Pereiti prie turinio
kicule

Meile trunka 2 metus

Rekomenduojami pranešimai

pafilosofuosiu...

ai...

Koks dar "ai..." Jei žmogus rūpi jokio "ai" ir būt negali :)

O šiaip tai situacija jooooo...

Bet va šitoj vietoj

klausiu kam rasineja tai pasake mergom , labai graziom

gal galėjo būti taip, kad jis atsikirto piktybiškai? yra tiesiog tokia žmonių grupė (na ir aš jai priklausau), kurie neperneša, net ir galimos kontrolės.. situacija namie buvo įtempta, jis rašė kažkam sms tu paklausei kam...kad ir kam jis ten rašė pyktelėjęs pasakė kaip pasakė...aš irgi sakyčiau, kad bernam rašau - iš principo... tie principai suaugus pamažu dingsta, apsišlifuoja, liaujamasi į viską perdėtai reguot, biškį daugiau mąstoma prieš kažką pasakant, bet jis gi dar jaunas...

klausiu ar vis dar yra jausmu , jis atsake nzn

beveik pritarčiau kiculei, bet jis gi nepasakė, kad nemyli, gal kaip tik pabandė būt sąžiningas, gal nežino kaip jaučiasi, yra pasimetęs, bijo tos atsakomybės, kuri jį užgrius, jei pasakys, kad myli.. dar pats nesusivokia, o tu nori, kad tau atsakytų... tie vyrai jauni išvis kaip maži vaikai, kažin ar galima norėt, kad jis staiga (atsiradus vaikui) užaugtų...aišku ar gyvent su tokiu, tai čia jau toks klausimas į kurį ik tu gali atsakyt, visvien visi niuansai, jausmai, 'oras" būnant kartu tik tau vienai žinomas ir suvokiamas, to aprašyti išvis neįmanoma...

jei draugai butu tikri , lauktu kol jis pasdkambins

kategoriškai nepritarsiu :super:

Beja būt vienai nėra gerai, bet ji jauna, tad jai dar viskas prieš akis :mirksiukas:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vikulia, uzjauciu, tikrai nekokia situacija :) Mano manymu, pasielgei teisingai, nereikia taikstytis su tokiu elgesiu, jei jus jam tikrai rupite, tuomet po kurio laiko pasiilgs, apgalvos viska ir duok Dieve prisiims atsakomybe..Suprasciau, kad butumet tik dviese, bet kai yra vaikelis, zaisti su tokiais dalykais nedera..Jusu triju labui, tikiuosi, kad viskas issispres i gera..Tik klausimas yra, ar pati vis dar ji myli ir troksti buti kartu, jei nesi tikra, tada draugiskai susitarkite ir keliaukite savo keliais, gyvenimas vis dar pries akis :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau kad jei sutinki gera zmogu kuris tave gerbia pasitiki tavim ir myli tada meile gali trukti amzinai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atsakysiu gyvenimo pabaigoje, padariusi statistines lenteles gyvenimo :super: nes ką manau, gali ir nepasitvirtinti bet kuriuo atveju :super:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as sutinku kad kai gyveni (arba bendrauji ) su tuo paciu zmogum ilga laika rutina "sueda" zmones ir jie tampa nebeidomus vienas kitam. Jau kaip nuluptas pazisti vienas kita ir ateina toks laikotarpis kai seima istinka krize kaip sakoma ji buna 3, 7 ir 9 metus gyvenant kartu

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

meile trunka lygiai tiek kiek ji trunka, ir krizem skaiciuot taip pat nereiketu, nes visiems tai nutinka skirtingai. Mano manymu jai meile nebus puoselejamaim abipusiai tai ji pasmerkta zlugti, nes meile nepripazysta rutinos, nesekmiu ir pasiteisinimu, kad siandien esi pavarges ir tam neturi laiko :tatice:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kaip kam,bet man truko daugiau nei 2 metus,paskui lieka prisirišimas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o ką jūs vadinate meile, kaip jūs jaučiate, kad ji praeina po 2 ar kelių ten metų?

ar tikrai praeina pati meilė?

man atrodo, kad meilė švytuokliuoja - praeina kažkuriam laikui aistra, šiurpuliukai, bet tai juk ne meilė?...

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as sutinku kad kai gyveni (arba bendrauji ) su tuo paciu zmogum ilga laika rutina "sueda" zmones ir jie tampa nebeidomus vienas kitam. Jau kaip nuluptas pazisti vienas kita ir ateina toks laikotarpis kai seima istinka krize kaip sakoma ji buna 3, 7 ir 9 metus gyvenant kartu

"sueda" rutina , tai kad nebutu monotoniskas gyvenimas paivairinkit gyvenimeli mielom dovanelem, paguodos zodziais ir darbais vienas kitam, o ne sedejimu ant sofkutes- man pofik as ziuriu kasi ir t.t. ( Vyro atzvilgiu ) ir vaiku prieziura tiek lakstymu po parduotuves - kodel vis as ? ( Zmonos atzvilgiu ) . :huh: o tie 3,7,9 tikrai nesamone .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano manymu meile trunka tol, kol neturi to zmogaus viso, t.y, kol negyveni su juo, kol jo sieki, kol abejoji, kol yra intriga, tol yra ir kibirkstis. O paskui buna tik toks siltas mielas prisirisimas....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mano manymu meile trunka tol, kol neturi to zmogaus viso, t.y, kol negyveni su juo, kol jo sieki, kol abejoji, kol yra intriga, tol yra ir kibirkstis. O paskui buna tik toks siltas mielas prisirisimas....

kol sieki?

o as manau,kad sirdyje visa gyvenima reikia siekti vyro ar zmonos..... nes jeigu pradesi galvoti- na stai jis ji mano vyras, zmona ir niekur nepabegs- tada tikrai,kad prasides rutina ;) o jeigu galvosi,kad jis vyra ar zmona, bet bet kuriuo momentu gali iseiti ar palikti ar kas kitas sugundyti.... tada meile zybuos visa gyvenima... tu sieki, graziaja forma kovoji,kad vyras butu tavo- tiks pats azartas atsiranda kaip kad ir susitikinejimo metu :)

na bent as taip manau. gal nemoku isreiksti savo minciu,kuriuos noreciau pasakyti :)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

velnias o mes jau 7 metai kaip kartu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.