunksnas, tik paemus i rankas gerai pamaciau.

Nuvaziavau i zooparduotuve pasiteirauti ka daryt, ar taip turi buti, o pardavaja sako, reikia kuo greiciau apkirpti,nes nudves papuga mano :o

ciu Dievui, operacija praejo sekmingai :laugh: :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tayp llabai jau triuksmaujantys gyvuneliai.norejau isigyt bet pamasciau kad ramybes nebus..:)taigi taip ir nebandziau auginti. :) na bet gal ne tyaip ir blogai ta papuga? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.