Pereiti prie turinio
kicule

Pilvas po gimdymo

Rekomenduojami pranešimai

O aš manau, kad reikia save prisižiūrėti...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

žinoma kad reikia niekas dėl to ir neprieštarauja, tik kad niekaip jis nekrenta tas pilvas, niekaip :hm:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o pas mane pilvo kaip ir 'nera', bet uztai strijos atsirado kur buvo apendicitas operuotas... dabar jau zinau, kad reikejo nestumo metu rupintis, bet lyg ir pripratau - lyg ir netrukdo... nors noretusi tureti lygia oda..

LAIME- tai lyg brangus kvepalai..Jei nesikvepinsi - niekas nezinos, kad juos turi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jeigu tau ir tavo vyrui netrukdo tai manau viskas :hm:, pas mane taip pat ruputėlį jų yra bet aš kažkaip dėl šito nekreipiu dėmesio, pas mane praktiškai jų net nesimato.

bet su pilvu tai jau visai kiti reikalai, pas mane jis yra, per nėštumą aš priaugau 27 kg. 17 - numečiau, oa dar 10 niekaip negaliu, iš pradžių noriu nors 5kg numesti, bet man net dietos nepadeda, nukrenta o po savaitės atauga lygiai tiek pat :hm:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nea, siaip netrukdo- tik vaikai kai pamato klausineja- o kas cia :hm: ???... o kiek laiko tau nuo gimdymo praejo? gal dar susitvarkys... nes pas mane po kiekvieno vis budavo kazkoks, bet greitai 'susitvarkydavo'... Tiesa po mergytes tai matyt moterisku hormonu buvau pilna- tai reikejo net metu kad susinormalizuociau.....

LAIME- tai lyg brangus kvepalai..Jei nesikvepinsi - niekas nezinos, kad juos turi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man bus du metai gruodžio 20d. :hm: bet daryk ką nori, gali per dienų dienas nieko nevalgyti, svoris nukris, paskui po poros dienų viskas sugrįš į vėžes. :hm:

ankščiau jei numesdavau svorį jis man neataugdavo, o dabar... ;)

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žana, siūlau pasportuoti kasdien po valandą, tai ir pilvas pagražės...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vis vyro prašau kad treniruoklį dviratį nupirktų, bet taip ir nenuperka, sako vietos nėra, o klubus eiti kažkaip nenoriu, turbūt labai psichologiškai esu pavargusi. jei namuose būtų tai tikrai minčiau.

nu nieko mano gimtadienis bus greitai reikės prašyti dovanų dviračio

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
man bus du metai gruodžio 20d. :wub1:

mano mergytes gimtadienis irgi 20 gruodzio :sird: ... 'off topic'... na as nelabai nusimanau tuose sportuose, bet ar tu nemanai kad reiktu ne dviracio - siaip gi pilvui kokie atsilenkimu treniruokliai turbut yra... nes kartu stipretu ir nugaros raumenys (tik logiskai ismasciau - be jokiu profesiniu pretenziju)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
vis vyro prašau kad treniruoklį dviratį nupirktų, bet taip ir nenuperka, sako vietos nėra, o klubus eiti kažkaip nenoriu, turbūt labai psichologiškai esu pavargusi. jei namuose būtų tai tikrai minčiau.

nu nieko mano gimtadienis bus greitai reikės prašyti dovanų dviračio

Dviratis, kiek suprantu, labiau kojoms...Aš darau atsilenkimus ir kt pilvo presui skirtus pratimus ir puikiai apsieinu be treniruoklių...Tingėčiau kažkur vaikščioti...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nepergyvenk neila tu ne viena :victory: mano taip pat baisus :doh: nei dietos nepadeda niekas, niekas <_>

na ir likimo drauges, :wub1: ,tikiuosi ir mes kada grazius pilvukus turesim :sird: ,reikia manau ziauriai uzsiimti tai kazkokia uzsisedejus :this:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Maniškis dabar toks pat kaip prieš pastojant - iškilus. Ir, žinoma, yra strijų. Nesibaidau jų ir vyrui netrukdo. Plikos bambos nedemonstuoju ir nekompleksuoju.

O man svarbu jaustis gerai, kai uzsidedi aptempta bliskute :sird:

As jau apsisprendziau... kad jei rezultatu vis del to juokiu nebus ( kokiu noriu) darysiu operacija :wub1:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.