Pereiti prie turinio
Snapė

Ieškau meilužio

Rekomenduojami pranešimai

nu kam tau tas meilu?is? ir dar tox super idealus...tu tik ne taip sueiliavai kriterijus...

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
nu kam tau tas meilu?is? ir dar tox super idealus...tu tik ne taip sueiliavai kriterijus...

Nu kaip tai kam? O ne idealo a? turiu pa?onei, reik man idealaus :grin:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matai, i? to, kuris pa?oneje,norima, kad jis idealus buto visa laika.O meilu?is idealus pabuna valandel? kita,ir to u?tenka.

Ir aplamai, idealus vyrai nuobodus yra,geriau koks padyk?s ir neidealus.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turbut svarbiau pinigines idealizmas...o eia apie gro?a ir sexualuma kalba...atsipeikekit...

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Svarbiau yra seksulalumas.O pinigai eia ne prie ko.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man kitaip atrodo...taigi indrute vos ne pabre?dama apie pinigines stora pasake...kad ir dovanas pirkto, ir i?laikyto...ir pan.

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

?inoma kad meilu?iai ne ilgai buna idealus, bet juos gi gali keist kaip kojines.

O viso pirma meilu?is turi turet daug pinigo, kad man nereikto paeiai u? save moket, o tuo labiau u? ja.

Eilina, su eilin? pinigin? a? turiu, todel dar karta pabre?iu MAN REIK IDEALAUS visomis prasmemis.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Arlene
O viso pirma meilu?is turi turet daug pinigo, kad man nereikto paeiai u? save moket,

... aaa ai?kiai i?destei , kad apsimoketo u? malonumus :laugh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Dimidrolis

Meilu?ius turi jungti Meile, jiems gerai turi buti ir mi?ke ir laiptineje, o parsidavimas u? pinigus yra vadinamas kitaip... :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Arlene
Meilu?ius turi jungti Meile, jiems gerai turi buti ir mi?ke ir laiptineje, o parsidavimas u? pinigus yra vadinamas kitaip... :hm:

Jus tokie stulbinaneiai pana?us ... :laugh: Ji nori :

Privalumai buto tokie: Auk?tas, gra?us, turtingas, sporti?kas, tureto kelias naujas prabanges ma?inas, tureto slapta buta, mane dievinto, sakyto kompimentus kas 5 minutes, dovanoto brangias dovanas, ve?tusi atostogaut a brangius kurortus, leisto be proto ant man?s pinigus, ir galiausiai kad visada man pritarto.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

negalvojau kad indrute gali buti tokia nayvi...toko vyro nebuna ?iais laikais...ar tu gal ro?inius kokius oekarikus u?simetus...

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Dimidrolis
negalvojau kad indrute gali buti tokia nayvi...toko vyro nebuna ?iais laikais...ar tu gal ro?inius kokius oekarikus u?simetus...

..na kodel, svajonese jie gyvena :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.