Pereiti prie turinio
kicule

Pilvas po gimdymo

Rekomenduojami pranešimai

.......taisiklingai kvėpuoti fizinio krūvio metu ...neužlaikyti kvėpavimo, ikvėpimas - iškvėpimas kartu su pratimais tokiu pačiu tempu... :tongu:

Man geriau tinka rebefinginis kvėpavimas...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Man geriau tinka rebefinginis kvėpavimas...

Kuom tau labiau tinka sąmonigas kvėpavimas? Nes man atliekant didesnės apkrovos pratimus reflektyviai raumens susitraukimo momentu - iškvėpimas....

...o lašinukas ant pilvo vistiek nekrenta, nors kočioju tą pilva, kočioju.... :tongu:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kuom tau labiau tinka sąmonigas kvėpavimas? Nes man atliekant didesnės apkrovos pratimus reflektyviai raumens susitraukimo momentu - iškvėpimas....

...o lašinukas ant pilvo vistiek nekrenta, nors kočioju tą pilva, kočioju.... :tongu:

Nagi kasdien pilvu bent valandą pakvėpuok- puiki mankštelė. Aš turiu gražų pilvą, bet sportuoju savo malonumui ir profilaktiškai.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nagi kasdien pilvu bent valandą pakvėpuok- puiki mankštelė. Aš turiu gražų pilvą, bet sportuoju savo malonumui ir profilaktiškai.

....gražus pilvas ,tai lemia ne tik įėtas darbas , bet ir genetika.... :gele: Kvėpavimo pratimai nera svetima, dyrbu sporto sferoje. ... va bėdėlė, jei nereguliuoju mitybos, rebalų kapšelis po pilvu garantuotas.... :grin: ....Moterys treniruotės metu purkštauja dėl kvėpavimo, tik sunku tai moterom išaiškinti kai turi 45 min riboto laiko...mano mama buvo indiškų formų, va ir man tenka save daug kuom riboti.... :tease: Kažkada svėriau 80kg...dabar 60....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, aš sveriu mažiau, bet profilaktika rūpinuosi, tuo labiau, kad man patinka ir pasimankštinti, ir pakvėpuoti...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O įmanoma užmiršti kvėpuoti?

nu Geiste tu ir sugebi prajuokinti :flowers::flowers::flowers:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
....gražus pilvas ,tai lemia ne tik įėtas darbas , bet ir genetika.... :flowers: Kvėpavimo pratimai nera svetima, dyrbu sporto sferoje. ... va bėdėlė, jei nereguliuoju mitybos, rebalų kapšelis po pilvu garantuotas.... :flowers: ....Moterys treniruotės metu purkštauja dėl kvėpavimo, tik sunku tai moterom išaiškinti kai turi 45 min riboto laiko...mano mama buvo indiškų formų, va ir man tenka save daug kuom riboti.... :flowers: Kažkada svėriau 80kg...dabar 60....

:super: Tikrai kad taip :geda: Kvepavimas yra labai svarbus, sakykit ka norit, bet nuo kvepavimo ir pats efektas proklauso :lol:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pratimai :super:

Liuksiški pratimukai, reikia pradėt rūpintis savo pilvuku nes po gimdymo riebaliukai dingo o vat oda išsitempusi liko :victory:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, man po trijų gimdymų irgi liko, tai va ir reikia rūpintis profilaktika :victory:

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zodziu kuo toliau tuo baisiau darosi del to pilvo.... ir manksta darau kojas kilnoju dar is lovos neislipus ir nieko... tas pilvas jau mane varo i nevilti, padeeekit, ka dar imanoma padaryti, apart to, kad neryti vakarais, sportuoti ir dviraciu vazineti, prisipazistu nemegstu as fizinio kruvio nemegstu sporto bet del pilvo pagrazinimo ko tik nepadarysi... :D

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Butaforija, man lygiai taip pat problėmos su pilvu :flowers:

Visa laika buvau kuda ... kudute...su tikrai labai stangriu pilveliu, tai vat dabar <_>

Nežinau kada ir po kiek metu... manau vis dėl to pasirysiu operacijai :D

Štai tokios buna pilvo raumenukai išsiskirė po neštumo.

41ebc839ac827.jpg

Ir niekas ju į vieta negražins iskirus plast., chirurgo.

Patikrinti labai lengva.

Tiesiai atsigulti ant nugaros ir šiek tiek po biški kelti galva. Su ranka galite pajusti vietoj raumenukai ar ne.

Pas vienus buna išsiskirimas per 1 piršta, pas kitas du ir daugiau :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.