Pereiti prie turinio
Siunka

Papūgos

Rekomenduojami pranešimai

vienu savo gyvenimo periodu dom?jausi pap?gom. pamenu, kad tada ?ako man labai patiko, nes jos labai protingos :smi:

ir kokia gi ta kaina (?alio supratimo neturiu)?

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na zinok kazkur nuo 1500-1700 lt., :mamba:

Cia jei parduotuvej pirkti :rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siandien mums tokia avarija atsitiko :D :hm:

Isleidau savo papugiukus paskraidyti, tai Cikis mano kai skrido visu greiciu ir i langa :D neisivaizduojat kaip issigandau... Guli ant nugarytes, bando vartytis, paemiau padejau i narva,bando stot ant koju, bet labai sunliai sekasi. :xr:

I vakara lik atsigauna,gal ryt bus kiek geriau :super:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Siandien mums tokia avarija atsitiko :D :hm:

Isleidau savo papugiukus paskraidyti, tai Cikis mano kai skrido visu greiciu ir i langa :D neisivaizduojat kaip issigandau... Guli ant nugarytes, bando vartytis, paemiau padejau i narva,bando stot ant koju, bet labai sunliai sekasi. :xr:

I vakara lik atsigauna,gal ryt bus kiek geriau :super:

kicule kaip siandien jaucias tavo papugiukas.

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano banguotųjų du patinai susimušė. Vienam nulūžo nagas. Pasirodo ten pas juos gana stambios kraujagyslės. Kraujavimo užspaudus ar peroksidu niekaip nesustabdžiau net porą valandų. Galvojau, kad nugaiš man paukštis. Išeitį radau jau netekusi vilties. Radau seną rusiškos gamybos tokį žalią pleistrą. jis labai lipnus ir užlipinus ant piršto kažkaip sustabdė kraują. Dabar sėdi mano gražuolis ir stengiasi nukrapštyt mano taip sunkiai padarytą tvarstį. Patalpinau į atskirą narvą. Taip jie mušasi, kad nebežinau ką daryt. Atiduot kam nors vaikai nesutinka.

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manasis sedi visa diena toks nabagas :super: liudnas labai.

Patele is narvo iosleidau ir kol kas neleidziu, nes kelis kartus buvo uzpuolus ji, matyt jaucia kad jis dabar labai silpnas yra :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Manasis sedi visa diena toks nabagas :super: liudnas labai.

Patele is narvo iosleidau ir kol kas neleidziu, nes kelis kartus buvo uzpuolus ji, matyt jaucia kad jis dabar labai silpnas yra :super:

Paukščiai yra savaip žiaurūs, jie visada muša sužeistą gentainį. Ne kartą mačiau tokius vaizdus. Gamtoje tai matyt prasminga, bet su augintiniais būna nesmagu.

O kaip atrodo dabar tas prisitrenkęs paukščiukas. Kaip laiko sparnus, kaip kvėpuoja, ar nepasikeitė kūno laikysena. Yra visokių knygelių apie jų ligas. Galima rasti metodiką, kaip palengvinti gijimą.

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar jau gerai galima sakyti.

Vakar pirma karta buvau isleidus paskraidyti :super: Tik vat kai vaiksto biski su viena koja slubuoja.

Kai sedi tai neisitempes, kaip daznai miegsta papugos, o toks visas atsipalaidaves, sakau gak skauda jam kakla ar spranda :blink:

Cia sorry uz foto kokybe, greitai nuofotkinau kad parodyti :super:

b373480f.jpg

Patinukas melinas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dabar jau gerai galima sakyti.

Vakar pirma karta buvau isleidus paskraidyti :super: Tik vat kai vaiksto biski su viena koja slubuoja.

Kai sedi tai neisitempes, kaip daznai miegsta papugos, o toks visas atsipalaidaves, sakau gak skauda jam kakla ar spranda :)

Patinukas melinas.

Jo, toks nelabai laimingas, bet nepanašu, kad sergantis. Reikia pasaugoti nuo skraidžiojimų ir gerai maitinti, tik kad nenutuktų. Mano pabuvo neskraidę porą mėnesių, tai kai paleidau skrist, tai vienas nupikiravo rėkdamas iš siaubo kaip koks pamuštas bombonešis ir žlegtelėjo ant sofos. :blink: O kitas skrist gali, bet nebesiorientuoja kambaryj ir per greitai lekia vis užkliūdamas už sienų. :super: Patelė išdidžiai ratu praskrenda ir tupia man ant galvos. :wub1:

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na dabar tai jau gerai atrodo, dar kelias savaites atgal, galvojau kad jau nieko is jo nebus. Vyras darbe klausinejo ( daug pas ji ten gyvunu myletiju :super: ) tai sake, kad tikriausiai stipriai sutrenke smegenis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na dabar tai jau gerai atrodo, dar kelias savaites atgal, galvojau kad jau nieko is jo nebus. Vyras darbe klausinejo ( daug pas ji ten gyvunu myletiju :flower: ) tai sake, kad tikriausiai stipriai sutrenke smegenis.

Na, paukščiams smegenų daug nereikia. Reik manyt pasveiks. Kambary, kur manieji skraido specialiai laikau užuolaidas, kitur užtenka žaliuzių. :rolleyes:

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na, paukščiams smegenų daug nereikia. Reik manyt pasveiks. Kambary, kur manieji skraido specialiai laikau užuolaidas, kitur užtenka žaliuzių. :geda:

Enija, gal turi savo papugiuku foto? :hm: :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.