Pereiti prie turinio
kicule

Tatuiruotės

Rekomenduojami pranešimai

Nu taip inksciu kaip boba, o kitas pridauzytu galva kaip tikras vyras. Cia ir yra mano minusas. Karoce, matyt atejo laikas skirtis.Jeigu jau tokie reikalai darosi tai nieko gero is to nebus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O gal tu tiesiog ie?kai prie?asties i?siskirt?

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ta priezasti jau radau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O gal tu tiesiog ieškai priežasties išsiskirt?

Nemanau kad tai priezastis,tiesiog zmogui gal sio momentu taip atrodo ;)

Nu nepyk TeaMan, bet tu man kaip boba i?tisai ink?ti. Ot pas vyrus like kraujyje kad vyras kaip pasak? taip ir turi b?t. Bet gi jos k?nas ir ji daro k? nori su juo. Na ir kas kad tau nepatinka? Bet jai u?tai patinka manau labai. Ir teisingai pad?r?, kol jaunas standus k?nas, negu paskui senatvei keiktų tave, kad neleidai jai to i?bandyti...

Ir dar nekalb?t vis? savaitę :lol: :lol:

O as kitaip manau, nes ir mes su saviskiu del visko pasikalbam, pasitariam, ir jei jis man taip padarytu, tai nemanau kad buciau patenkinta labai :blink:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

?inoma kad pasitart pasi?nek?t galima, bet jeigu u?sispyr? kaip o?ys kad tatoo jam nepatinka, k? tada daryt? A? tai sakau palaikau TeaMan ?mon?, nepatinka ne?i?r?k, man patinka ir daraus. O ?ia dar nekalba vis? savaitę :blink: Nu man tokie pyk?iai bi?k? juokingi...

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su manimi niekas neshnekejo, kad darys. Tiesiog grizau po budejimo viena grazia diena, o ji man ir sako - "Tu turbut mane uzmusi? Ash pasidariau tatoo" Nu ir cia tipo seima, vienas kita gerbiam. Nepatinka neziurek, mano kunas ka noriu ta darau. Jus moterys visvien nesuprantate. Linkiu ir jums, kad atidurtumete mano vietoj tada suprastumete, pasidarikyte ka nors kam nepritariu jusu vyras ir paskui galesime padiskutuoti.

Ir aplamai parashiau apie tai, o cia visa krusha priekaistu tipo viskas gerai, tiesiog tu esi lopas ir tilek i skudureli.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ir aplamai parashiau apie tai, o cia visa krusha priekaistu tipo viskas gerai, tiesiog tu esi lopas ir tilek i skudureli.

Taigi niekas tau taip nesako :blink: TeaMen as tave puikiai suprantu :mirksiukas[1]: Turejau ir as panasia situacija, "staigmena" kuri man liks visam gyvenimui :lol:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tatoo gal ir nieko, gal kur nors ir as noreciau, o gal ir ne, ;) bet viena zinau, kad vyrui labai nepatinka, :blink: todel atsizvelgdama i jo nuomone as jos niekada ir nedarysiu . Taip, kad TeaMan zmonelei reikejo labai pagalvoti pries darant ar tikrai jai jos reikia, tuo labiau zinant , kad vyras priestarauja , nu nebent kaip TeaMan sake jai dzin jo nuomone :lol: :lol: :mirksiukas[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu neder?jo jai taip daryt, bet padar?..kas toliau? :blink:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tattoo16.jpg

tattoo3.jpg

tattoo2.jpg

tattoo1.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sapnavau labai lemtingą sapną ;) tad nutariau pasidaryti tatoo. Nesakysiu kur bet pasakysiu kad balandį :super:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Sapnavau labai lemtingą sapną ;) tad nutariau pasidaryti tatoo. Nesakysiu kur bet pasakysiu kad balandį :super:

Indrute o galima paklausti o kodel balandi? ar jis ka simbolizuoja ar reiskia?

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.