Pereiti prie turinio
kicule

Elektrinis depiliatorius

Rekomenduojami pranešimai

na laukiu daugiau pasisakymu pliusu ir minusu :mirksiukas:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as taip pat turiu philips depiliatoriu jei rasiu intrenete toki modeli idesiu,jis pas mane kazkoks su masazuojanciais guminiais sereliais na aisku kaip pradedi depiliuoti tai jauciasi toks skausmelis bet kenteti galima kaip koja viska depiliuoji pripranti ir viskas gerai as patenkinta :doh: bet kaip pas mane yra labai jautri oda tai pas mane tie ant odos taskeliai po depilacijos dar kelias dienas laikosi :super:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as taip pat turiu philips depiliatoriu jei rasiu intrenete toki modeli idesiu,jis pas mane kazkoks su masazuojanciais guminiais sereliais na aisku kaip pradedi depiliuoti tai jauciasi toks skausmelis bet kenteti galima kaip koja viska depiliuoji pripranti ir viskas gerai as patenkinta :doh: bet kaip pas mane yra labai jautri oda tai pas mane tie ant odos taskeliai po depilacijos dar kelias dienas laikosi :super:

gal akau kokiu kremu geru po depiliacijos yra,kad apramintu oda :super:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
gal akau kokiu kremu geru po depiliacijos yra,kad apramintu oda :doh:

kremukas gerai po depilecijos, suminkstina oda, nors as netepu niekuo :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
gal akau kokiu kremu geru po depiliacijos yra,kad apramintu oda :doh:

as turiu krema po depilacijos,bet jis man suminkstina oda bet tie ant odos taskeliai vis vien lieka ,gal ir yra kokiu nors kremu bet as nezinau :super:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

esu girdėjus, kad kaskart vis mažiau skauda, nes plaukai nebe tokie tvirti išauga, kai juos vis išrauna su šaknim...na man nesinori ant savęs patikrint, esu jautri skausmui :pana3:

o kremą aš po depiliacijos (peiliukais) perku paprastą rusišką berods maždaug už 8lt ir plaukai lėčiau auga ir neberia..

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar bėja, sakė draugė kad reik daryt taip, porą depiliavimų su epiliatorium, ir vienas peiliuku. Kadangi plaukeliai vis atauga plonesni ir silpnesni, todėl epiliatorius jų ir neišrauną. Tad reik peiliuku vieną kart paskus kad jie sustiprėtų.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu as ta epiliatoriu gal metus laiko ir atsidziaugt negaliu :D pradzioje tai galvojau isprotesiu kol pirma kart "nusiravejau" as tuos plaukus nuo koju, o dabar su kiekvienu kartu vis lengviau ^_^. Isigijau ji vien del to, kad koju oda po skutimo peiliukais buvo baisi, nusieta spuogiukais, o ir siaip oda prastoka ir butent tik koju :wacko: :lol: laikydavos man toks paberimas pora dienu, o jau kita diena ataugdavo plaukuciai. o su epiliatorium paprasciau praeinu karta per savaite ar per dvi as per kojas su juo ir viskas. paberimas buna pora valandu, jei netingiu pasidarau ramuneliu arbatos ir nuplaunu kojas, kad dezinfekuotu, ir kremu patepu, jis nuramina :D o siaip po "ravejimo" dar su sveitikliu pasitrinu kojas ir gerai, neiauga tuomet B)

nu ir privariau :this: :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

be epiliatoriaus dabar neisivaidzuoju :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
turiu as ta epiliatoriu gal metus laiko ir atsidziaugt negaliu :hm: pradzioje tai galvojau isprotesiu kol pirma kart "nusiravejau" as tuos plaukus nuo koju, o dabar su kiekvienu kartu vis lengviau ^_^. Isigijau ji vien del to, kad koju oda po skutimo peiliukais buvo baisi, nusieta spuogiukais, o ir siaip oda prastoka ir butent tik koju ;) :hm: laikydavos man toks paberimas pora dienu, o jau kita diena ataugdavo plaukuciai. o su epiliatorium paprasciau praeinu karta per savaite ar per dvi as per kojas su juo ir viskas. paberimas buna pora valandu, jei netingiu pasidarau ramuneliu arbatos ir nuplaunu kojas, kad dezinfekuotu, ir kremu patepu, jis nuramina :hm: o siaip po "ravejimo" dar su sveitikliu pasitrinu kojas ir gerai, neiauga tuomet B)

nu ir privariau :lol: :mirksiukas:

musyte,o koks pas tave epiliatoris (firma) :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
musyte,o koks pas tave epiliatoris (firma) :hm:

philips... mokejau as apie 80 litu..atrodo :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kicule, ar jau išsirinkai epiliatorių?

naudoju jau daug metų. Mano PHilips, šaldantis. Pirmą kartą naudojantis žiauriai skauda, po to vis mažiau ir mažiau skauda. Oda būna kaip šilkinė, bet nepatinka, kad atsiranda tie "raudoni taškiukai". yra šveitiklis, gal dažniau šveičiant, neatsirastų tų spuogiukų?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.