Pereiti prie turinio
Siunka

Papūgos

Rekomenduojami pranešimai

A? savajam irgi patel? galvoju pirkti pavasara,nes taip nori,kad su juo kas nors bendrauto,kai lieka vienas,baisiausias eir?kimas girdis.Dviese bus linksmiau.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

MAN TAI SU PAPUGELEM NESEKASI, :this[1]: NUSIPIRKOM,PAMILOM, PRIPRATINOM ANT RANKU EIT,BAC IR ISSKRIDO PRO DURIS(IS MANO DIDELES MEILES IR NEAPDAIRUMO).IESKOJOM, NERADOM,LABAI LIUDEJOM. :swoon2[1]: BET PO KIEK LAIKO SUMASTEM NAUJA NINFA ISIGYT,BET NEPRABUVO JIS PAS MUS NEI DVIEJU SAVAICIU,SUSIRGO,IR NUMIRE.VEL VISIEMS TRAUMA :cray :cray :cray. DABAR NARVELIS STOVI KAMPE.PATARKITE MAN AR PAPUGA PIRKT AR NARVELI PARDUOT?

esufainuole1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daug meto laikau banguotasias, nelabai jos gudrios, bet per eil? meto pasitaiko ir charaktera turineio pauk?eiuko. Dabar mano pulke yra patele, kuri linkusi bendrauti, nebijo ?mogaus, gali i? burnos trupina i?traukti, moka naudotis kojomis daikta pasieiupta. Del ?ios jos savybes keneia kitos papugos, nes ji paeiumpa kita pauk?eiuka u? plunksno kaip u? skverno ir taso. Pabosta plunksno keitimosi laikas, nes tada atrodo visur buna jo pilna. Noreeiau auginti ?ako, bet bijau kad pragai?insiu per atostogas ir ?iaip brangu.

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

?ako papuga man atrodo aplamai per didele,kad bute laikyti.Ir brangios jos labai.

Gitara,o man adomu,ar antra papuga parduotuvej pirkai?A? patinela pirkau Kikoj,ir buvau morali?kai pasiruo?usi,kad bus senas sergantis ir pan.Bet pardaveja pasirodo nemelavo-sveikas,guvus,patelei serenadas tik ple?ia,visas butas skamba nuo jo daino.Gal eia ne visose Kikose taip,nes internete spejau prisiskaityti labai neigiamo atsiliepimo apie ?ias parduotuves ir ten parduodamus gyvunelius.

O del narvelio,manau,tegu kol pas pastovi kampe,o progai pasitaikius nusipirksit kita pauk?eiuka.Nes laikymo sanaudos labai ma?os,o d?iaugsmo tai daug suteikia.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

LABAI DEKUI UZ PATARIMA.ANTRA PAPUGELE PIRKAU PARDUOTUVEJE,BET NE KIKOJ AS JONAVOJE PIRKAU ZOO PARDUOTUVEJ.JIS VIENAS BUVO, BISKUTI KEISTOKAI SPARNELIUS LAIKE.PARDAVEJE SAKE KAD LABAI JAUNAS,GALVOJAU ISAUGS. :doh :doh :doh

esufainuole1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man patinka papugeles, bet jo neplanuoju laikyti del dviejo prie?aseio:

1. Dukrai yra astma.

2. U?daryto pauk?eio laikymas nesuderinamas su mano nuostatomis...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del antro punkto-man irgi siauba kelia u?daryti pauk?eiai.Tai musi?kiai gyvena atidaryti,ir didesn? dienos dala praleid?ia ant narvo.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Maniskis taip pat visada palaidas, per visa laika kiek turiu gal buvau kokius du kartus uzdarius :mirksiukas:

Bet pardaveja pasirodo nemelavo-sveikas,guvus,patelei serenadas tik ple?ia,visas butas skamba nuo jo daino.

Reta kaip taviskiai gyvena? Ar sutaria? As dar vis pateles vis niekaip nenuperku :hm:

GITARA, man atrodo ateis tokia diena ir vel uzsimanisi papugiuko... :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mani?kius meile begaline.Net skraido ne po viena-vienas sueirena,tada kitas,o tada abu pakyla ir skrenda.Dabar namie ?altoka,tai narvo apaeia ?iltinau-pripyliau pjuvenu,ant vir?aus med?iagos,tai naktimis ten tupi susiglaud?.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
GITARA, man atrodo ateis tokia diena ir vel uzsimanisi papugiuko... :hm:

Zinok man noris,bet jei vel kas atsitiks.Vaiko gaila tai turim papuga,tai vel ne :blink: :huh: :)

Redagavo haski

esufainuole1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Pagaliau ir as savo Ciukui nupirkau drauge :clap:

40a3eb94.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nery?kiai man eia matosi, bet pauk?eiukas atrodo visai jaunutis, dar su pirmosiomis plunksnomis, sprend?iant i? kuodo ir va?kines spalvos. Ankseiau taip margintus vadino arlekinais. Turiu viena pana?o patinela, tai jis didesnis ir sunkesnis u? visas kitas, net tupi ant laktos i?sisket?s labiau u? kitas, labai linksmas.

Mano viena pauk?te meta plunksnas, tai vaje vaje ir i? kur tiek plunksno ant to ma?o padarelio. :hm:

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.