Pereiti prie turinio
kicule

Pilvas po gimdymo

Rekomenduojami pranešimai

Neturejau problemu su pilvu, jau po dvieju savaiciu nieko neliko gal todel, kad esu liekna :bredis: Suprantu moteris, kurioms sutruksta strijos :this:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Neturejau problemu su pilvu, jau po dvieju savaiciu nieko neliko gal todel, kad esu liekna :P Suprantu moteris, kurioms sutruksta strijos :P

kaip saunu kaip pas tave nera problemu,pas mane kada tas pilvas dings tai nezinau,pilvas po gimdimo didelis liko jau praejo visi metai, bet pilvas tai didziulis,man jis kaip pas kengura sterble negaliu ziureti, laukiu nesulaukiu kada sumazes ir atsilenkimus darau bet......sunkokai mazeja.o taip norisi gerai atrodyti. :angry2:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kaip saunu kaip pas tave nera problemu,pas mane kada tas pilvas dings tai nezinau,pilvas po gimdimo didelis liko jau praejo visi metai, bet pilvas tai didziulis,man jis kaip pas kengura sterble negaliu ziureti, laukiu nesulaukiu kada sumazes ir atsilenkimus darau bet......sunkokai mazeja.o taip norisi gerai atrodyti. :angry2:

Suprantu tave neila, dar vienas minusas, kad pastoviai buni namuose. Jeigu iseitumei i darba, daugiau judetum, tektu ir pasinervuoti, grizus dar prie puodu pastoveti ir visokius kitokius namu darbus atlikti po darbo, griet nukristu, kad net nepastebetumei :P

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man po gimdymo praejo 6m ir nieko pilvas nesumazejo o ir i eurobika ejau.pas mane pilvas sonu nesimato pas mane oda tokia nereikalinga ne kietas pilvas o jei pasilenkiu i prieki tai ir kabakaip atskira oda,fui negaliu nekenciu savo kuno,kitos pagimdo nei pilvo nei striju o pas kitas visko pilna,nesazininga

1_14_6_956088000_6d65732076656465.png

1_10_134_967147200_4a555354554b4153.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tris vaikus pagimdžiau, o mano pilvukas- kaip negimdžiusios... :angry2:

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tris vaikus pagimdžiau, o mano pilvukas- kaip negimdžiusios... :angry2:
aciu kad pasigyrei:)) ne nejuokauju sakau cia turbut priklauso nuo odos tipo nesmano drauges netepenei nuo striju kremunei sportavo o pilvu ir striju ner,o kitatepe brangiausiais kremais ir pilnastriju nors man atrodo kad pas manedaugiausiai striju is visu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O pas mane strijos ne ant pilvo,o ant klubu.Kaip ne pas visas... :alutis:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As taippat pirkdavau ivairius kremus,alejukus, bet............ nezinojau tada apie tikrai gerus kremus :alutis: , dabar jau pervelu...

O pas mus LT tik kremai nuo striju kurias mums rekomenduoja vaistininkes :mda:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
As taippat pirkdavau ivairius kremus,alejukus, bet............ nezinojau tada apie tikrai gerus kremus :alutis: , dabar jau pervelu...

O pas mus LT tik kremai nuo striju kurias mums rekomenduoja vaistininkes :mda:

aisku, kad lietuvoje geru kremu net su ziburiu nesurasi, nes iki musu dar nedakeliavo...

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O pas mane strijos ne ant pilvo,o ant klubu.Kaip ne pas visas... :alutis:

pas mane ir yra ant klubu ir dar ant papu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal ir yra... jei dabar butu mano pirmas nestumas, tai eiciau pas gera kosmetologa kad man rekomenduotu krema.

Aisku kremu kaina yra jau ne 30-40 lt., o 40-50 doleriu.

2140_400.gif

Labai gaila kad apie si krema suzinojau per velai :alutis:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Gal ir yra... jei dabar butu mano pirmas nestumas, tai eiciau pas gera kosmetologa kad man rekomenduotu krema.

Aisku kremu kaina yra jau ne 30-40 lt., o 40-50 doleriu.

2140_400.gif

Labai gaila kad apie si krema suzinojau per velai :alutis:

O ar jis tikrai efektyvus?

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.