Pereiti prie turinio
Snapė

Ieškau meilužio

Rekomenduojami pranešimai

Realybej irgi gyvena...bet...

Jei ?mogus labai gra?us, tai garantija, kad bus aroganti?kas,jei turi daug pinigo-bus asitikin?s, kad viska gali nupirkti... ir automati?kai pasidaro su juo neadomu bendrauti...

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Svečias Arlene

... riterio laikai senai pasibaige ... bet viltis mir?ta paskutine :laugh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ji juk ie?ko idealaus vyro!, kad atitikto jos keliamus reikalavimus. Jei tokio neras rei?kia netures meilu?io. Kodel norit, kad viskas buto logi?ka, juk svajonese retai taip buna.

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

indrute, gali tada fantazuot kiek ?irdele geid?ia...tik reality bus kitaip...

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
indrute, gali tada fantazuot kiek ?irdele geid?ia...tik reality bus kitaip...

Useri, man atrodo tu bi?ki nesigaudai. Gi ir skelbima daviau skiltyje "Humoras, tiesiog Humoras". Ar ne atrodo. kad tai tik humoras? Ir jeigu ie?koeiau meilu?io tikro, ar ne atrodo kad ne eia reikto ra?yt skelbima?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai gal tu pati nieko nesupranti? a? puikiai suprantu humora...taigi t?siu savo amplua

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai?ku, kad eia reikia tokius skelbimus ra?yti...arba nepadoriam skyrely,ten vyrukai prie alaus bokalo kai susirinks,galima bus juos suvylioti.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
man kitaip atrodo...taigi indrute vos ne pabre?dama apie pinigines stora pasake...kad ir dovanas pirkto, ir i?laikyto...ir pan.

Na ju ne, a? pati kuo puikiusiai save i?silaikau. Ir ne tik save, bet ir buta, ma?ina ir ?una :laugh: . Ai dar ir soda, pamir?au kad ir ta dar turiu.

Redagavo Indre

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Dimidrolis

Ir mane dar... :laugh: :laugh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ir mane dar...  :laugh:  :laugh:

Blogai i?laiko, jei net neaprengia...

Neseniai gera minta girdejau-idealus vyras yra toks,kuris motera sugeba aprengti ir retkareiais nori nurengti...

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Vandenis
Ie?kau meilu?io.

Privalumai buto tokie: Auk?tas, gra?us, turtingas, sporti?kas, tureto kelias naujas prabanges ma?inas, tureto slapta buta, mane dievinto, sakyto kompimentus kas 5 minutes, dovanoto brangias dovanas, ve?tusi  atostogaut a brangius kurortus, leisto be proto ant man?s pinigus, ir galiausiai kad visada man pritarto.

Kitokie pra?om nesikreipt, kitoka ir pati turiu :mirksiukas:

Turiu visus tavo i?vardintus reikalavimus , bet noriu su?inot ka tu turi :mirksiukas: Tu man parodyk ka turi ... :laugh: Pa?iurek a mano avatara - a? be paslapeio .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Turiu visus tavo i?vardintus reikalavimus , bet noriu  su?inot ka tu turi  :mirksiukas: Tu man parodyk ka turi ... :laugh:  Pa?iurek a mano avatara - a? be paslapeio .

Vien ?iurint a tvo avatara man silpna daros :geda . O jeigu dar ir mano reikalavimus turi :bigsmile: ...Patapsiu kuom tik nori....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.