Pereiti prie turinio
Siunka

Papūgos

Rekomenduojami pranešimai

Svečias kicule

83f272fa.jpg

Enija papugele tikrai labai jauna (nuotraukoj 2 men.,)

Plunksnas dabar meta :doh

Turiu viena pana?o patinela, tai jis didesnis ir sunkesnis u? visas kitas, net tupi ant laktos i?sisket?s labiau u? kitas, labai linksmas.

Siaip vaziavau pirkti vis zalios, bet vis niekaip nerasdavau, melinos nenorejau...

Bet papugiuke :pack2_thumbup[1]: palyginus su patinuku tai skirtumas nerealus :hm:

Ta ir ant ranku ateina ir ant peties pasodint gali, faina labai :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O jie i? karto susidraugavo?Pas mane tai i? prad?io labai pe?esi.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule
O jie i? karto susidraugavo?Pas mane tai i? prad?io labai pe?esi.

Pirma diena net atskirai jos palikau,nes patinas labai jau pesesi.Bet tai ir truko gal viena diena :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tau pasiseke,pas mane pe?es savait?.Patele ja skriaude kiek galejo o jis visai nesiprie?ino ir vis bande su ja bendrauti.Bet u?tat dabar gerai,meile did?iule tarp jo.

Gra?us tavo papugiukai,Kicule...Mano ne tokie ry?kus.Turiu foto,tik vyras vis pamir?ta a kompa jas perkelti ,kada nors adesiu.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule
Tau pasiseke,pas mane pe?es savait?.Patele ja skriaude kiek galejo o jis visai nesiprie?ino ir vis bande su ja bendrauti.Bet u?tat dabar gerai,meile did?iule tarp jo.

Gra?us tavo papugiukai,Kicule...Mano ne tokie ry?kus.Turiu foto,tik vyras vis pamir?ta a kompa jas perkelti ,kada nors adesiu.

Reta butinai foto idek :clap: labai lauksiu.

Pas maniskius taip pat liubovj :laugh: :sird

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mes kai turejom papudelius tai budavo visko ir aistringu bucinuku ir pykciu, varksas patinelis :doh oj patele jam budavo isiucio akimirkom negailestinga su snapuku.... :doh

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule
oj patele jam budavo isiucio akimirkom negailestinga su snapuku.... 

Maniske dar labai jaunute,gal del to tokia nuolaidi ir gera :laugh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet jie da?nai pe?asi juokais-ai?kiai matos,kad ?aid?ia.O kokias serenadas jis jai rytais traukia,kad man taip norisi jam snapa trumpam u?klijuoti.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Maniske dar labai jaunute,gal del to tokia nuolaidi ir gera  :laugh:

palauk kai paaugs... :doh

Bet jie da?nai pe?asi juokais-ai?kiai matos,kad ?aid?ia.O kokias serenadas jis jai rytais traukia,kad man taip norisi jam snapa trumpam u?klijuoti.

kodel? maniskiai ir taip zaisdavo, db to cirskimo isties pasigendu... :this[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai jau garsiai jis eiulba,nors ir pakankamai melodingai.Ir prasideda viskas ma?daug ?e?ta ryto,kai miegas pats sald?iausias.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manosios tai irgi ryte puola garbinti savo sutvereja taip garsiai, kad pabundame asiut?. Tai i? vakaro u?dengiame, bet baisu pamir?ti visai dienai, arba nune?ame kur a "tamsiaja", vargstame kai norime pamiegoti. :susigedes

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Manosios tai irgi ryte puola garbinti savo sutvereja taip garsiai, kad pabundame asiut?. Tai i? vakaro u?dengiame, bet baisu pamir?ti visai dienai, arba nune?ame kur a "tamsiaja", vargstame kai norime pamiegoti.  :susigedes

va butent del to is\r sunku jas augint

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.